کد خبر:۴۷۴۶۰۶
معاون پژوهشی دانشگاه شهید چمران اهواز:

دانشگاه‌ها باید به سمت ابتکار و نوآوری حرکت کنند

معاون پژوهشی دانشگاه شهید چمران اهواز در جشنواره منطقه‌ای رویش خلیج فارس گفت: دانشگاه‌ها در زمینه نوآوری و ابتکار عقب هستند و باید تلاش کنیم به سمت دانشگاه‌های کارآفرین حرکت کنیم.

به گزارش خبرگزاری دانشجو از اهواز، با حضور مسئولان دانشگاه شهید چمران اهواز و برخی مسئولان استانی، جشنواره منطقه ای رویش خلیج فارس افتتاح شد.

 

ابراهیم حاجی دولو، معاون پژوهشی دانشگاه شهید چمران اهواز در جشنواره منطقه ای رویش خلیج فارس در سرسرای آمفی تئاتر دانشکده کشاورزی دانشگاه شهید چمران اهواز بیان داشت: در مقوله نوآوری و ابتکار نسبت به سایر کشورها عقب هستیم و باید تمام ظرفیت های علمی، دانشگاهی و انسانی را در این راستا بسیج کنیم.
 

وی افزود: برگزاری این جشنواره ها از این جهت که تاکید بر عمومی کردن فرهنگ نوآوری و اختراع است اهمیت زیادی دارند.

 

حاجی دولو ادامه داد: دانشگاه‌ها قبلا نیروهای کارمند آفرین تربیت می کرد اما باید در جهت کارآفرینی، ابداع ها و اختراع ها حرکت کنند.

 

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه شهید چمران اهواز تصریح کرد: سازمان ها باید در این راستا همکاری کنند چون اختراع ونوآوری نیاز به تلاش و همکاری دارد.
 

این عضو هیات علمی دانشگاه شهید چمران اهواز بابیان این‌که اختراع مستلزم تلاش، کوشش، جدیت و پشتکار است، گفت: شاید مشهورترین مخترعی که همه ما می‌شناسیم، ادیسون باشد؛ این دانشمند درجایی عنوان می‌کند که در اختراع و نوآوری یک درصد نبوغ و استعداد و 99 درصد تلاش، جدیت، پیگیری و پشتکار دخالت دارد.

 

حاجی دولو تصریح کرد: اگرچه ساختار اداری و نهادسازی خود را باید برای تسهیل این مسیر متناسب کنیم، مخترعان نیز باید بدانند که تلاش، جدیت و پشتکار بیشتری لازم است که بتوانیم با همکاری یکدیگر این وضعیت را در کشور بهبود ببخشیم.

 

وی همچنین با اشاره به این‌که شاید بعضی افراد بگویند که تا چه حد باید اختراع و نوآوری کنیم، به این حدیث اشاره کرد که اگر علم 27 کلمه داشته باشد تا زمان ظهور امام زمان(عج) تنها دو کلمه از آن برای بشر آشکارشده و 25 کلمه همچنان پنهان است و گفت: این حدیث نشان می‌دهد که جای کار برای نوآوری، اختراع و ابتکار بسیار وجود دارد؛ امیدواریم این فرآیندها و رویدادها دانشگاه را در مأموریت‌های خود در موضوع فناوری، نوآوری و خلاقیت یاری کند.

 

در ادامه این جشنواره حیدر بهمنی مدیرعامل شرکت ملی حفاری نیز اظهار کرد: ارتباط با دانشگاهها راه نجات صنعت است و اگر در عرصه بین المللی حرفی برای گفتن داریم به علت ارتباط با دانشگاه‌هاست.

 

وی گفت: تنها راه نجات کشور حمایت از نخبگان و مخترعان است و اختراع ها باید مورد حمایت واقعی و عملی قرار گیرند.
 

بهمنی تصریح کرد: اگر مخترعان در مسیر ایجاد شغل قرار گیرند کشور پیشرفت بیشتری می کند.
 

لازم به ذکر است، جشنواره منطقه ای رویش خلیج فارس ویژه استان های خوزستان، فارس، بوشهر و کهگیلویه و بویراحمد به میزبانی خوزستان در روزهای 9 و 10 دی در آمفی تئاتر دانشکده کشاورزی دانشگاه شهید چمران اهواز ادامه دارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار