کد خبر:۴۸۲۶۹۷
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد:

بیمارستان مخصوص بیماران سرطانی در آینده نزدیک در مشهد راه‌اندازی می‌شود

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از تاسیس بیمارستانی با ۳۰ هزار مترمربع مخصوص بیماران سرطانی خبر داد و گفت: به همت خیرین در آینده نزدیک در کنار مرکز رادیوتراپی و انکولوژی رضا، بیمارستانی مختص بیماران سرطانی راه‌اندازی می‌شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از مشهد، عبدالله بهرامی، عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد امروز در سمینار «ارتقای سطح آگاهی جامعه از ابتلا به سرطان» که در تالار ابن سینای دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد، گفت: موسسه حمایت از بیماران آسیب پذیر توس در سال ۸۰ در مشهد کار خود را آغآز کرد و در طول این مدت 30 هزار بیمار را تحت پوشش خود قرار داده است.

 

وی ادامه داد: بیمارستان امید که اکنون بیمارستان درمانی بیماران سرطان است، در سال 66 به عنوان مرکز درمانی امام رضا(ع) در حال خدمات رسانی به بیماران بود که در زمان ریاست من در دانشگاه علوم پزشکی مشهد با ساخت طبقات بالایی، به بیماستان امید تغییر نام داد و اکنون خدمات خوبی به بیماران سرطانی ارائه می‌دهد.

 

عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از تاسیس مرکز رادیوتراپی و انکولوژی رضا در مشهد در سال 1386 خبر داد و افزود: این مرکز در نوع خود در کشور بی نظیر است، زیرا دستگاه‌هایی که در کشور در درمان بیماران سرطانی وجود ندارد را، در اختیار داشته و خدمات خوبی به بیماران ارائه می‌دهد.

 

بهرامی از تاسیس بیمارستانی با 30 هزار مترمربع مخصوص بیماران سرطانی خبر داد و گفت: به همت خیرین در آینده نزدیک در کنار مرکز رادیوتراپی و انکولوژی رضا بیمارستانی مختص بیماران سرطانی در مشهد راه‌اندازی می‌شود.

 

این استاد دانشگاه از جلسات هفتگی میان شورای مشارکت‌های مردمی بیمارستان امام رضا(ع) جهت رفع مشکلات بیماران خاص خبر داد و افزود: حدود شش سال قبل تصمیم گرفتیم که از بانوان اعضای شورای در کنار همسرانشان جهت بالا بردن مشارکت خیرین بهره ببریم.

 

وی ادامه داد: امام رضا(ع) میفرمایند اگر می‌خواهی کار خیر انجام دهی با کودکان خود این رفتار را انجام بده تا در بزرگسالی کار خیر را دنبال کنند؛ به همین جهت با حضور همسران اعضای شورا که از سال 92، گروهی با حضور تمام این افراد ایجاد شد؛ یه هفته در میان سه شنبه‌ها جلساتی جهت حمایت همه کودکان چه کودکان دچار به بیماری‌های خاص و چه کودکان بیمار عادی انجام می‌شود.

 

این استاد دانشگاه به گروه تابان خورشید اشاره داشت و گفت: این گروه حدود ۱۰۰۰ عضو دارد که در دو حیطه بیماران خاص و بیماران دیابتی، فشار خونی و غیره همکاری و حمایت‌های خود را انجام می‌دهد.

 

بهرامی از همکاری مرحوم آیت الله مصباح در حمایت از بیماران خاص اشاره داشت و افزود: امروز که آیت الله مصباح در جمع ما نیست، فرزند ایشان این امور خیریه را بر عهده دارند و در کنار این موارد، حضور پزشکان در امور خیر به صورت ماهانه را نیز در برنامه داریم.

 

عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از برگزاری بیش از 108 جلسه در گروه‌های مرد و زن شورای مشورتی در سال‌های گذشته با حضور خیرین در مشهد خبر داد و افزود: در مجموع این جلسات حدود ۲۷۰۰ بیمار تحت حمایت از سوی خیرین قرار گرفتند و 800 میلیون تومان کمک نقدی دریافت و ارائه شد.

 

وی تصریح کرد: ما حدود 700 بیمار ضایع نخاعی داریم که باید رسیدگی به آن‌ها را نیز در دستور کار قرار دهیم و این در حالی است که برخی بیماران خاص مانند «ام اس و پیوندی‌ها» بیش از چند نوبت در سال مراجعه به پزشک دارند که برنامه‌های حمایتی ما نیز باید دائمی باشد.

 

عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در پایان از پزشکان خواست تا در صورت احتمال مرگ صد درصد بیمار، وی را بیخود امیدوار نکرده تا تمامی زندگی خود را برای چند ماه زندگی بیشتر به حراج بگذارد و یادآور شد: گاه شما می‌دانید بیمار سرطانی دیگر راهی برای نجات ندارد؛ اما وعده درمان به او می‌دهید که گاه بیمار برای درمان منزل خود رامی‌فروشد و خانواده خود را آواره می‌کند؛ اما در نهایت مرگ را باید بپذیرد؛ که می‌شود در این موارد درمان ساده تر را دنبال کرد.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار