به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از ایلام، کامران غضنفری، نویسنده تحلیل گر سیاسی در همایش «بصیرت» که توسط بسیج اساتید در دانشگاه آزاد ایلام برگزار شد، به ملحق شدن مهندس بازرگان در سال ۱۳۶۰ به اپوزیسیون اشاره کرد و گفت: یکی از ماموران سازمان سیا در مهرماه ۱۳۵۸ با بازرگان ملاقات کرد و خبر داد که عراق در حال آماده باش برای حمله نظامی به ایران به سر می برد، بازرگان این خبر را به امام یا اعضای شورای انقلاب انتقال نداد؛ زیرا در پشت پرده با آمریکایی ها زد و بند کرده بود.
غضنفری ادامه داد: سرلشکر رعدالهمدانی، فرمانده گارد جمهوری صدام در مصاحبه ای اعلام کرد: زمانی که ما به ایران حمله کردیم بنا بود که حکومت ایران را ساقط و مهندس بازرگان را در راس امور منصوب کنیم، بازرگان با صدام تبانی کرده بود و در تمام هشت سال دفاع مقدس نقش ستون پنجم دشمن را بازی می کرد، او در جلسه کنگره داخلی نهضت آزادی در سال ۱۳۶۳ اعلام کرد: شرایط برای سرنگونی حاکمیت مهیا است، ما باید خود را به عنوان آلترناتیو نظام به مردم معرفی کنیم تا مردم بعد از سرنگونی حاکمیت ما را انتخاب کنند.
وی به نامه محتشم پور، وزیر کابینه موسوی به امام خمینی (ره) برای حضور کاندیداهایی از حزب آزادی در انتخابات سوم اشاره کرد و ابراز داشت: امام در بهمن ۱۳۶۹ در نامه ای پاسخ دادند: اگر خدای متعال در اوایل انقلاب عنایت نکرده بود و این ها می توانستند مدت بیشتری در قدرت بمانند، مستشاران آمریکایی را در این مملکت مسلط می کردند و اسلام چنان سیلی از آنان می خورد که تا قرن ها سر بلند نمی کرد، اعضای نهضت آزادی به واسطه کج فهمی در درک آیات قرآن، خطرشان برای جوانان ما از خطر منافقین، این فرزندان عزیز مهندس بازرگان بیشتر و بالاتر است، اعضای نهضت آزادی صلاحیت تصدی هیچ امری از قوه مجریه، مقننه و قضائیه در جمهوری اسلامی را ندارند و باید با آن ها به شدت برخورد شود.
این تحلیل گر سیاسی تصریح کرد: آقای روحانی در ۱۶ آذر به دانشگاه شریف می برند و از مهندس بازرگان که بحث براندازی نظام و اعدام مسئولان حکومت را مطرح می کنند؛ تجلیل می کند.
بنا داشتند فتنه سبز را در سال ۱۳۸۴ پیاده کنند
غضنفری به مسافرت جان کین، مامور سرویس اطلاعاتی انگلیس به ایران در سال ۱۳۸۳ و ملاقات با سعید حجاریان برای سامان دهی طرح مقاومت مدنی تاکید کرد و ادامه داد: بنا داشتند که اغتشاشات و فتنه ای مشابه با آنچه که در سال ۸۸ حادث شد را در سال ۱۳۸۴ پیاده کنند؛ اما این امر به تعویق افتاد، در همان روزها بود که علی رضا علوی تبار اعلام کرد که ما برای تحقق مطالباتمان، خون می دهیم و برای مقابله با دیکتاتوری به ساماندهی سه میلیون نفر می پردازیم، تا کنون اشتباه کردهایم که چنین اقدامی را انجام نداده ایم؛ اما تا هم اینک نیز دیر نشده است.
وی اذعان کرد: خانم کاندولیزا رایس، وزیر خارجه دولت بوش گفت: ما می توانیم با یک براندازی نرم و جنبش هم بستگی از لهستان تا پشت مرزهای روسیه، انقلابهای رنگین را سامان دهی کنیم، رژیم های موجود را ساقط و رژیم حامی دموکراتیک مورد نظر آمریکا را حاکم کنیم، تنها راه برای تغییر نظام در ایران استفاده از همین تجربه است.
نگارنده کتاب راز قطعنامه با استناد به سخنان مشاور وزیر اطلاعات مبنی بر مطرح شدن موضوع اجتماعی کردن گفتمان به عنوان «جنگ برای باز پس گیری مواضع از دست رفته» در فروردین ۱۳۸۹، تشریح کرد: شش ماه بعد از این تاریخ بود که موسوی به صراحت موضوع براندازی نظام را مطرح کرد، او گفت: «اسقاط نظام از طریق بازتولید انقلاب آن غیرممکن است، پاشنه آشیل حکومت اسلامی ایران، انقلاب نرم می باشد»، موسوی از سه سال پیش از انتخابات ۸۸ برای براندازی نظام کنونی ایران برنامه ریزی می کرد.
صحنه گردانان ۸۸ همان خورانندگان جام زهر به امام خمینی (ره) هستند
غضنفری صحنه گردانان ۸۸ را همانانی دانست که جام زهر را به امام خمینی (ره) خوراندند و گفت: در ۲۲ تیرماه ۱۳۶۷ سه گزارش اقتصادی از سوی موسوی در حیطه اجتماعی، از سوی رئیس دولت اصلاحات در بخش اجتماعی و از طرف رضایی در بخش نظامی به بنیانگذار انقلاب ارائه شد، موسوی در گزارش خود آورده بود که حتی یک ریال پول در خزانه نداریم و از نظر اقتصادی در زیر صفر هستیم، در گزارش رئیس دولت اصلاحات تاکید شده بود: مردم دیگر به جبهه نمی آِند و محسن رضایی نیز تصریح کرده بود: از نظر نظامی توان مقابله با دشمن را نداریم.
وی به کذب بودن هر سه گزارش تاکید کرد و افزود: هاشمی در اواخر خرداد ۶۷ به رضایی گفت: ما چند میلیارد دلار برای عملیات جبهه کنار گذاشته ایم، شما هر چه که نیاز دارید بنویسید تا تهیه کنیم.
این تحلیل گر سیاسی ادامه داد: هاشمی در یادداشت های روزانه خود در پنجم شهریور ۱۳۶۷ می نویسد: جلسه شورای عالی پشتیبانی جنگ در دفتر رئیس جمهوری تشکیل شد، بحث اعزام به جبهه را مطرح کردند، گفتند میزان اعزام ها خوب است، قرار شد تبلیغات برای تداوم اعزام ها ادامه داشته باشد.
غضنفری با بیان اینکه مسئولان با بردن دست هایشان به بالا و تسلیم شدن در برابر دشمن، جام زهر را به امام نوشاندند، اعلام کرد: امام (ره) از شدت غم پذیرش قطعنامه، تمام جلسات عمومی خود را قطع کردند، ایشان در نامه برکناری منتظری تقریر کردند: تاریخ اسلام پر است از خیانت بزرگانش به اسلام. از خدا می خواهم به پدر پیر ملت ایران صبر و تحمل عطا فرماید و او را بخشیده از این دنیا ببرد تا بیش از این طعم تلخ خیانت دوستان را نچشد.
براندازی نظام اسلامی به قیمت وعده نسیه ۵۰ میلیارد دلاری
وی به تشکیل میز ریاست جمهوری متشکل از ۳۰۰ نفر در سال ۸۶ تا به امروز در سازمان CIA برای ایجاد انقلاب رنگی در ایران اشاره کرد و گفت: ابراهیم یزدی، سرکرده نهضت آزادی در زمستان ۱۳۸۶ به بهانه بیماری به مدت سه ماه به آمریکا سفر کرد، در جلسه مسئولان رشد سازمان سیا با یزدی مطرح شد: برای اغتشاش در انتخابات سال آینده ایران از همین امروز بر روی کلید واژه « تقلب» کار کنید، یزدی پس از بازگشت به ایران با مهدی هاشمی دیدار کرد و با بیان اینکه ما پایگاه مردمی نداریم؛ اما اگر پدرتان این موضوع را مطرح کنند به مقاصدمان نائل می آییم، از وی درخواست همکاری کرد و آقای هاشمی هشت ماه پیش از انتخابات، موضوع تقلب را در نماز جمعه مطرح کردند.
این محقق با اشاره به برگزاری کنگره توسط بهزاد نبوی از سران نهضت آزادی در مرداد ۱۳۸۷، ادامه داد: در آن جلسه که معصومه ابتکار، الهه کولایی، رئیس دولت اصلاحات، سعید حجاریان، محمد رضا خاتمی، عبدالله نوری، محسن کدیور، غلامحسین کرباسچی محمد رضا جلایی پور حضور داشتند موضوع « ولایت فقیه» و رفع آن مطرح شد، محمد رضا خاتمی، همسر خانم اشراقی تاکید کرد: در عین اینکه پشتوانه داخلی را حساب می کنیم، بر پشتوانه خارجی نیز تکیه خواهیم کرد.
غضنفری به اختصاص ۸۰۰ میلیون دلار در سال ۸۷ و ۸۸ از سوی کنگره آمریکا به طرح براندازی نظام ایران اشاره کرد و ابراز داشت: آقای جنتی در نماز جمعه مطرح کردند: سازمان CIA یک میلیارد دلار از طریق ملک عبدالله سعودی به حساب فردی واریز کرده است، همچنین به اصلاح طلبان گفته شد: اگر موفق شدید نظام را سرنگون کنید ۵۰ میلیارد دلار دیگر به شما می دهیم.
نقشه ای از جنس ۸۸ که برای مجلس خبرگان ۹۴ کشیده شده است
وی گفت: موسوی خوئینی ها، عضو مجمع روحانیون مبارز در بهمن ۸۷ اینگونه تشریح می کند: ما باید بیاییم و زمان بگذاریم تا به هر قیمتی که هست رهبری را برکنار کنیم، او باید بفهمد که این مملکت آن گونه نیست که ایشان می خواهند نیست، رئیس دولت اصلاحات و یارانش اکنون کلی تجربه کسب کرده اند. رئیس دولت اصلاحات نیز در سال ۸۷ گفت: اگر احمدی نژاد در این انتخابات سقوط کند رهبری نیز حذف می شود و اصلاحات بر قوه اجرایی کشور باز می گردد، سقوط اصولگرایی به معنای پایان حیات رهبر تلقی می شود.
غضنفری افزود: موشه یلعون، وزیر امور راهبردی اسرائیل در سوم خرداد ۸۸ گفت: موسوی و رهنورد روح جدیدی به آزادی بخشیدن، بنابراین من اعلام می کنم که انقلاب در ایران روی خواهد داد، اتفاقی که در حال رخ دادن است نشانه های دلگرم کننده برای غرب می باشد.
وی هنر مردم و رهبری را شکست توطئه چینی های عوامل و عناصر فتنه ۸۸ دانست و تصریح کرد: برخی ها در حال چیدمان تدارک برای براندازی ولایت و نظام در انتخابات ۹۴ هستند.