به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو؛ میثم رازفر مجری و تهیهکننده مجموعه «خسته نباشید» درباره موضوع آخرین قسمت از فصل اول این تولید تازه شبکه مستند توضیح داد: ما این بار سراغ شغل گاوداری رفتهایم؛ شغلی که اصلا مطابق تصور ما نبود! ما به یک گاوداری صنعتی رفتیم که همه چیز در آنجا به شدت با نظم و دقیق بود و حتی خود گاوها هم منظم و دقیق عمل میکردند.
وی افزود: ما از قبل به این سوژه فکر کرده بودیم و با پیشنهاد دوستان اینستاگرامی دیگر مصمم شدیم سراغ این شغل برویم. در این قسمت اتفاقات بامزهای رخ میدهد و من به کارهایی دست زدهام که فکر نمیکردم هیچوقت تجربه کنم.
رازفر ادامه داد: نظم آنجا آنقدر اهمیت داشت که حتی گاوها هم که با حضور ما معطل شده بودند، اعتراض میکردند. موضوع دیگری که فکر میکنم اکثریت درباره آن تصور اشتباه دارند این است که غذای گاوها کاه و یونجه است. اما گاوها 16، 17 قلم غذا دارند و نکته اینکه یک نفر برای هر کدام از آنها رژیم غذایی خاصی مطابق وضعیتشان مینویسد. همچنین گاوها ماما هم دارند و هفتهای یک دامپزشک آنها را معاینه میکند.
تلاش برای اعمال تغییرات و افزایش کیفیت فصل دوم
وی با ابراز امیدواری از اینکه مردم قسمت آخر فصل اول را بپسندند، درباره فصل دوم این برنامه گفت: تصمیم داریم تغییرات مختلفی در برنامه ایجاد کنیم تا سری بعدی بهتر باشد. از همه مهمتر این است که خودمان را تکرار نکنیم و وارد فازهای جدیدی شویم.
تهیه کننده «خسته نباشید» تأکید کرد: از لحاظ ساختار، اجرا و گرافیک، برنامه متنوعتر خواهد شد و میکوشیم نقاط ضعفی را که تاکنون داشتهایم، در سری جدید پوشش بدهیم تا بیننده خسته نشود.
رازفر در پایان اعلام کرد: در صورت موافقت مدیر شبکه تصمیم داریم زمان برنامه بیشتر و ریتم آن تندتر شود، ضمن اینکه اتفاقات گرافیکی به کار اضافه شود. ما در اتاق فکر برنامه به نتایج خوبی رسیدهایم که باید آنها را با مدیریت شبکه در میان بگذاریم تا با تغییر جزئیات به یک ساختار جدید و بهتر برسیم.
آخرین قسمت از فصل اول «خسته نباشید» سه شنبه ششم بهمن ساعت 21 روی آنتن میرود و بازپخش آنچهارشنبه هفتم بهمن 9صبح، پنجشنبه هشتم بهمن ساعت 22 و جمعه نهم بهمن ساعت 17 خواهد بود.