آخرین اخبار:
کد خبر:۴۸۱۸۱۴

مقام اسرائیلی: رویایی با حزب الله و حماس بسیار نزدیک است

کانال هفت رژیم صهیونیستی به نقل از «یائیر لاپید» رهبر حزب اسرائیلی «یش عاتید» (آینده‌ای هست) اعلام کرد رویارویی رژیم صهیونیستی با جنبش حماس و حزب الله لبنان بسیار نزدیک است.

به گزارش گروه بين الملل خبرگزاري دانشجو، بر اساس این گزارش، لاپید در خلال نشستی با حضور تعدادی از خبرنگاران خارجی گفت: در حالی که ما اینجا نشسته‌ایم  بیش از هزار عضو حماس در قسمت‌های مختلف غزه مشغول کندن تونل هستند و بخشی از این تونل‌ها مرزهای با اسرائیل را رد می کند؛ رویایی حتمی است و فقط مساله زمان مطرح است؛ حرف من را به خاطر بسپارید.

 

ارتش رژیم صهیونیستی اخیرا چندین گزارش درباره تقویت توانایی و تجهیزات مقاومت منتشر کرده و تحلیلگران سیاسی این گزارش‌ها را دلیلی بر آمادگی رژیم اشغالگر برای جنگ جدیدی علیه نوار غزه می‌دانند.

 

همانطور که «گادی ایزنکوت» رئیس ستاد مشترک ارتش رژیم صهیونیستی در سخنانی اعلام کرد تونل‌های مقاومت به شهرک‌های صهیونیستی ههجوار با نوار غزه رسیده است.

 

رژیم صهیونیستی هفته گذشته واحد توپخانه سنگین خود را در مرزهای غزه مستقر و اعلام کرد این اقدام در راستای آموزش ارتش صورت رفته اما تحلیلگران آن را بخشی از آمادگی برای جنگ می‌دانند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار