کد خبر:۴۷۲۰۵۵
ایمانی خوشخو در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجو:

تاسیس اولین تالار بورس دانشجویی در دانشگاه علم و فرهنگ/ یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان بودجه سال ۹۴

رئیس دانشگاه علم و فرهنگ گفت: برای اولین بار تالار بورس دانشجویی را تاسیس کرده ایم که دانشجویان در آن به خرید و فروش و چانه زنی بورس مشغول هستند تا دانشجوی مدیریت و مهندس ما تجربه کاری در بورس را هم داشته باشد.

محمدحسین ایمانی خوشخو، رئیس دانشگاه علم و فرهنگ در گفت‌وگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، گفت: دانشگاه علم و فرهنگ یک دانشگاه غیردولتی است و مثل دانشگاه های دولتی از دولت بودجه نمی گیرد اما نکته اینجاست که ما داریم به سمت دانشگاه الگوی نسل سوم پیش می رویم و شواهد زیادی هم در این خصوص موجود است.

 

وی افزود: وزارت علوم فعالیت های دانشگاه علم و فرهنگ را برای رسیدن به الگوی نسل سوم تایید می کند و در راستای تحقق بخشیدن به آن بهتر است که دولت از ما حمایت کند.

 

رئیس دانشگاه علم و فرهنگ در ادامه بیان داشت: 20 هزار متر بنا برای تکمیل ساختمان های دانشگاه داریم که تا چند ماه دیگر راه اندازی می شود و این 20 هزار متر بنا طرح تکمیلی دانشگاه است و در حال توسعه دانشگاه هستیم که البته بودجه آن جدای از شهریه دانشجویان بوده است.

 

وی تاکید کرد: 65 درصد فارغ التحصیلان دانشگاه علم و فرهنگ بیکار نیستند چون در دوران دانشجویی تجربه کاری پیدا می کنند و ما حتی برای رشته ای مثل مدیریت اجرایی (MBA) که درس نظری است هم کارگاه گذاشتیم.

 

ایمانی خوشخو با اشاره به تاسیس اولین تالار بورس دانشجویی گفت: برای اولین بار تالار بورس دانشجویی را تاسیس کرده ایم که دانشجویان در آن به خرید و فروش و چانه زنی بورس مشغول هستند تا دانشجوی مدیریت و مهندس ما تجربه کاری در بورس را هم داشته باشد.

 

وی در پایان خاطرنشان کرد: ما انتظار داریم که دولت به عنوان یک دانشگاه نسل سوم از ما حمایت کند و انتظار داریم در بودجه سال آینده بتوانیم حمایت شویم چرا که بودجه ما در حدود یک میلیارد و 200 میلیون تومان بوده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار