کد خبر:۴۷۱۸۶۳
یک مشاور خانواده در دانشگاه علوم پزشکی مشهد مطرح کرد

تضاد در زندگی عامل رشد است نه عاملی برای جدایی

یک مشاور خانواده با بیان اینکه تضاد در زندگی عامل رشد است نه عاملی برای جدایی، گفت: اگر در زندگی دچار تناقض و تضاد شدید، این را بدنید از این تضادها می‌تواند عاملی برای رشد باشد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از مشهد، بهمن علیمردانی عصر امروز در همایش جشن روز دانشجو در دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه چگونه می‌توان یک ذهن مهربان داشت؟ گفت: فردی که دارای ذهن مهربان باشد، در ارتباط و تعامل خود با دیگر افراد با چالش‌های کمتری روبرو می‌شود.

 

وی ادامه داد: باید بین دو مفهوم دل بستگی و وابستگی تفاوت قائل شویم، البته در مرحله عاشقی فرد دچار رفتار بیمارگونه اعم از دلبستگی و وابستگی می‌شود که در فرهنگ شعر و شاعری کشور یک فرد عاشق به طور نمایان فردی از خود بی خود شده است که فرد مقابل خود را از خود فراری می‌کند.

 

این مشاور خانواده با بیان اینکه در مسیر عشق و عاشقی به صورت معقول یک نفر همیشه ضربه می‌بیند و یک نفر بی توجه به کار خود ادامه می‌دهد، بیان داشت: بسیار کم اتفاق می‌افتد که فرد عاشق در مسیر عشق خود ضربه ندیده و دچار تاملات روحی نشود و این در حالی است که فرد مقابل او هیچ کدام از بحران‌های فرد عاشق را در دوره عشق و عاشقی تجربه نمی‌کند.

 

علیمردانی با اشاره به تصورات دختران و پسران در دوران مجردی از همسران مورد علاقه خود بیان داشت: شما همسری را در ذهن خود شکل می دهید که دارای تیپ دلخواه شما باشد پسران دختران با چشمان رنگی و موهای بولند را می‌خواهند و دختران پسرانی با قد بلند و خوش تیپ.

 

روانشناس دانشکده پزشکی مشهد با بیان اینکه شما در طول زندگی باید کسی را دوست داشته باشید، گفت: اگر قرار است در ذهن خود در فکر عاشق شدن باشید این مطلب را به ذهن بسپارید که دوست داشتن و دارای ذهن مهربان داشتن بهتر از یک رابطه عاشقانه منتهی به ازدواج است.

 

وی با بیان اینکه ذهن مهربان داشتن درک انسان را بالا می‌برد و شرایط شما را در زندگی را آسان می‌کند، گفت: ذهن مهربان دلبسته است و فرد مقابل خود را با تمام نقاط ضعف می‌پذیرد و سعی در تغییر شریک زندگی خود ندارد.

 

این مشاور خانواده با بیان اینکه دوست داشتن را در همان قسمت از زندگی خود وارد کنید که اصلا به آن فکر نمی‌کنید، گفت: علت به مشکل خوردن بسیاری از روابط ما در زندگی به این دلیل است که ما با نگاه عاشقانه به طرف مقابل خود توجه می کنیم و این در حالی است که رابطه‌های دوستی این گونه نیستند.

 

علیمردانی خاطرنشان کرد: عشق تحت هر عنوانی که در زندگی شکل بگیرد شش ماه تا سه سال است، چون در ابتدای یک رابطه عاشقانه وزن این علاقه سنگین است؛ اما در صورت عدم مدیریت این رابطه با چالش با مشکل روبرو می‌شود.

 

این روانشناس توصیه کرد: در ارتباطات خود مراقب باشید تا دچار بحران روحی و روانی نشوید در حال حاضر مراجعاتی به نزد می‌آیند که به دلیل دوست داشتن یک فرد دچار بیماری شده‌اند.  این وابستگی بیمارگونه باعث می‌شود شما دچار تلخ ترین شکست‌ها در دوران جوانی خود شوید.

 

وی با بیان اینکه آسیب اصلی جوانان در سنین 22 و 23 سالگی از معنای نادرست شکل گرفتن عشق در ذهنشان است، با اشاره به آمار بالای طلاق در مشهد، گفت: از هر 11 ازدواج شش ازدواج در سال‌های اولیه زندگی منجر به طلاق می‌شود که این آمار نشان می‌دهد که اکثر افراد در انتخاب همسر خود در همان مرحله انتخاب، دچار اشتباه شده‌اند و نتوانسته‌اند به شناخت، پذیرش و تعهد در مراحل بعدی زندگی خود دست یابند.

 

علیمردانی با بیان اینکه تضاد در زندگی عامل رشد است نه عاملی برای جدایی، گفت: اگر در زندگی دچار تناقض و تضاد شدید این را بدنید از این تضادها می‌تواند عاملی برای رشد باشد.

 

این مشاور خانواده در پایان با بیان اینکه برای شناخت همسر مورد علاقه خود وارد زندگی شخصی قبل از ازدواجش نشوید، بیان داشت: درصورتی که شما برای انتخاب شخص مورد نظر خود برای ازدواج پیش از حد متعارف به وی نزدیک شوید مطمئنا وارد همه زندگی اوخواهید شد که این خود مقدمه یک رابطه نادرست است که منجر به شکت خواهد شد.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار