آخرین اخبار:
کد خبر:۴۷۹۴۵۴

استقبال وزیر امور خارجه کانادا از روز اجرای برجام

استفان دیون، وزیر امور خارجه کانادا می‌گوید که کانادا نیز خود را با تصمیمات شورای امنیت سازمان ملل متحد تطبیق داده و تحریم‌های خود در خصوص ایران را بازنگری خواهد کرد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، «استفان دیون»، وزیر امور خارجه کانادا امروز (یکشنبه) از اینکه ایران به تعهدات خود در چارچوب توافق هسته‌ای وین عمل کرده است، استقبال کرد.

 

بنابراین گزارش، وی روز اجرا را برهه‌ای کلیدی در برجام دانست و ابراز داشت که این توافق که بین ایران و 1+5 به‌دست آمده است، به حصول اطمینان در خصوص اینکه برنامه هسته‌ای ایران منحصرا صلح‌آمیز باقی می‌ماند، کمک خواهد کرد. این توافق همچنین رقابت بر سر تسلیحات هسته‌ای را در منطقه کاهش خواهد داد.

 

در کنار سایر اعضای سازمان ملل متحد، کانادا نیز خود را با تصمیمات شورای امنیت سازمان ملل متحد تطبیق داده و تحریم‌های خود در خصوص ایران را بازنگری خواهد کرد.

 

۲۶دی‌ماه، با تائید آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در خصوص اینکه ایران به تعهدات خود در برجام جامه عمل پوشانده، رسما روز اجرای این توافق هسته‌ای اعلام شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار