جلال غلامرضایی، دکتری دامپزشکی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در اهواز، بیان داشت: سال های زیادی از تاسیس اولین دانشکده نوین دامپزشکی در ایران سپری نمی شود؛ اما در همین سال های اندک مملکت ما گوی رقابت را از کشور های اروپایی و آمریکایی، در تاسیس دانشکده های دامپزشکی گرفته است.
وی با اشاره به تعداد زیاد دانشکده دامپزشکی در کشور بیان کرد: در حال حاضر بیش از 20 دانشکده دامپزشکی در ایران مشغول به فعالیت هستند.
دانش آموخته دانشکده دامپزشکی بیان کرد: بررسی مقایسه ای بین خدمات دانشکده های دامپزشکی ایران و کشورها توسعه یافته که در این بررسی می توان به پارامترهای از جمله سطح آموزش، امکانات آموزشی و وجود امکانات کمک آموزشی و درخور برای دانشجویان مقطع دکترای عمومی اشاره کرد، نشان می دهد در این مسائل دانشکده های ایران وضعیت قابل قبولی ندارند.
وی گفت: در کشور ما، بر اساس سیاست جلوگیری از خروج ارز و جذب دانشجویان در داخل کشور مدتی است شاهد افزایش ظرفیت ها و آغاز به کار رشته های جدید در دانشگاه های دولتی و غیر دولتی هستیم امری که رشته دامپزشکی نیز از آن بی نصیب نمانده است.
غلامرضایی بیان داشت: متاسفانه در راه اندازی این دانشکده ها به جای استفاده از نظرات کارشناسان در جهت بالا بردن سطح کیفی رشته محل های موجود همه فقط در پی راه اندازی رشته دامپزشکی در شهرهای جدید هستند.
وی ادامه داد: متاسفانه شاهد هستیم پس از تاسیس و راه اندازی دانشکده های جدید مشکلات شکل جدی تری به خود می گیرد و در این دانشکده ها افراد غیر آشنا و نابلد سکان هدایت مراکز آموزشی دامپزشکی را عهده دار می شوند و این سبب می شود که هم طیف دانشجو و هم استاد تحت تاثیر حواشی های گسترده در جهت رفع مشکلات و معضلات بسیار کوچک می کند.
این متخصص حوزه دامپزشکی بیان کرد: این رشد بی حد و اندازه رشته های دامپزشکی در آینده ای نه چندان دور باعث پرورش یافتن افرادی غیر متخصص و ناکارآمد میشود که تنها داری مدرک دکترا هستند و بیکاری گسترده نیز یکی دیگر از عواقب این رفتار غیر حرفه ای است.
وی تصریح کرد: واکنش معقول و منطقی مسئولین امر دامپزشکی و ایستادگی آنان در برابر خواسته هایی غیر تخصصی بسیاری از موسسات آموزشی می تواند این کلاف سر در گم را از هم باز کند.
غلامرضایی در پایان از مسئولان سازمان ونظام دامپزشکی خواست واکنش مناسبی در جهت نشان دادن اقتدار جامعه دامپزشکی نشان دهند و ضمن نیازسنجی در توسعه رشته دامپزشکی به کیفیت آموزشی نیز توجه کنند.
اگر امکانش هست این موضوع رو در دکتر سلام پیگیری کنید چون الان دانشگاه ازاده که داره بدون حساب دانشجوی دامپزشکی میگیره درانگلستان که دامپزشکی واقعا پر اهمیته 3 الی 5دانشگاه دامپزشکی داره بعد تو ایران فقط بیستا دانشگاه ازاد دانشگاه دامپزشکی زده علتشم اینه که دامپزشکی چون دکتراست پولش نسبت به رشته های دیگه برای دانشگاه ازاد خیلی خوبه و بابرداشتن کنکور دانشگاه های ازادی که تو بعضی شهر ها مثل گرمسار زدند کسی کلاهشم بیفته پاشو تو این شهرا نمیذاره و دانشگاه های این شهر ها کمبود دانشجو به دنبال ان کسری بودجه شون رو از راه جذب دانشجوی دامپزشکی تامین میکنند و از طرفی چون دانشگاه ازاده دولت حاج حسن جرات نمیکنه به دانشگاه حاج اقا چپ نگاه کنه ..