کد خبر:۴۷۳۴۵۳

اول بهمن؛ آخرين مهلت ارسال مقاله به سومين همايش بين المللي ايمونولوژي علوم پزشکی مشهد

آخرين مهلت ارسال مقاله به سومين همايش بين‌المللي ايمونولوژي، آسم و آلرژي و اولين سمپوزيوم آلرژي غذايي و دارويي علوم پزشکی مشهد اول بهمن سال جاري اعلام شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، فرحزاد جباري،‌ دبير علمي و اجرايي گفت: سمپوزيوم آلرژي غذايي و دارويي و سومين همايش بين المللي ايمونولوژي، آسم و آلرژي ۱۵ تا ۱۷ ارديبهشت ۹۵ در محورهاي آسم، آلرژن‌ها، اتوایمیونیتی، تولرانس، پیشگیری، اپیدمیولوژی، ایمونوتراپی، ژنتیک، آنافیلاکسی، نقایص ایمنی، آلرژی تنفسی، آلرژی غذایی، آلرژی دارویی، آلرژی پوستی، آلرژی به حشرات، بهداشت و آلرژی، تست‌های تشخیصی، طب سنتی و آلرژی، سایکونورو ایمونولوژی، پولیپوز و رینوسینوزیت آلرژی، پاسخ های ایمونولوژیک در آلرژی، همراهی آلرژی با سایر بیماری‌ها و تاثیر رژیم های غذایی در آلرژن ها در مشهد برگزار مي‌شود.

 

وی افزود: آموزش و آشنايي متخصصان گروه‌هاي مختلف پزشکي، پزشکان عمومي و کارشناسان با آخرين پيشرفت هاي علمي در زمينه تشخيص، درمان و پیشگیری، آشنايي محققان جهت انجام تحقيقات کاربردي مرتبط با آلرژی، ايجاد فضاي مناسب جهت برقراري ارتباط علمي بين دانشمندان و پزشکان جمهوري اسلامي ايران با ساير دانشمندان دنيا، ارائه اطلاعات نوین در بیماری آسم و آلرژی های بینی، غذایی، پوستی و دارویی، ارائه مباحث ایمنولوژی در HTLV-1، بررسي مشكلات بيماران مبتلا به آلرژِی و نقص ایمنی و راه كارهاي حل آنها از جمله اهداف اين همايش به شمار مي‌رود.

 

اين عضو هيات علمي دانشگاه علوم پزشکي مشهد مهلت ارسال چکيده مقالات را تا اول بهمن سال جاري اعلام کرد و بیان داشت: علاقمندان براي دريافت اطلاعات بيشتر مي‌توانند به وب سايت همايش به نشاني http://cong-3ica.mums.ac.ir/fa/ مراجعه کنند.

 

وی خاطر نشان کرد: اين کنگره با حضور اساتيد مجرب در رشته هاي ایمنولوژی و آلرژی، ریه، تغذیه، گوارش برگزار مي شود و شرکت کنندگان ضمن تبادل نظر در زمینه آخرین دستاوردهای علمی، روش های درمانی و پیشگیری، مروری جامع بر اطلاعات نوین در زمینه انواع بیماری‌های آلرژی خواهند داشت.

 

جباری افزود: در حاشیه کنگره پنج کارگاه آموزشی در راستای اهداف کنگره برگزار می‌شود.

 

رييس مرکز تحقيقات آلرژي دانشگاه علوم پزشکي مشهد گفت: بیماری‌های آلرژی در دهه های اخیر در جهان رو به افزایش بوده و در کشورهای پیشرفته حدود ۱۵ تا ۲۰ درصد جامعه مبتلا به بیماریهای آلرژیک  هستند.

 

دانشيار گروه ايمونولوژي دانشگاه علوم پزشکي مشهد با اشاره به اينکه با افزایش توانایی تشخیص بالینی و آزمایشگاهی، میزان شناسایی بیماران مبتلا به آلرژی افزایش یافته و از عوارض بیماری با درمان سریع کاسته می شود خاطر نشان کرد: بر اين اساس آموزش و تبادل نظر در مقوله آلرژی جهت ارائه خدمات بهتر و موثرتر کاملا ضروری به نظر می‌رسد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار