کد خبر:۴۷۹۷۷۳
یک کارشناس مسائل خانواده:

تفاوت‌ها در میان زن و مرد موجب قوام زندگی است/ بنیان زن به لطافت و بنیان مرد به اقتدار است

یک کارشناس مسائل خانواده گفت: نگاه جامع اسلام این است که اساس ذات و جوهر زن و مرد یکی است؛ اما تفاوت‌هایی در نهاد این دو جنس ایجاد شده است که نه تنها موجب شکل گیری مشکل نخواد شد بلکه با درک متقابل موجبات قوام زندگی را به دنبال دارد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از مشهد، پورحسینیان امروز در برنامه پرسش و پاسخ اولین کاروان ازدواج دانشجویی از سلسله برنامه‌های نوزدهمین دوره طرح ملی همسفر تا بهشت در تالار اجتماعات هتل خورشید مشهد، گفت: متاسفانه امروزه در کشور بحث تجمل گرایی، چشم و هم چشمی و اصراف نمود بسیاری دارد.

 

وی ادامه داد: در آماری که اخیراً از صدا و سیما اعلام شده است مردم شمال تهران نسبت به مردم جنوب این شهر در برگزاری مراسم ازدواج خود اصراف بسیاری دارند و این در حالی است که باغ تالارها و باغ سالارهایی که با هزینه چندین میلیونی جهت انجام مراسم عروسی کرایه میشوند نتوانسته استحکامی در زندگی زناشویی مردم شمال تهران و مرفه شهر ایجاد کند.

 

این کارشناس مسائل خانواده افزود: بالا رفتن آمار طلاق در محل‌های مرفه شهر تهران و حتی برگزاری مراسم تلخ جشن طلاق در میان این قشر در حالی در حال گسترش است که مردم متوسط و کم درآمد کشور در حفظ بنیان خانواده موفق تر عمل کرده‌اند.

 

زنان افرادی جزئی نگر و مردان انسان‌هایی کلی نگر هستند

 

پورحسینیان در بخش دوم سخنان خود به تفاوت‌ها و اهمیت درک آن در زندگی اشاره داشت و تصریح کرد: ویژگی اصلی شخصیت زنان بر جزئیات استوار است و سخصیت اصلی مردان در کنار کلی نگر بودن بر بی تفاوتی شکل گرفته که متاسفانه زنان و مردان در شناخت این تفاوت‌ها در زندگی خود موفق عمل نمی‌کنند.

 

وی تفاوت‌های زن و مرد را عامل موفقیت و قوام زندگی آنان دانست و افزود: نگاه جامع اسلام این است که اساس ذات و جوهر زن و مرد یکی است؛ اما تفاوت‌هایی در نهاد این دو جنس ایجاد شده است که نه تنها موجب شکل گیری مشکل نخواهد شد بلکه با درک متقابل موجبات قوام زندگی را به دنبال دارد.

 

این کارشناس مسائل خانواده عاطفه، نیاز به دیده شدن، نیاز به نوازش، نیاز به سخن گفتن و غیره را در زنان از تفاوت‌های اصلی و بارز دانست و تصریح کرد: بر عکس زنان مردان در سکوت، تکیه گاه بودن، اقتدار، سرعت و غیره شناخته می‌شوند و دارای خصوصیات متفاوتی از زنان هستند.

 

پورحسینیان تفاوت میان زن و مرد در جسم را نیز دارای اهمیت دانست و تاکید کرد: صدا در آقایان ضخیم تر، عضلات در مردان حجیم تر، استخوان‌ها کلفت تر و قد و قامت بلندتر است و این در حالی است که زنان دارای ظرافت در صدا، اندام و حرکات خود هستند و قد و قامتی کوتاه تر از آقایان و البته استخوان بندی ظریف تری نسبت به مردان دارند.

 

مرد با قدرت و صلابت و زن با لطافت و ظرافت شناخته می‌شوند

 

وی قدرت، صلابت، استحکام و اقتدار را در مرد از اصلی ترین خصوصیات وی در زندگی دانست و تاکید کرد: زن در برابر مرد دارای خصوصیاتی چون لطافت، ظرافت، زیبایی و جذابیت است که باید این تفاوت‌ها به زیبایی شناخته شود.

 

این کارشناس مسائل خانواده، اساس و بنیان یک زن و مرد را بر تفاوتها استوار دانست و افزود: به همان اندازه که نبود اقتدار در مردان زندگی را دچار مشکل خواهد کرد، وجود جسارت در زنان مقدمات ایجاد مشکل را به دنبال دارد.

 

پورحسینیان توقع داشتن در شبیه شدن زن و مرد به یکدیگر را از مشکلات اساسی زندگی زوجین جوان دانست و بیان داشت: زن و مرد هیچ گاه در طول زندگی حق ندارند به دنبال ایجاد تغییراتی در اصل وجودی خود باشند زیرا خداوند براساس خصوصیات بارزی که در زن و مرد قرار داده شکل گیری یک زندگی آرام را امکان پذیر کرده است.

 

وی مردان را در برآورده کردن توقع زنان مصر دانست و تاکید کرد: این نکته را زنان بدانند که مردان ذاتا در برآورده کردن نیاز زنان در برابر توقعات آنان کوتاه آمده و این رفع دغدغه در زنان را دوست می‌دارند؛ اما زنان نیز نباید متوقع باشند و مردان خود را در رفع توقع خود به دردسر بیندازند.

 

این کارشناس مسائل خانواده اقتدار در مرد را موجب هدایت درست زندگی دانست و با انتقاد از مردانی که اقتدار را در فریاد زدن بر سر زن و تصمیم گیری بدون مشورت با همسران خود دنبال می‌کنند، تاکید کرد: مرد مقتدر مردی است که اقتدار خود را با محبت به همسر خود ایجاد می‌کند و اقتداری در اوج مهربانی دارد.

 

مردان جهت رسیدن زنان به بهره جنسی در رابطه جنسی صبوری داشته باشند

 

پورحسینیان اقتدار مرد در رابطه جنسی را دارای ظرافت‌های خاص خود دانست و تصریح کرد: این نکته را مردان باید بدانند که زنان برای رسیدن به بهره جنسی در رابطه با شوهرشان نیاز به مدت بیشتری دارند در حالی که مردان در مدت زمان کمتری به این نقطه دست پیدا می‌کنند.

 

وی تاکید کرد: در این میان مردان باید تلاش کنند تا با صبوری اجازه دهند همسر آنان به بهره جنسی رسیده تا این رابطه برای هر دو طرف در زندگی دوست داشتنی باشد.

 

این کارشناس مسائل خانواده نشانه‌های اقتدار در مرد را در تامین کنندگی وی دانست و تاکید کرد: تامین کنندگی مرد در زندگی اولین نکته و مهمترین نکته در بحث اقتدار مرد است.

 

پورحسینیان ادامه داد: مهمترین کارکرد مرد در زندگی تامین کنندگی است به این شکل که وی دوست دارد نیازهای مادی زندگی را رفع کرده و زنان در این خصوص باید نقش تامین شونده را داشته باشند.

 

وی با انتقاد از مردانی که نقش تامبن کنندگی خود را در زندگی ازدست داده و جسارت و اقتدار خود را نیز کمرنگ می‌کنند، افزود: مردانی که در زندگی خود از زنان می‌خواهند کار کنند و یا زنانی که نقش تامین کنندگی در زندگی دارند تا اندازه‌ای مقدمات از میان رفتن اقتدار مرد در زندگی را فراهم می‌کنند.

 

این کارشناس مسائل خانواده آقایان را عشق باز معرفی و زنان را عشق ورز دانست و افزود: این نکته که مردان در نیاز جنسی نسبت یه زنان دارای توقع بالاتری هستند اصلا امر نادرستی نیست زیرا چه بسا اگر این نیاز در مردان شدت و قوت نداشت نیاز به ازدواج در از سوی مردان به هیچ عنوان حس نمی‌شد.

 

پورحسینیان تفاوت‌ها در زن و مرد را به ذات نه حسن دانست و نه عیب و ادامه داد: این نکته برای بسیاری از مردان جای سوال است که چگونه زنی که تا لحظاتی قبل اشک می‌ریخته است به یک باره می‌خندد و یا رفتار خود را تغیییر می‌دهد؟ زیرا مردان در صورتی که خشمگین و یا اندوهگین باشند این رفتار در عمق وجود آنان دیده و تا اتفاق رفع نشود توان تبدیل شدن به حالت دیگری را ندارند.

 

غر زدن نسبت به وضعیت اقتصادی در مردان اقتدار آنان را خدشه دار می‌کند

 

وی با گریز زدن به توان اقتداری مردان در تامین کنندگی زندگی تاکید کرد: متاسفانه این روزها در برخی محافل بسیای از مردان را می‌توان دید که مدام در حال گله گزاری از زندگی و وضعیت اقتصادی هستند.

 

این کارشناس مسائل خانواده ادامه داد: غر زدن های بیجا و گلایه کردن های مکرر خصوصاً از سوی مرد در مورد وضعیت معاش خانواده کار بسیار بدی است و این رفتار از سی مرد که وظیفه تاین زندگی را دارد اصلا پذیرفتنی نیست.

 

پورحسینیان غر زدن مداوم در میان خانواده از سوی مرد را موجب از میان رفتن آرامش و امنیت خانواده دانست و گفت: در صورتی که زن در خانواده مسئولیت تمکین مقداری از معاش خانواده را بر عهده بگیرد در صورتی که به شوهر داری، فرزندآوری و فرزندپروری وی صدمه‌ای نزند می‌تواند این رفتار را دنبال کند.

 

وی به عوامل اقتدار آفرینی در مرد اشاره داشت و تاکید کرد: تشویق، تقدیر، تشکر و قبول مرد به همین شکلی که هست در رشد اقتدار آفرینی در مرد بسیار تاثیر گذار است و این در حالی است که حسادت‌ها، رقابت‌ها و کنایه‌ها به مرد نه تنها مرد را در اختیار زندگی قرار نخواهد داد بلکه او را از همسر خود دور می‌کند.

 

زن و مرد تفاوت های یکدیگر را بپذیرند و نقش خود را تغییر ندهند

 

این کارشناس مسائل خانواده کار کردن زن در جامعه را در اسلام پذیرفتنی دانست و افزود: مهمترین نکته در حفظ تفاوت‌های زن و مرد این است که نه زن و نه مرد اجازه ندهند نقش‌های آنان به گونه‌ای تغییر پیدا کند که موجبات تغییرات نادرست در زندگی را به دنبال داشته باشد.

 

پورحسینیان گفت: زنی که بخواهد مقتدرانه در زندگی رفتار کند به دلیل این که در این جایگاه نیست و خود را شبیه به مردان می‌کند موفق نخواهد بود و مشکلات بسیاری در زندگی ایجاد خواهد کرد.

 

این کارشناس مسائل خانواده در پایان بیان داشت: زن و مرد در زندگی باید پس از شناخت تفاوت‌های یکدیگر به آن احترام گذاشته و این تفاوت‌ها را در پوشش خود به کار ببرند تا هر فردی در جای خود رفتار کرده و زندگی دچار بحران نشود.

 

گفتنی است نوزدهمین دوره طرح ملی همسفر تا بهشت مختص زوج‌های دانشجوی سراسر کشور از تاریخ 22 دی ماه 94 الی 22 خردادماه 95 در قالب 32 کاروان دانشجویی اقدام به پذیرش 25 هزار زوج دانشجو از سراسر کشور خواهد کرد.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار