آخرین اخبار:
کد خبر:۴۷۷۲۶۰

جشن فارسی‌آموختگان دانشجویان غیرایرانی در دانشگاه فردوسی برگزار شد

جشن فارسی آموختگان دانشجویان غیرایرانی با حضور بیش از ۱۰۰ دانشجو امروز در دانشکده ادبیات دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از مشهد، یاحقی امروز در جشن فارسی آموختگان دانشجویان غیر ایرانی که در دانشکده ادبیات دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد، گفت: فردوسی شاعر نامدار ایرانی سهم عمده‌ای در تکوین زبان فارسی داشت و به همین دلیل زبان فارسی را مدیون فردوسی هستیم.

 

استاد گروه زبان و ادبیات فارسی دانشگاه فردوسی مشهد خطاب به دانشجویان غیر ایرانی بیان داشت: امید است ارتباط شما با زبان فارسی کماکان ادامه داشته باشد و از این زبان در رفتار، گفتار و نوشتارتان بهره گیرد.

 

وی به وجود لطایف و ظرایف بسیار در زبان فارسی اشاره کرد و گفت: در غرب عنوان می‌کنند زبان فرانسه جزء لطیف‌ترین زبان‌های اروپایی است. این مسئله برای زبان فارسی نیز صادق است و شاید بتوان گفت زبان فارسی نیز جزء لطیف‌ترین و ظریف‌ترین زبان‌های شرقی است.

 

یاحقی در ادامه بر مسئله برقرار ارتباطات بین‌المللی و فرامرزی تاکید و تصریح کرد: برقراری ارتباطات بین المللی باعث می‌شود بتوانیم زبان و فرهنگ فارسی خود را به دیگر ملل بشناسانیم.

 

استاد گروه زبان و ادبیات فارسی دانشگاه فردوسی مشهد برقراری این ارتباط منجر به افزایش جهان بینی در انسان می‌شود، بیان داشت: خوشبختانه فضای این دانشگاه و این شهر باعث شده تا دانشجویان خارجی زیادی جذب دانشگاه شوند که امید است این تعداد روز به روز افزایش یابند

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار