جمعی از خبرنگاران استان یزد از مرکز نانو ساختار دانشگاه پیام‌نور یزد بازدید کردند
آخرین اخبار:
کد خبر:۴۷۱۰۷۷

جمعی از خبرنگاران استان یزد از مرکز نانو ساختار دانشگاه پیام‌نور یزد بازدید کردند

جمعی از خبرنگاران عضو بسیج رسانه استان یزد از مرکز تحقیقاتی نانو ساختار دانشگاه پیام‌نور یزد بازدید کردند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از یزد، خبرنگاران عضو بسیج رسانه استان یزد روز گذشته با حضور در  پژوهشکده پوشش‌های نانوساختار دانشگاه پیام نور یزد در دانشگاه پیام‌ نور  واحد یزد در شاهدیه ‌از بخش‌های مختلف آزمایشگاهی این پژوهشکده بازدید کردند.

 

علی کاظم پور، مسئول پژوهشکده پوشش‌های نانوساختار یزد در این مراسم گفت:  فعالیت‌های پژوهشگران در عرصه نانو در دانشگاه پیام نور یزد بسیار قوی است؛ اما تجهیزات و امکانات لازم در این زمینه در استان وجود ندارد.

 

وی عنوان کرد: اگر مسئولان برای تهیه این تجهیزات اقدام کنند، یزد به یک قطب آزمایشگاهی در زمینه نانو تبدیل خواهد شد و در این راستا نیز همکاری و ارتباط بیشتر دانشگاه‌های استان یزد در زمینه تحقیقات نانو هستیم تا بتوانیم این کمرنگ بودن را کاهش دهیم.

 

کاظم پور تصریح کرد: تا کنون حدود ۴۰ پایان‌نامه کارشناسی ارشد و پنج پایان نامه دکتری در حوزه نانو در این پژوهشکده تهیه و تدوین شده است.

 

پربازدیدترین آخرین اخبار