به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور، در همین مدت زمان 103 هزار و 741 طلاق به ثبت رسیده که نسبت به مدت مشابه سال قبل یک درصد افزایش داشته است.
بر اساس این گزارش، احمد تویسرکانی رئیس سازمان ثبت اسناد، بیست و سوم آبان ماه امسال در نشست خبری خود و در اعلام آمارهای هفت ماه نخست از کاهش سه درصدی ازدواج و افزایش درصدی طلاق نسبت به مدت مشابه سال گذشته خبر داده بود.
تویسرکانی گفته بود: 437 هزار و 205 ازدواج در هفت ماه نخست امسال ثبت شده است که کاهش 3 درصدی را نسبت به مدت مشابه سال قبل نشان میدهد و بیشترین ازدواجها برای آقایان در بازه سنی 25 تا 29 سال و برای خانمها بین 20 تا 24 سال است.
وی همچنین درباره آمار طلاق گفت: در این مدت، 90 هزار و 70 طلاق ثبت شده که یک درصد رشد را نسبت به مدت مشابه سال قبل نشان میدهد.
به گفته رئیس سازمان ثبت بیشترین طلاق ثبت شده برای آقایان بین 30 تا 34 سال و برای بانوان بین 25 تا 29 سال بوده است و از هر پنج ازدواج، یک مورد منتهی به طلاق میشود و بیش از 45 درصد طلاقها در 5 سال اول زندگی اتفاق میافتد.
رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور در ادامه اظهار کرد: طبق گزارش استخراج شده از سامانه ثبت ازدواج و طلاق بیشتر ازدواجهای ثبت شده یعنی بیش از 38 درصد مربوط به رده سنی 25 تا 29 سال و بیشتر ازدواجهای ثبت شده زوجه به میزان 31 درصد مربوط به رده سنی 20 تا 24 سال بوده است.
وی افزود: همچنین بررسیها نشان میدهد بیشترین طلاقهای ثبت شده زوج به میزان 24.6 درصد مربوط به رده سنی 30 تا 34 سال و بیشتر طلاقهای ثبت شده زوجه نیز به میزان 22.8 درصد مربوط به رده سنی 25 تا 29 سال بوده است.
تویسرکانی اضافه کرد: در 7 ماهه نخست امسال بیشترین ثبت ازدواج بر حسب تحصیلات با 67 درصد مربوط به تحصیلات دیپلم و زیر دیپلم، 32 درصد مربوط به تحصیلات دانشگاهی و حوزوی و یک درصد نیز نامشخص بوده است. همچنین بیشترین ثبت ازدواج زوجه بر حسب تحصیلات با 65 درصد مربوط به تحصیلات دیپلم و زیر دیپلم، 33 درصد مربوط به تحصیلات دانشگاهی و حوزوی و 2 درصد نیز نامشخص بوده است.
رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور گفت: در 7 ماهه اول سال 94، بیشترین ثبت طلاق زوج بر حسب تحصیلات با 69 درصد مربوط به تحصیلات دیپلم و زیر دیپلم، 15 درصد تحصیلات دانشگاهی و حوزوی و 16 درصد نیز مربوط به افراد بیسواد بوده است. همچنین بیشترین طلاق زوجه بر اساس تحصیلات با 66 درصد مربوط به تحصیلات دیپلم و زیر دیپلم، 18 درصد مربوط به تحصیلات دانشگاهی و حوزوی و 16 درصد نیز مربوط به افراد بیسواد و نامشخص بوده است.
به گفته تویسرکانی بارزترین علل طلاق مربوط به مسائلی همچون عدم تفاهم و امکان سازش، دخالت خانوادهها، ترک زندگی، محقق نشدن شروط ضمن عقد و اعتیاد به مواد مخدر یا مشروبات الکلی است که 63 درصد از عوامل طلاق را تشکیل میدهد. همچنین علت 8 درصد طلاقهای ثبت شده در 7 ماهه گذشته فقر مالی بوده است.
وی ادامه داد: طبق آمارهای موجود در 7 ماهه گذشته طلاق در 71 درصد استانهای کشور دارای رشد و 29 درصد استانها نیز رشد طلاق منفی بوده است.
رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور اضافه کرد: طبق آمارها بیشترین افزایش طلاق در استانهای کهکیلویه و بویراحمد و قزوین بوده است و استانهای قم و اردبیل نیز در 7 ماهه گذشته کاهش چشمگیر طلاق را داشتهاند.
تویسرکانی با بیان اینکه در 7 ماهه گذشته سال 94 به ازای هر 100 هزار نفر 98 طلاق صادر شده است افزود: بر این اساس به ازای هر 100 هزار نفر، استانهای خراسان رضوی، گیلان و کرمانشاه دارای بیشترین و استانهای سیستان و بلوچستان و بوشهر دارای کمترین میزان طلاق بودهاند.
افزایش هشت درصدی ثبت اختراع
بنابر اعلام سازمان ثبت اسناد و املاک کشور، یک هزار و 965 اختراع در هشت ماهه سال 94 به صورت الکترونیکی در مرکز مالکیت صنعتی به ثبت رسیده است که نشان دهنده افزایش هشت درصدی ثبت اختراع نسبت به مدت مشابه سال قبل است.علائم و طرح های صنعتی ثبت شده در هشت ماهه سال جاری به ترتیب 10 هزار و 485 و دو هزار و 799 فقره است.
همچنین از ابتدای سال جاری تا پایان آبان ماه، 36 هزار و 866 شرکت در اداره کل ثبت شرکتها و موسسات غیر تجاری به ثبت رسیده که از این تعداد 33 هزار و 854 شرکت تجاری و سه هزار و 12 شرکت تعاونی است.در همین مدت زمان 21 شعبه شرکت خارجی و چهار هزار و 971 موسسات غیر تجاری به ثبت رسیده است.
یک پسر باید تندی بره سربازی درحالی که دختر همون سنی می ره دانشگاه قبولم نشد سال بعد اما پسر چی . بعدم کار و ....
دختر نه سربازی داره نه تقع کار کسی داره نه مسکن و ماشین . مدرکم که گرفت توقعش بیشتر می شه معمولا هم تندی جذب کار می شه . پسره کجاست بی کار . این هم یک معضل و دسیسه است . با اسم آزادی و پیشرفت زن ضربه به اسلام و خانواده و جامعه