کد خبر:۴۸۰۳۹۱
با حضور رئیس سازمان بسیج اساتید کشور؛

کارگاه آموزشی با عنوان «پیوست‌نگاری فرهنگی» در دانشگاه یزد آغاز به کار کرد

کارگاه آموزشی با عنوان«پیوست‌نگاری فرهنگی» با حضور رئیس سازمان بسیج اساتید کشور به مدت سه روز در دانشگاه یزد آغاز به کار کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از یزد، کارگاه آموزشی با عنوان «پیوست‌نگاری فرهنگی» با حضور صلاحی، رئیس سازمان بسیج اساتید کشور به مدت سه روز در دانشگاه یزد امروز با حضور معاون اجرایی سپاه الغدیر استان یزد در سالن آمفی تئاتر دانشگاه یزد آغاز به کار کرد.

 

صلاحی، رئیس سازمان بسیج اساتید کشور در این مراسم گفت: بسیج یعنی آن جمعیت مردمی که ضامن جاری‌شدن روح انقلاب اسلامی در کالبد نظام جمهوری اسلامی است و آن چیزی که باعث شده این نظام به عنوان یک الگو برای دوستداران حقیقت در دنیا اشتیاق ایجاد کند و برای دشمنان نیز خطرناک باشد.

 

وی افزود: نظام جمهوری اسلامی در حوزه ایران اسلامی باید تبدیل این کشور به یک قدرت بین‌المللی را دنبال کند و ما باید تبدیل به یک قدرت بین‌المللی شویم و آن زمانی که ما تبدیل به یک قدرت شویم خصومت‌ها پایان خواهد یافت.

 

رئیس سازمان بسیج اساتید کشور خاطرنشان کرد: در این عرصه که ما زندگی می‌کنیم برای تبدیل جمهوری اسلامی به یک قدرت بین‌المللی رویکرد و الگوی ما یک الگوی اسلامی ایرانی است و اساس این الگو، فرهنگ است.

 

صلاحی ادامه داد: فرهنگ ایرانی اسلامی امروز در سوریه جلوی غرب را گرفته است و این عمق نفوذ فرهنگ ماست.

 

وی افزود: ما برای اینکه به یک قدرت بین‌المللی تبدیل شویم ۸۰ درصد راه را پیموده‌ایم و برای ادامه راه نیازمند دو مولفه از جمله عملیاتی کردن اقتصاد مقاومتی و جلوگیری از نفوذ دشمن هستیم. 

 

لازم به ذکر است، این کارگاه تا اول بهمن ماه در دانشگاه یزد برگزار می شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار