آخرین اخبار:
کد خبر:۴۷۱۳۵۷
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی مشهد خبر داد

۵۰درصد از مقالات دریافتی همایش فرهنگ و تمدن پزشکی در عصر رضوی متعلق به علوم پزشکی مشهد است

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از برگزاری همایش فرهنگ و تمدن پزشکي در عصر رضوی به میزبانی این دانشگاه خبر داد و گفت: ۵۰ درصد از مجموع ۱۷۰ مقاله دریافتی به دبیرخانه همایش اختصاص به اعضای هیات علمی و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی مشهد دارد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از مشهد، حجت الاسلام ابراهیمی امروز در نشست خبری همایش رضوی که به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در سالن شورای ساختمان مرکزی این دانشگاه برگزار شد، گفت: مخاطبین اصلی ما در این همایش دانشجویان و علاقمندان از نقاط مختلف کشور هستند.

 

وی از اختصاص 3.5 امتیاز فرهنگی برای اعضای هیات علمی شرکت کننده در این همایش خبر داد و متذکر شد: یکی از شاخص‌های ارتقای اعضای هیات علمی از استادیاری به دانشیاری و بالاتر کسب امتیازات مختلف در قسمت‌های علمی، فرهنگی و غیره است که در این همایش امتیاز بسیار خوب 3.5 برای شرکت کنندگان اختصاص می‌یابد.

 

حجت الاسلام ابراهیمی با بیان این نکته که چهار مقاله برتر از مجموع مقالات ارائه شده در همایش فرهنگ و تمدن پزشکي در عصر رضوی مورد تقدیر قرار خواهند گرفت، بیان داشت: از مجموع ۱۷۰مقاله دریافتی ۱۸ مقاله به صورت پوستر و ۱۵ مقاله به شکل سخنرانی در سالن همایش ارائه خواهد شد که چهار مقاله برتر از میان ۴۳ مقاله مورد نظر دریافت کننده جوایزه برتر خواهند بود.

 

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به این نکته که موضوع همایش شئون عمومی دارد و بر این اساس از اعضای هیات علمی سه دانشگاه دیگر مشهد نیز دعوت به عمل آمده است، تاکید کرد: اعضای هیات علمی دانشگاه‌های آزاد، فردوسی و فرهنگیان مشهد نیز جهت حضور در این همایش دعوت به عمل آمده است.

 

وی به برگزاری همایش طب الرضا(ع) به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد به زودی خبر داد و تصریح کرد: دانشگاه علوم پزشکی مشهد دو جشنواره با موضوعان جایگاه طب در اسلام برگزار می‌کند که یکی همایش طب الرضا(ع) بوده که هر ساله برگزار می‌شود و دیگری همایش فرهنگ و تمدن پزشکي در عصر رضوی است که به همت جشنواره بین المللی امام رضا(ع) و به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار خواهد شد.

 

حجت الاسلام ابراهیمی به جایگاه کمیته دانشگاهی جشنواره بین المللی امام رضا(ع) اشاره داشت و افزود: این کمیته در هر سال همایش‌هایی را در فضای دانشگاهی به میزبانی دانشگاه‌های عضو در این جشنواره برگزار می‌کند که همایش فرهنگ و تمدن پزشکي در عصر رضوی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد از این دست می‌باشد.

 

معاون فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از ارائه مقالات دانشجویی در این همایش به شکل سخنرانی خبر داد و افزود: از مجموع ۱۵ مقاله‌ای که به صورت سخنرانی در این همایش ارائه خواهد شد، شش مقاله به وسیله دانشجویان ارائه می‌شود که از این تعداد سه مقاله توسط دانشجویان تخصص و سطح پایین تر دانشگاه علوم پزشکی مشهد و سه مقاله توسط دانشجویان محصل در رشته‌های فرهنگ و تمدن و علوم انسانی از دیگر دانشگاه‌ها ارائه می‌شود.

 

وی اختصاص این تعداد مقاله ارائه شده از سوی دانشجویان را دارای اهمیت و نشان رشد دانشجویان در دانشگاه علوم پزشکی مشهد دانست و بیان داشت: ارائه شش مقاله  به شکل سخنرانی در همایشی کشوری توسط دانشجویان، نشانه رشد و بالندگی دانشجویان در سطح ارائه مقالات پزشکی در کنار سیره رضوی دارد.

 

حجت الاسلام ابراهیمی به مشهد ۲۰۱۷ اشاره داشت و گفت: تلاش داریم تا این همایش را در مشهد ۲۰۱۷ ارتقا داده و از سطح رضوی به علم طب در دوره اسلام توسعه دهیم تا این مهم را که علم طب نوین از دل طب اسلام بیرون آمده است را متذکر شویم.

 

وی با بیان این نکته که علم پزشکی در میان مسلمانان از قرن هجدهم کار خود را آغاز کرده است، بیان داشت: متاسفانه ما نتوانسته ایم با گذشته علمی خود در حوزه پزشکی و طب ارتباط برقرار کنیم و برگزاری این گونه همایش های می تواند به ما کمک کند علم پزشکی قدیم و جدید را در کنار هم پیش ببریم.

 

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از برگزاری همايش فرهنگ و تمدن پزشکي در عصر رضوی در تاریخ دوم دی ماه جاری خبر داد و گفت: این همایش به مدت دو روز و در روزهای چهارشنبه و پنج شنبه دوم و سوم دی ماه جاری در تالار رازی دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار می‌شود.

 

حجت الاسلام ابراهیمی به برگزاری چهار پنل در این همایش اشاره کرد و افزود: پنل سنت ها و آداب پزشکی در عصر رضوی، روش شناسی و جاایگاه علم پزشکی در عصر رضوی، مشاهده آثار در عصر رضوی و آموزه های پزشکی در عصر رضوی چهار پنلی است که به حضور اساتید مطرح دانشگاه علوم پزشکی مشهد، تهران و اساتیدی از دانشگاه معارف قم و غیره برگزار می شود.

 

وی در پایان از دو سخنران ویژه در این همایش خبر داد و متذکر شد: علاوه بر سخنرانان مقالات برتر دو سخنران ویژه نیز در متن همایش خواهیم داشت که پرفسور عبدالعزیز ساشادینا از اساتید برتر شیعه به احتمال قوی یکی از این سخنرانان خواهد بود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار