آخرین اخبار:
کد خبر:۴۸۱۰۸۵

وزیر خارجه انگلیس به کمپین جهانی ضد اسرائیل پیوست

«فیلیپ هاموند» وزیر خارجه انگلستان روز جمعه (دیروز) با پیوستن به یک کمپین جهانی ضد اسرائیل مخالفت خود با شهرک‌سازی‌های اسرائیل را بیان داشت.

به گزارش گروه بين الملل خبرگزاري دانشجو، به نوشته اسرائیل نشنال نیوز، هاموند در بیانیه‌ای، نگرانی درباره تصمیم اخیر اسرائیل را ابراز و افزود که انگلستان شهرک‌سازی‌ها را غیرقانونی می‌داند.

 

وزیر خارجه انگلستان گفت «من نگرانم که اسرائیل مدعی 385 جریب زمین در کرانه باختری شده است. این بزرگ‌ترین ادعا ازاین‌دست از سال 2014 است.»

 

هاموند افززود «موضع همیشگی انگلستان نسبت به شهرک‌سازی‌های اسرائیل و متحدان بین‌المللی‌اش مشخص است. [شهرک‌سازی‌ها] بر اساس قوانین بین‌المللی غیرقانونی، مانعی برای صلح و رسیدن به راه‌حلی دو دولتی هستند.»

 

وی در انتها گفت «انگلیس قویا با هر حرکتی که ما را از حفظ و برقراری صلح دور کند، مخالف است.»

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
فلانی
Iran (Islamic Republic of)
۰۴ بهمن ۱۳۹۴ - ۰۰:۵۴
خدا رحمتش کنه ! نمی گذارند زنده بمونه.
2
1
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۴ بهمن ۱۳۹۴ - ۰۸:۵۶
بشنوید اما باور نکنید مگر چاقو دسته خودش را می برد
18
0
حمید م.
Iran (Islamic Republic of)
۰۴ بهمن ۱۳۹۴ - ۰۹:۰۷
باور می کنین؟!!!
انگلیس خیلی موذیه.
20
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۴ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۰:۱۶
توبه ی گرگ مرگه! داره میره که جریان ضد اسرائیل انگلیس رو مصادره کنه
14
0
پربازدیدترین آخرین اخبار