به گزارش گروه بين الملل خبرگزاري دانشجو، «حیدرالعبادی» در سخنان خود در جمع روسا و نمایندگان پارلمان های عربی و اسلامی ،گفت که عراق از حضور سفرای همه کشورها استقبال می کند، اما از آنها می خواهد به وحدت ملت عراق احترام گذاشته و از نشر فرهنگ نفرت انگیزی بین مردم این کشور خودداری کنند.
وی ادامه داد: مردم عراق امروز با خونسردی تمام بوسیله خودروهای بمبگذاری شده و کمربندهای انفجاری به بهانه جهاد به قتل می رسند.
«ثامر السهبان» سفیر تازه کار عربستان سعودی در بغداد روز گذشته (شنبه) در اظهاراتی، نیروهای الحشد الشعبی عراق را که در جنگ مستقیم با تروریست ها حضور دارند، به شدت مورد حمله قرار داد.
وی در یک برنامه تلویزیونی در شبکه السومریه ادعا کرد که چون کردها و اهالی الانبار مخالف ورود نیروهای الحشدالشعبی به مناطق خود هستند، نشان می دهد که این گروه مقبولیتی در جامعه عراق ندارد و در عین حال این گروه های مردمی را که با فتوای مرجعیت عالی شیعه تشکیل شده و به جنگ علیه تروریسم رفته اند، در حوادث فتنه ای اخیر متهم کرد.
السهبان همچنین عراقی ها را به دلیل انتقادهای تند در قبال اعدام شیخ النمر روحانی ناراضی عربستانی سرزنش کرده و گفته چرا عراقی ها در قبال حمله به سفارت کشورش در تهران واکنش نشان نداده و آن را محکوم نکرده اند.
این اظهارات السهبان به سرعت واکنش جریان ها و احزاب و شخصیت های عراقی را به دنبال داشت و جملگی از دولت خواسته اند که سفیر جدید سعودی را که به گفته آنان اصول و هنجارهای دیپلماتیک را نادیده گرفته، به عنوان عنصر نامطلوب از کشور اخراج کند.
مدیریت الحشد الشعبی شب گذشته رسما واکنش نشان داد و این اظهارات را 'در حالی که هنوز خون جوانان عراقی در جنگ علیه تروریسم و حامیان مالی و تسلیحاتی آنان می چکد'، تاسف بار خواند.
سازمان بدر نیز روز یکشنبه در قبال این اظهارات سفیر سعودی واکنش نشان داد و اخراج ثامر السهبان را به خاطر دخالت آشکار در امور داخلی عراق، خواستار شد.
موج مخالفت ها علیه سفیر سعودی همچنان ادامه دارد و به نظر می رسد اظهارات السهبان، فشار زیادی به دولت عراق تحمیل کرده است که به رغم مخالفت ها با بازگشایی سفارت سعودی در بغداد، بر این امر اصرار ورزیده بود.
سازمان بدر پیشتر، در مخالفت با ورود وی به عراق، از اینکه السهبان سفیر خوانده شود، انتقاد کرده بود، چرا که به اعتقاد این گروه، وی نمایندگی سیاسی کشوری را با خود حمل می کند که اکنون در جهان به عنوان یک کشور حامی تروریسم شناخته می شود و به دلیل انتشار اندیشه های وهابیت و افراط گرایی تکفیری ها، از سوی حتی کشورهای غربی مورد انتقاد قرار دارد.