فاطمه رهبر عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی در گفت و گو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، در خصوص اقدامات منفعلانه دستگاه دیپلماسی کشورمان نسبت به جنایات آل سعود اظهار داشت: در حدود سه سالی که از عمر دولت تدبیر و امید می گذرد دستگاه دیپلماسی عملکردهای متفاوتی را در شرایط گوناگون از خود نشان داده است؛ گاهی اوقات یک روند قوی و قدرتمند را طی کرده و گاهی اوقات نیز از آن قدرت کافی برخوردار نبوده است.
وی با بیان اینکه در بعضی از مواقع انتظار می رفت که از موضع ضعیف دیپلماسی خارج شویم، به فاجعه هولناک منا و عملکرد منفعلانه وزارت امور خارجه ایران در قبال این جنایت اشاره ای داشت و افزود: در واقعه منا اگر هشدار مقام معظم رهبری نبود به طور قطع اتفاقی که امروز شاهد آن هستیم در آن زمان رخ می داد چراکه هشدارهای ایشان موجب شد که عربستان که تیزی دندانش را نشان می داد از موضع خصمانه اش عقب نشینی کند و دیگر جرات عرض اندام بیشتری نداشته باشد.
رهبر تصریح کرد: این در حالی است که در همان شرایط انتظار داشتیم پیش از آنکه مقام معظم رهبری در این مسئله ورود کنند و تمام بار مسئولیت به گردن ایشان بیفتد خود دولت بتواند در آن مقطع حساس، این مسئله را حل و فصل کند؛ البته نه تنها در عرصه سیاست بین الملل بلکه در عرصه سیاست داخلی نیز گاهی اوقات دیده ایم که به دلیل کم کاری یا ضعف در دستگاه های اجرایی مقام معظم رهبری شخصا در صحنه ورود پیدا کرده اند و مسائل را حل و فصل و یا جهت دهی و هدایت می کنند.
وی بیان داشت: امروز نیز توقع داشتیم که با وجود موضع گیری های بسیاری از فعالان سیاسی در جهان اسلام به ویژه در داخل کشورمان پیرامون شهادت مظلومانه آیت الله شیخ نمر دستگاه دیپلماسی کشورمان موضع گیری قاطع و تاثیرگذاری در این خصوص داشته باشد و قبل از آنکه سعودی ها بخواهند برای ما خط و نشان بکشند و یا اقداماتی انجام دهند مسئولان وزارت خارجه در این مسئله ورود پیدا کرده و ابتکار عمل را به دست می گرفتند.
عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی هم چنین در خصوص ثبت نام کاندیداهای دو انتخابات مجلس خبرگان رهبری و مجلس شورای اسلامی و پایبندی افراد به قانون، اظهار داشت: در طول تاریخ 37 ساله انقلاب اسلامی ما فصل الخطاب را برای همه نهادها و همه شخصیت های سیاسی، اجتماعی و فرهنگی مان قانون می دانیم که اگر همه به این موضوع توجه کنند به طور قطع بسیاری از مشکلات حل خواهد شد.
رهبر هم چنین در خصوص امتحان اجتهاد کاندیدای مجلس خبرگان و عدم شرکت برخی افراد در این امتحان تاکید کرد: قوانین موجود برای همه یکسان است به ویژه برای شخصیت هایی که نگاه مردم به آنها نگاهی به مثابه یک الگو و شاخص است؛ افرادی که در پی سکانداری خبرگان رهبری هستند.
وی با بیان اینکه هیچ گونه استثنایی برای افراد در رعایت قانون و تمکین به آن وجود ندارد، افزود: ما باید از شورای نگهبان و کسانی که در جهت قانون حرکت می کنند قاطعانه حمایت کنیم.
عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی همچنین پیرامون مسئله ائتلاف اصولگرایان، خاطر نشان کرد: الحمدالله ائتلاف اصولگرایان به نقاط بسیار مطلوبی رسیده است و شاید بگوییم که اکثریت قریب به اتفاق آنها در جهت همگرایی و وحدت در کنار هم قرار دارند که ان شالله از آمادگی بالایی برای حضور در مجلس آتی برخوردار باشند.
وی افزود: استنباط بنده از شرایط فعلی باتوجه به شرایطی که براندازان نظام در انتخابات 88 بوجود آوردند و برخی از افراد در مجلس ششم فضا را در جهت پیاده سازی برخی سیاست ها خط دهی کردند آن است که برخی افراد امروز درصدد هستند که انتخابات آتی مجلس را به سمت و سوی مورد نظر خود بکشند، البته مردم ما آگاه هستند و هرگز سالهای گذشته کشور و فراز و نشیب ها را فراموش نکرده اند.
رهبر تاکید کرد که مردم با حضور حداکثری شان به برگزاری انتخابات پرشور در اسفندماه اقدام خواهند کرد.
وی همچنین پیش بینی اش از ترکیب آینده مجلس این بود که اکثریت قریب به اتفاق انتخابات مجلس با طیف اصولگرایان خواهد بود.
رهبر همچنین در خصوص عدم معرفی نماینده لاریجانی در ائتلاف اصولگرایان بیان داشت: آقای لاریجانی باید خودشان در این باره صحبت کنند البته از آنجایی که وی رئیس قوه مقننه است در خصوص جانب داری از احزاب و گروه های سیاسی ممنوعیت دارد چراکه طبیعتا روسای قوا نمی توانند جهت دهی خاصی نسبت به افراد و اشخاص در انتخابات داشته باشند.
عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی در پایان خاطرنشان کرد: این موضوع از یک سو ممنوعیت قانونی دارد و از سوی دیگر عرف نمی پذیرد که شخصیتی همچون لاریجانی که رئیس قوه مقننه است به جانبداری از گروه، طیف و افراد بپردازد.