آخرین اخبار:
کد خبر:۴۷۲۶۶۲
رئیس دانشگاه رازی:

حمايت از پژوهش هنوز در حد شعار باقي مانده است

دكتر اعلمي آل آقا گفت: متاسفانه ما در كشورمان هنوز نتوانسته‌ايم به استعدادها و توانايي‌هاي دروني‌مان پي ببريم و مسئولين نيز به ضرورت امر پژوهش در كشور توجه نمی‌کنند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از کرمانشاه، محمدابراهيم اعلمي آل‌آقا، رييس دانشگاه رازي در مراسم تجليل از پژوهشگران برتردانشگاه رازی برگزار شد، گفت: متاسفانه امر پژوهش در كشور ما هنوز به يك باور ملي تبديل نشده و همه چيز در حوزه پژوهش تنها در حد شعار باقي مانده است.


وي ادامه داد: اينكه در هفته پژوهش بياييم و در ارتباط با موضوع تكريم پژوهشگران صحبت‌ كنيم، به معني توجه به امر پژوهش نيست.

 

 اعلمي آل آقا گفت: متاسفانه ما در كشورمان هنوز نتوانسته‌ايم به استعدادها و توانايي‌هاي دروني‌مان پي ببريم و مسئولين نيزبه ضرورت امر پژوهش در كشور نرسيده اند.


رئیس دانشگاه رازی تصريح كرد: ما ظرفيت ارزشمندي در آموزش عالي كشور داريم كه متاسفانه از آن به خوبي استفاده نمي‌شود و حتي در بسياري از مواقع با ديد تهديد به آن نگاه مي‌كنند كه آن ظرفيت وجود فارغ‌التحصيلان دانشگاهي است.


آل اقا تاكيد كرد: چون ما نتوانسته‌ايم براي فارغ‌التحصيلان دانشگاهي‌مان شغلي ايجاد كنيم، بنابراين به آنها به ديد تهديد مي‌نگريم، درحاليكه اين قشر عظيم تحصيل‌كرده نه تنها تهديد نيستند، بلكه يك فرصت ارزشمند براي توسعه همه جانبه كشور است.

 

رييس دانشگاه گفت: در شرايط كنوني بسياري از مقدمات توسعه كشور در داخل كشور مهياست، اما سوء مديريت‌ها باعث شده كه هنوز نتوانيم به توسعه واقعي دست بيابيم.


وي همچنين به مشكلات جاري كشور از جمله پايين آمدن قيمت نفت اشاره كرد و گفت: متاسفانه كشور را به گونه اي پيش برده‌ايم كه اگر امروز قيمت نفت پايين بيايد، فردا در پرداخت حقوق پرسنل‌مان با مشكل مواجه مي‌شويم.


 اعلمي آل آقا خاطرنشان كرد: براي توسعه واقعي كشور نياز است مسئولين پنبه‌ها را از گوش‌هايشان خارج كرده و به صورت عملي از پژوهش حمايت كنند.


وي تاكيد كرد: ما دانشگاهيان نيز در اين راستا رسالتي داريم و آن اين است كه سمت و سوي پژوهش‌هاي خود را به سمت پژوهش‌هاي تقاضا محور و پژوهش‌هايي كه مشكلي از مشكلات جامعه را حل كند، سوق دهيم.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار