کد خبر:۴۷۰۵۶۸
دانشگاه علوم پزشکی گیلان:

نقش مهم دو مرکز حوزه و دانشگاه در کیفیت اداره نظام وحدت این دو نهاد را اجتناب ناپذیرکرده است

دانشگاه علوم پزشکی گیلان به مناسبت بیست و هفتم آذر ماه، روز«وحدت حوزه و دانشگاه» در بیانیه ای اعلام کرد: نقش مهم این دو مرکز علمی و فرهنگی در کیفیت اداره نظام و مقابله با تهاجم همه جانبه استکبار جهانی، وحدت این دو نهاد را به ضرورت اجتناب ناپذیری بدل کرده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از رشت، دانشگاه علوم پزشکی گیلان به مناسبت بیست و هفتم آذر ماه، روز«وحدت حوزه و دانشگاه» در بیانیه ای اعلام کرد: نقش مهم این دو مرکز علمی و فرهنگی در کیفیت اداره نظام و مقابله با تهاجم همه جانبه استکبار جهانی، وحدت این دو نهاد را به ضرورت اجتناب ناپذیری بدل کرده است.

 

متن بیانیه به شرح زیر است:

 

بیست و هفتم آذر ماه روز «وحدت حوزه و دانشگاه» یادآور سالروز شهادت دکتر محمد مفتح یکی از یاران باوفا و شاگردان تاثیر گذار حضرت امام خمینی(ره) است.

 

 شهید دکتر مفتح، اندیشمند و متفکری که در هر دو سنگر حوزه و دانشگاه منشاء اثر گشت و با ایثار خون پاکش رویداد بزرگی به نام وحدت حوزه و دانشگاه را رقم زد.

 

امروز وحدت حوزه و دانشگاه برای تحکیم پایه های انقلاب اسلامی و جلوگیری از نفوذ بیگانگان در جامعه ضروری است.

 

نقش مهم این دو مرکز علمی و فرهنگی در کیفیت اداره نظام و مقابله با تهاجم همه جانبه استکبار جهانی، وحدت این دو نهاد را به ضرورت اجتناب ناپذیری بدل کرده است.

 

به فرموده مقام معظم رهبری: وحدت حوزه و دانشگاه، یعنى وحدت در هدف. هدف این است که همه به سمت ایجاد یک جامعه‌ اسلامىِ پیشرفته‌ى مستقل، جامعه‌ى امام، جامعه‌ى پیشاهنگ، جامعه‌ى الگو، ملت شاهد - ملتى که مردم دنیا با نگاه به او جرأت پیدا کنند، تا فکر تحول را در ذهن خودشان بگذرانند و در عملشان پیاده کنند - حرکت نمایند.

 

دانشگاه علوم پزشکی گیلان ضمن گرامیداشت این روز بزرگ برای جامعه دانشگاهیان و روحانیون و طلاب حوزه های علمیه در سراسر کشور آرزوی سلامت، توفیق روز افزون ، ارتقاء و پیشرفت در تمام زمینه های علمی، فرهنگی، اجتماعی و بین الملل را از درگاه ایزد منان مسالت دارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار