آخرین اخبار:
کد خبر:۴۷۸۰۰۸

پیام توئیتری ظریف به عربستان

محمد جواد ظریف در پیامی توئیتری از انتخاب دشواری یاد کرد که پیش روی عربستان قرار گرفته است.

به گزارش حوزه سیاست خارجه خبرگزاری دانشجو، پس از یادداشت جنجالی محمد جواد ظریف با روزنامه نیویورک تایمز، وزیر خارجه در پیام توئیتری از انتخاب دشوار عربستان یاد کرد.

 
 
وی در این مصاحبه از افراط گرایی خطرناک عربستان یاد کرد. در ادامه این جریان محمد جواد ظریف با انتشار عکسی از سخنان خود با روزنامه نیویورک تایمز در یک پست توئیتری نوشت: " وقت آن است که عربستان تصمیم حساس خود را بگیرد، یا حامی افراط گرایان باشد و یا  گزینه ایفای یک نقش سازنده برای ثبات در منطقه را در پیش گیرد."
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۲ دی ۱۳۹۴ - ۱۲:۴۰
این هم مثل و ویلچر نشستن و گچ گرفتن پات همزمان با لاریجانی اسم رمز؟ کد؟ هادی نوروزی در راه؟ فاجعه منا دیگری در راه؟
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار