کد خبر:۴۷۴۷۸۶
با رای اعضای انجمن علمی زبان و ادبیات انگلیسی ایران؛

رئیس انجمن علمی زبان و ادبیات انگلیسی ایران انتخاب شد

علیرضا جلیلی‌فر، رئیس دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه شهید چمران اهواز به‌عنوان رئیس انجمن علمی زبان و ادبیات انگلیسی ایران انتخاب شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، علیرضا جلیلی‌فر، رئیس دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه شهید چمران اهواز، به‌عنوان رئیس انجمن علمی زبان و ادبیات انگلیسی ایران انتخاب شد.

 

وی افزود: این انجمن تنها انجمن زبان و ادبیات انگلیسی در ایران است که زیر نظر وزارت علوم فعالیت می‌کند و انتخابات آن هر سه‌سال یک‌بار برای انتخاب رئیس و هیات‌رئیسه برگزار می‌شود.

 

رئیس دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه شهید چمران اهواز با اشاره به انتخابش به‌ عنوان رئیس جدید این انجمن در همایش اخیر انجمن در خرم‌آباد تصریح کرد: با توجه به اتمام دوره هیات‌رئیسه قبلی، در این همایش انتخابات جدید برگزار و رئیس و اعضای هیات‌رئیسه انجمن انتخاب شدند.

 

جلیلی‌فر با بیان این‌که این انجمن دارای بیش از 700 عضو پیوسته و ناپیوسته در سطح کشور است، تصریح کرد: پنج نفر از اعضای پیوسته که اعضای هیات‌علمی دانشگاه‌های سراسر کشور هستند، به‌عنوان هیات‌رئیسه انتخاب می‌شوند و سایر اعضا نیز اعضای هیات‌علمی و دانشجویان دکتری و کارشناسی ارشد هستند.

 

وی بیان داشت: برگزاری 13 همایش بین‌المللی در سطح کشور، ارائه کلاس‌ها و دوره‌های آموزشی تابستانه برای اعضای هیات‌علمی و برگزاری کارگاه‌های آموزشی برای دانشجویان و اعضای هیات‌علمی از مهم‌ترین فعالیت‌های این انجمن در طول 14 سال از تأسیس آن است.

 

رئیس دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه شهید چمران اهواز در خصوص برنامه‌ها و رویکردهای انجمن در دوره مدیریت جدید، گفت: فعالیت‌های ثابت انجمن مانند برگزاری همایش‌های بین‌المللی سالانه همچون گذشته ادامه پیدا می‌کند؛ در دوره جدید هدف این است که فعالیت‌های انجمن فرا تهرانی شود.

 

جلیلی‌فر با اشاره به این‌که در 14 سال گذشته برای اولین بار است که رئیس و اکثریت اعضای هیات‌رئیسه انجمن از دانشگاه‌های خارج تهران انتخاب می‌شوند، گفت: این امر نشان می‌دهد که رویکرد اعضای انجمن در سطح کشور باید به این سمت تغییر کند که دانشگاه‌های استان‌ها بیشتر درگیر فعالیت‌های علمی، آموزشی و پژوهشی انجمن شوند بنابراین یکی از اهداف دخالت دادن بیشتر دانشگاه‌های استان‌ها است.

 

وی همچنین بابیان این‌که فعالیت‌های جدیدی نیز برای انجمن تعریف و در نظر گرفته‌شده است، خاطرنشان کرد: ارائه دوره‌های پسادکتری یکی از برنامه‌های در دستور کار است و حتماً درصدد ارائه راهکارهایی برای برگزاری این دوره‌ها برای اعضای هیات‌علمی و دانشجویان دکتری از طریق انجمن خواهیم بود.

 

رئیس دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه شهید چمران اهواز افزود: فعالیت‌های پژوهشی انجمن در قالب چاپ کتاب نیز افزایش خواهد یافت؛ انعقاد تفاهم‌نامه‌های همکاری مشترک با دستگاه‌های داخل و احیاناً خارج کشور در راستای مسائل آموزشی و پژوهشی از دیگر رویکردهای مدیریتی انجمن است و معتقدیم اگر این اهداف محقق و عملیاتی شود انجمن هم ازنظر آموزشی و پژوهشی و هم از نظر استقلال مالی موفق‌تر خواهد بود.

 

جلیلی‌فر با بیان این‌که این انجمن تنها دانشگاه‌های تهران را زیر چتر خود ندارد و پتانسیل اعضای هیات‌علمی دانشگاه‌های سراسر کشور پتانسیل قابل قبولی است، تصریح کرد: نمی‌شود گفت که دانشگاه‌های شهرستانی کمتر از دانشگاه‌های تهران فعالیت می‌کنند و فعالیت‌های پژوهشی دانشگاه‌های مختلف این موضوع را ثابت کرده است.

 

وی خاطرنشان کرد: رویکرد جدید انجمن نشان می‌دهد که اعضای آن مایل هستند از همه پتانسیلی که در سطح کشور وجود دارد استفاده کنند،‌ به‌گونه‌ای که همه دانشگاه‌های سراسر کشور در فعالیت‌های انجمن درگیر شوند و مشارکت داشته باشند که این امر به پویایی انجمن نیز بیشتر کمک می‌کند.

 

رئیس دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه شهید چمران اهواز خاطرنشان کرد: رویکرد اعضای انجمن در انتخاب هیات‌رئیسه جدید بیانگر این است که دانشگاه‌های خارج تهران نیز تمایل  دارند سهم بیشتری در فعالیت‌های علمی انجمن داشته باشند و اگر تا کنون به هر دلیل اعضای هیات‌رئیسه از تهران انتخاب می‌شد و فعالیت‌ها نیز بیشتر متمرکز بر اعضای ثابت انجمن در دانشگاه‌های تهران بود، این حرکت نشان می‌دهد که دانشگاه‌های سراسر کشور خواستار این هستند که یک مساوات و برابری در فعالیت‌های انجمن برقرار شود؛ این حرکت را به فال نیک می‌گیریم و فکر می‌کنم که یک تغییر مثبت است.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار