آخرین اخبار:
کد خبر:۴۷۱۷۱۰
قائم مقام بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد

نیازمند ساخت مرکز اختلالات کلامی کودکان در مشهد هستیم

قائم مقام بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در صورتی که خیرین سلامت کارهای خیر خود را جهت پیشگیری از بیماری در بخش بهداشت هزینه کنند دیگر نیاز به ساختنICU نخواهد بود، در حال حاضر در بخش بهداشت در این دانشگاه نیازمند ساخت مرکز اختلالات کلامی کودکان هستیم که امیدواریم خیرین سلامت نگاهی به این سمت داشته باشند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از مشهد، سید کاظم فرهمند امروز در همایش داوطلبین سلامت در تالار ابن سینای دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه روز جهانی داوطلب و بزرگداشت داوطلبان سلامت برای اولین بار در دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار می‌شود، گفت: وجود این داوطلبان در مشهد و استان موجب سرعت بخشیدن در امر بهداشت در استان شده است.

 

وی با اشاره به حرکت‌های خیرانه بیل گیدز، بیان داشت: نوشیدن اولین آبی که از بازیافت فاضلاب انسانی که اخیرا از سوی بیل گیدز تولید شده نشان می‌دهد که وی به عنوان یکی از خیرین انرژی‌های پاک در جهان در حال سرمایه گذاری ثروت خود و انفاق آن می‌باشد.

 

قائم مقام بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اهدای فرش منقش به ابیات فردوسی به سازمان ملل، خاطرنشان کرد: ظریف در سال‌هایی که به عنوان یک دیپلمات در کشور فعالیت داشت فرش منقش ابیات فردوسی را به سازمان ملل اهدا کرد که علی رغم بی توجهی این سازمان به این نوشته، نشانه صلح دوستی ایران می‌باشد.

 

فرهمند با اشاره به حضور ۱۵ هزار زن داوطلب سلامت در دانشگاه علوم پزشکی مشهد، گفت: این جای خوشحالی دارد که اعلام کنیم که از این تعداد پنج هزار داوطلب زن سلامت در شهر مشهد در شناسایی خانواده‌ها و حل مشکلات بهداشتی آنها فعالیت دارند.

 

قائم مقام بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه داوطلبین سلامت از میان افراد متعهد و باسواد از سطح شهر انتخاب می‌شوند، تصریح کرد: داوطلبین سلامت در برنامه‌های ویژه مانند رفع مشکلات بهداشتی حاشیه شهر مشهد نقش مهمی ایفا کرده‌اند که در این خصوص هزار نفر از داوطلبین سلامت به صورت دو ماه مستمر در حاشیه شهر مشهد مشغول به خدمت رسانی بودند.

 

وی داوطلبین سلامت را نیروهای باانگیزه دانست و متذکر شد: این افراد به صورت رایگان وقت خود را جهت حل مشکلات محله و خویشاوندان خود به کار می‌برند و هر خیر سلامت چهار خانواده را تحت پوشش خود دارد.

 

فرهمند به برنامه‌های علوم پزشکی مشهد برای داوطلبین سلامت اشاره کرد و گفت: متاسفانه انتقاد من در بخش خیرین سلامت متوجه افرادی است که هزینه خیرانه خود را در بخش درمان به کار می‌برند و به ساخت مراکز درمانی ICU و CCU می‌پردازند.

 

قائم مقام بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: در صورتی که خیرین سلامت کارهای خیر خود را جهت پیشگیری از بیماری در بخش بهداشت هزینه کنند دیگر نیاز به ساختنICU نخواهد بود، در حال حاضر در بخش بهداشت در دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیازمند ساخت مرکز اختلالات کلامی کودکان هستیم که امیدواریم خیرین سلامت نگاهی به این سمت داشته باشند.

 

وی با بیان اینکه ما نمی‌توانیم تنها با سخنرانی در تغییر سبک زندگی مردم، تغذیه و برنامه‌هایی که ضامن سلامت جشم و روح می‌باشد نائل آییم، بیان داشت: خانواده بزرگ دانشگاه علوم پزشکی مشهد اعم از کارمندان، کارشناسان و وداوطلبان سلامت باید تلاش کنند که مردم را به درجه‌ای برسانند که رفتارهای خود مراقبتی داشته و مانع از مشکلات روحی، روانی و جسمی شوند.

 

فرهمند در پایان با بیان اینکه سلامت ما در نهاد خانواده به عنوان اصلی ترین نهاد اجتماعی شکل می‌گیرد، گفت: داوطلبین سلامت توانسته‌اند با نگاه خیرانه خود از فضای خانواده فراتر و به اجتماع محله و خویشان نگاه سلامت محور داشته باشند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار