آخرین اخبار:
کد خبر:۴۷۰۵۳۷

دیدار محرمانه رئیس موساد و معاون وزیر خارجه ترکیه/ جزئیات تفاهم برای عادی سازی روابط

رسانه های اسرائیل با اشاره به نشست محرمانه رئیس سازمان اطلاعات و جاسوسی (موساد) با معاون وزیر خارجه ترکیه در سوئیس و تفاهمات اولیه دو طرف به تحول تاریخی روابط آنکارا و تل آویو اشاره کردند.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، نشست رئیس موساد و معاون وزیر خارجه ترکیه با دستیابی به برخی تفاهمات به پایان رسید که موافقت آنکارا با عبور خط لوله انتقال گاز از خاک ترکیه و آغاز فوری بحث و بررسی خرید گاز از اسرائیل و نیز محدود کردن فعالیت جنبش حماس در داخل خاک ترکیه بخشی از این تفاهمات است.

 

بنابر اعلام شبکه ده تلویزیون اسرائیل، پیش بینی می شود در  چند روز آینده این تفاهمات به امضا برسد.

 

در مطالبی که رسانه‌های اسرائیل در این خصوص منتشر کرده اند، اعلام شد که آنکارا با محدود کردن فعالیت حماس در خاک ترکیه موافقت کرد و از ورود «صالح العاروی» از مسئولان این جنبش جلوگیری بعمل آورد.

 

همچنین بازگرداندن سفیران دو طرف و لغو شکایت علیه سربازان اسرائیلی در ارتباط با حادثه کشتی مرمره بخشی دیگر از تفاهمات اولیه بین دو طرف به شمار می آید.

 

رسانه های اسرائیلی همچنین اعلام کردند که تل آویو با پرداخت ۲۰ میلیون دلار به عنوان غرامت به قربانیان کشتی مرمره موافقت کرد و علاوه بر این یک صندوق خیریه برای کسانی که از این حادثه متضرر شدند، تشکیل داد.

 

در این میان شبکه ده تلویزیون اسرائیل در توصیف روابط آنکارا و تل آویو اعلام کرد که این روابط در برابر تحول تاریخی قرار دارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار