به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو؛ پریسا وزیرلو، یکی از فعالترین اکران کنندگان مردمی جشنواره عمار در ملارد تهران است که به صورت محدود از سومین دوره این رویداد فرهنگی-سینمایی، اکران آثار عمار را شروع کرده است و تا امروز هم این فعالیت را به صورت گسترده، ادامه می دهد.
این فعال فرهنگی، چندی پیش، انمییشنهای «مورچه و سلیمان» به کارگردانی علی براتی و «تولد» به کارگردانی توران کولیوند را در دبستان و پیش دبستانی «شکوفههای بهشتی» ملارد و در جشن تولد علیرضا احمدی روشن، فرزند شهید احمدی روشن، اکران کرده است.
وزیرلو در این باره گفت: قبل از این که بخواهم انیمیشن «تولد» را در دبستان شکوفههای بهشتی ملارد، اکران کنم، درباره همزمانی این اکران با سالروز تولد فرزند شهید احمدی روشن، اطلاع نداشتم اما با توجه به محتوای انیمیشن، احساس می کردم برای بچهها جذاب نباشد به همین دلیل می خواستم اکران متفاوتی داشته باشم.
وی در همین باره ادامه داد: برای جذاب شدن فضای اکران فیلم، دوست داشتم برای بچهها کیک یا هدیهای بگیرم اما چون وقت کمی برای برنامه پخش داشتم، با توجه به همزمان شدن اکران و روز تولد فرزند شهید احمدی روشن، تعدادی فشفشه برای بچهها گرفتم و بعد از اتمام اکران با روشن کردن آنها، شعر تولد را خواندند.
وزیرلو با اشاره به ارتباط با دیگر اکران کنندگان و دریافت نظرات و ایدههای آنان، اظهار داشت: متاسفانه بیشتر اکران کنندگان، فقط به اکران فیلم اکتفا میکنند و برنامههای دیگری در کنار پخش فیلم درنظر نمیگیرند و حداکثر کاری که می کنند این است که قبل و بعد از اکران، درباره فیلم و جشنواره عمار صحبت میکنند که این خوب است اما بیشتر اکران کنندگان، چندان به این فکر نیستند که اکرانهای متفاوت داشته باشند.
این فعال فرهنگی در همین باره ادامه داد: اگر این موضوع جا بیفتد، میتوانیم فضای جدیدی ایجاد کنیم که در آن فقط صرف اکران فیلم نباشد، به طور مثال، برای اکران فیلم در مدرسه، به دوستانم گفته بودم که زمان برنامه را موقع زنگ تفریح دانش آموزان قرار دهند تا آنها هنگام اکران فیلم خوراکیهایشان را بیاورند و همراه با تماشای فیلم بخورند.
وزیر لو افزود: به همین دلیل پیگیر این موضوع هستم که در اکران فیلم برای بچه ها و جاهایی که اولین بار اکران فیلم می شود، ، برنامه های دیگری هم کنار آن باشد، به طور مثال برای اولین اکران در مدرسه شکوفههای بهشتی و چند مدرسه دیگر، سعی کردم فیلمهایی با زمینه شاد و آثاری که بتوان روی موضوع آنها کار کرد، انتخاب کنم تا فضای شاد و خوبی برای بچه ها ایجاد شود و در اکران های بعدی مثل دهه فجر، تماشای فیلمها برای دانش آموزان خسته کننده نباشد.
وی در پایان با اشاره به این که معمولا مساجد، پایگاههای بسیج و ... امکانات مناسبی برای اکران ندارند، تصریح کرد: با توجه به همکاری خوب مسئولان مدارس و امکاناتی که دارند، بیشتر در این مکانها اکران می کنم البته در برخی جاهای دیگر هم اگر امکانات مناسب داشته باشند، فیلمها را پخش میکنم به طور مثال، دو سال است که با حوزه بسیج منطقه سکونتمان، همکاری میکنم و معمولا مسئولان آن برای پخش فیلم در برنامههایشان تماس میگیرند و من، آثار مناسب را در اختیارشان میگذارم.