به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو به نقل از پایگاه اطلاع رسانی معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم، دکترمحمدباقر الفت در نخستین همایش ملی پیشگیری از جرائم حوزه آب و فاضلاب شهری در مشهد افزود: برای فراگیر شدن اقدامات پیشگیرانه باید افراد مجرب و آموزش دیده وارد میدان شوند، تصریح کرد: البته باید قصد و اراده برای انجام این امر در مدیران نیز وجود داشته باشد.
دکتر الفت ادامه داد: یکی از مشکلات کشور ما عدم موفقیت در کار گروهی و مدیریت مشترک است در حالی که نیاز امروز جامعه هم افزایی است و برای انجام کار فوق العاده، نیازمند توان فوق العاده هستیم که در این مسیر باید توانمندی ها به اشتراک گذاشته شود.
وی افزود: کار فراقوه ای نیازمند داشتن مهارت در کار جمعی است و باید در مدیریت نوین از کارهای سلیقه ای پرهیز کرد.
وی خاطرنشان کرد: باید سطح اطلاعات و دانش عناصر درگیر با پیشگیری در قوه قضائیه بالا برود و برای گسترش اقدامات پیشگیرانه بین واحد پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه و دستگاه های اجرایی ارتباط قابل ملاحظه ای برقرار می شود.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه، تصرف حریم رودخانه ها و برداشت غیرمجاز آب از رودخانه ها را از معضلات مهم حوزه آب خواند و افزود: باید حریم رودخانه ها در اقدامی کارشناسی توسط وزارت نیرو مشخص شود.
دکتر الفت در ادامه با بیان اینکه در مرحله پسابرجام باید سرمایه گذاری خارجی در کشور تقویت شود، تصریح کرد: قوه قضائیه نیز باید از سرمایه گذار و سرمایه حمایت کند که این امر نیازمند اراده است.
وی گفت: ریاست قوه قضائیه اخیرا به صورت صریح اعلام کرد که از این نوع سرمایه گذاری ها حمایت خواهد کرد.
وی با اشاره به همکاری بین دستگاه های اجرایی و قضایی، افزود: شرکت آب و فاضلاب مشهد و دادگستری خراسان رضوی در زمینه پیشگیری از وقوع جرم اقدامات و همکاری های خوبی داشته اند که باید این الگو در سراسر کشور پیاده شود و باید با انجام اقدامات پیشگیرانه از ورود افراد به دادگستری ها جلوگیری کرد و در راستای سلامت فرهنگی و اجتماعی جامعه گام برداشت.