تشکل‌های اصلاح طلب منطق ببینند استخوانت را خورد می‌کنند
آخرین اخبار:
کد خبر:۴۷۲۹۲۸
فرهمند پارسا در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجو:

تشکل‌های اصلاح طلب منطق ببینند استخوانت را خورد می‌کنند

دبیر جامعه اسلامی دانشگاه گلستان ضمن ابراز همدردی با دانشجوی مضروب به دست تندروهای اصلاح طلب گفت: در حال حاضر هیچ کدام از تشکل‌های انقلابی و ولایی آزادی بیان ندارند.

سجاد فرهمند پارسا، دبیر جامعه اسلامی دانشگاه گلستان در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در گرگان گفت: این روزها افرادی هستند که ادعای علم و منطق شان میشود و حرف از آزادی بیان هم سر زبانشان است و بی وقفه به این استان و آن استان می‌روند و با سو استفاده و بازی با کلمات، مشغول فتنه افکنی هستند.

 

وی افزود: دوستان اصلاح طلبی که در دانشگاه‌ها دم از آزادی بیان می‌زنند و مدام می‌گویند که ترس از آزادی بیان داریم و نمی‌توانیم حرف‌هایمان را بزنیم، حال ببینید که چطور هوادارن موسوی لاری در یزد دست و پای بچه انقلابی‌ها را خورد می‌کنند؛ پیگیر باشید و ببینید که چه طور در دانشگاه‌ها با توحش رو به رو می‌شوند.

 

فرهمند پارسا متذکر شد: فقط می‌خواهم بدانم که چرا باید حرفتان با عملتان عکس باشد؛ مدعی بودن آسان است و عمل کردن به ادعا سخت، و قطعا مردم بی درک نیستند که این فاصله گفتار تا رفتار را نبینند و درک نکنند.

 

دبیر جامعه اسلامی دانشگاه گلستان تأکید کرد: به عنوان دبیر جامعه اسلامی دانشگاه گلستان این عمل وحشیانه را محکوم می‌کنم و باید این حمله و ضرب و شتمی که در یزد اتفاق افتاده و دوستمان در این حمله پایش شکسته شده و همینطور حملات دیگر که در استان‌ها اتفاق افتاده، پیگیری جدی شود تا آلام و مظلومیت دوستان ما تسکین پیدا کند.

 

وی ابراز داشت: در حال حاضر هیچ کدام از تشکل‌های انقلابی و ولایی آزادی بیان ندارند و اینکه هر لحظه بعد از نقد توسط این افراد مورد حمله قرار گیرند، می‌ترسند.

 

فرهمند پارسا همچنین تصریح کرد: متأسفانه مسئولین دانشگاهی نیز دید یکسانی با تشکل‌های دانشجویی ندارند و تبعیض قائل می‌شوند و فعالیت‌های تشکل‌های ولایی و انقلابی را تحت فشار قرار داده و جلوی فعالیت‌های آنان سنگ اندازی می‌کنند. خنده دار است و باید از این گروه پرسید آیا این رویکرد همان دموکراسی بود که از آن دم می‌زدید؟

 

وی یادآور شد: در حال حاضر منطقی بودنتان را به شیوه‌های مختلف اعم از حمله و ضرب و شتم و سنگ اندازی در فعالیت‌ها و شایعه پراکنی و خراب کردن وجهه روحیه انقلابی به هر شکل می‌بینیم، اما دموکراسی و آزادی بیان را خیر.

 

دبیر جامعه اسلامی دانشگاه گلستان گفت: این اعمال وحشیانه به هیچ کجا راه پیدا نخواهد کرد و در نهایت این مردم هستند که می‌فهمند این جریان‌ها همان جریان‌های فتنه گری هستند که در روز عاشورا در سال ۸۸ دست و سوت می‌زدند و به هتک حرمت ائمه معصومین (ع) مشغول بودند و همانطور که اعمال آن روز شما با حماسه ۹ دی رو به رو شد و فتنه گران خفقان گرفتند؛ مطمئن باشید که اگر لازم باشد حماسه‌ای دیگر مانند حماسه ۹ دی خواهیم ساخت.

پربازدیدترین آخرین اخبار