کد خبر:۴۶۹۲۹۴
رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان:

دستگاه‌های اجرایی دانشگاه را خانه خود بدانند

رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان گفت: برای تحقق ارتباط صنعت و دانشگاه لازم است تا دستگاه‌های اجرایی دانشگاه را خانه خود بدانند و برای حل مسائل خود به آن رجوع کنند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از گرگان، علی نجفی نژاد، رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، صبح امروز همزمان با آغاز هفته پژوهش در گفت‌وگو با خبرنگاران استان گفت: آنچه در نیل به دانشگاه کارآفرین اهمیت دارد بحث باور و قبول مسئله به ویژه در بخش مدیریت‌های مراکز آموزشی و تحقیقاتی است.

 

وی افزود: اگر یک مدیری اراده و باور به تغییر داشته باشد، قطعا می‌تواند موفق عمل کند که شدت و ضعف این موفقیت نیز به همراهی مجموعه همکاران مربوط است.

 

نجفی نژاد از تدوین سند دانشگاه کارآفرین در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان خبر داد و خاطرنشان کرد: با تدوین این سند یک حرکت نو در دانشگاه آغاز شده و منشوری است که همه متعهد به اجرای آن هستند و نباید تغییر مدیریت‌ها روی آن اثر بگذارد.

 

وی متذکر شد: برای تحقق یک دانشگاه کارآفرین باید همه مجموعه با این روحیه و فرهنگ آشنا شوند و نقش خود را پیدا کنند که مهم‌ترین نقش کلیدی نیز از آنِ اساتید است.

 

رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان با بیان اینکه ظرفیت‌های نهفته و بلااستفاده زیادی برای بکارگیری جهت تغییر و تحول زیاد است، تاکید کرد: تبدیل شدن به دانشگاه کارآفرین از مباحث محوری وزارت علوم است که باید جدی گرفته شود.

 

نجفی نژاد تصریح کرد: یکی از مولفه‌های دانشگاه کارآفرین ارتباط با صنعت است این ارتباط یک ارتباط دوطرفه است و یک طرفه امکان پذیر نیست، در این ارتباط باید مدیران دستگاه‌های اجرایی دانشگاه را خانه خود بدانند و مسائل خود را بیایند و در دانشگاه‌ها عنوان کنند.

 

وی از اعلام آمادگی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان برای تحلیل و حل مسائل دستگاه‌های اجراییِ متقاضی خبر داد و بیان داشت: در طی دو سال گذشته مرکز رشد این دانشگاه شکل گرفته و شرکت‌های خوبی در آن شروع به کار کردند، خیلی از محصولات تولیدی ما بازار خوبی دارد و قادر خواهیم بود، نیازهای خودمان در سال‌های آینده خودمان رفع کنیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار