کد خبر:۴۷۹۹۳۳
مدیر گروه بیماری‌های عفونی دانشگاه علوم پزشکی مازندران:

احتمال ابتلا به آنفلوآنزا تا پایان زمستان وجود دارد

مدیر گروه بیماری‌های عفونی دانشگاه علوم پزشکی مازندران با اعلام اینکه تا پایان زمستان احتمال ابتلا به آنفلوآنزا وجود دارد، گفت: افراد در صورت داشتن علائم حتما به پزشک مراجعه کرده و از مصرف آنتی‌بیوتیک بی‌رویه به‌شدت پرهیز کنند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، فرهنگ بابامحمودی درباره آخرین وضعیت بیماری آنفلوآنزا N1H1 در شهرستان ساری، با اشاره به آغاز موج دوم آنفلوآنزا در مازندران، اظهار کرد: امیدواریم موج دوم از موج اول بیماری کوتاه‌تر باشد و همچنان توصیه ما به مردم رعایت موارد بهداشتی و شست‌وشوی مرتب دست‌ها است.

 

وی بیان کرد: افرادی که ریسک بالاتری برای ابتلا به نوع شدید آنفلوآنزا از جمله بیماران دیابتی، کلیوی، قلبی، ریوی، آسم و یا تحت درمان با داروهای ضعیف‌کننده سیستم ایمنی از جمله کورتون دارند باید حتما توصیه‌های بهداشتی را رعایت کرده و در مقابل افراد مشکوک به بیماری حتما از ماسک استفاده کنند.

 

مدیر گروه بیماری‌های عفونی دانشگاه علوم پزشکی مازندران با اعلام اینکه تا پایان زمستان احتمال ابتلا به آنفلوآنزا وجود دارد، گفت: افراد در صورت داشتن علائم حتما به پزشک مراجعه کرده و از مصرف آنتی‌بیوتیک بی‌رویه به شدت پرهیز کنند.

 

بابامحمودی یادآور شد: مردان و زنان بالای 65 سال و به‌ویژه بیماران دیالیزی، دیابتی، ریوی و قلبی، سالمندان و زنان باردار باید بیشتر مراقب باشند و حتماً نسبت به تزریق واکسن اقدام کنند.

 

وی تصریح کرد: علائم هشداردهنده آنفلوآنزا برای ارجاع بیماران به مراکز درمانی شامل تنگی نفس و نشانه‌های دسترس تنفسی، تغییر رنگ مخاط‌ها و گرایش به کبودی، خلط خونی یا رنگی، درد یا احساس فشار در قفسه سینه یا شکم، تغییر در وضعیت خلق و خو، سرگیجه ناگهانی و کاهش هوشیاری، تب شدید بیشتر از سه روز به‌ویژه همراه با حال بد عمومی، کاهش فشار خون، استفراغ شدید یا مداوم و عود ناگهانی تب و سرفه شدید پس از بهبود علائم آنفلوآنزا است.

 

مدیر گروه بیماری‌های عفونی دانشگاه علوم پزشکی مازندران با اشاره به اینکه افراد از دست دادن و روبوسی با افراد مبتلا پرهیز کنند، گفت: درست است شاهد ابتلای افراد به ویروس آنفلوآنزا هستیم، ولی همه ما می‌توانیم با رعایت توصیه‌های بهداشتی از گسترش بیماری جلوگیری کنیم.

 

بابامحمودی با تاکید بر اینکه تنها کار ما پیش‌گیری است، خاطرنشان کرد: افراد به‌ویژه گروه‌های پرخطر با مشاهده علائم بیماری در اسرع وقت به بیمارستان مراجعه کنند.

 

وی در پاسخ به سوال خبرنگار فارس در مورد موج سوم بیماری آنفلوآنزا در مازندران، اظهار داشت: براساس تجربه جهانی معمولا بیماری آنفلوآنزا حتی یک تا سه سال یک‌بار در مناطقی همه‌گیر می‌شود که در این صورت هر موج سه بار ممکن است تکرار شود موج اول تعداد موارد ابتلا بیشتر، موج دوم کمتر و موج سوم کوتاه‌تر است.

 

مدیر گروه بیماری‌های عفونی دانشگاه علوم پزشکی مازندران در پایان با اشاره به اینکه تا پایان فصل سرما همچنان مردم تمام نکات بهداشتی را رعایت کنند، گفت: رعایت بهداشت فردی به‌ویژه شست‎وشوی مرتب دست‎ها، استراحت در منزل استراحت و مراجعه به پزشک در صورت مشاهده علائم از جمله مسائلی است که افراد باید توجه داشته باشند.

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار