گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو -کرمانشاه؛ داستان های ادامه دار گنجینه انگار تمامی ندارد و در این قسمت به دعوت کمیته انضباطی با شرایط نامناسب و بدون رعایت کردن قوانین کمیته انضباطی همراه با حضور خانوادگی رییس دانشگاه از زبان دانشجویان مظلوم می پردازیم... در پی اعتراضات بی ثمر دانشجویان موسسه گنجینه هنر کرمانشاه به وضعیت نامناسب موسسه، مسئولین موسسه در دوران امتحانات پایان ترم، دست به ابتکارمدیریتی جدید و عجیبی زده اند و آن دعوت دانشجویان معترض در میان امتحانات پایان ترم به کمیته انضباطی و از تز های جدید مدیریتی ارسال دعوت نامه های کمیته انضباطی به درب منازل و تشکیل جلسه بدون حضور کامل کمیته انظباطی دانشجویان بود.
طبق گزارشات مکرر ارسال شده دانشجویان موسسه گنجینه هنر و معماری به خبرگزاری دانشجو، دانشجویان حق خود را مطالبه کرده اند و اعتراضات به علت عدم امکانات و وضیعت اسفناک موسسه بوده که دانشگاه جواب اعتراضات را با تشکیل کمیته انضباطی در فصل امتحانات بدون هیچ گونه اخطار کتبی انجام داده است.
لازم به توضیح است که قانون کمیته انضباطی به این شکل است که تا ۳بار تذکر و بعد از ۳بار اخطار؛و این قانونی است که موسسه گنجینه هنر در زمان ثبت نام به دانشجو ها داده است و در راهروی موسسه هم به صورت پوستر بزرگ به دیوار چسبانده شده است!
و از طرفی زمان مجدد جلسه که به علت اعتراض دانشجویان به هفتم بهمن موکول شده بود و بخاطر تاخیر حضور مسولین دانشگاه مادر(دانشگاه رازی) جلسه با سه ساعت تاخیر برگزار شد . ضمنا بر اساس وعده مسولین دانشگاه مادر استان کرمانشاه ، دستور جلسه از کمیته انضباطی خارج شده بوده است.
یکی از دانشجویان حاضر در جلسه کمیته انضباطی گفت : قبل از شروع جلسه برخورد خیلی بدی با دانشجوها ازطرف زهدی مسئول اداری با ما شد و جو دانشگاه را مثل پادگان نظامی تبدیل کرده بودند بطوری که تمام گوشی های تلفن همراه دانشجویان را تحویل گرفتند.
وی افزود: از دانشجویانی که برای انتخاب واحد مراجعه کرده بودند در خواست شد دانشگاه را ترک کنند و با تهدید عکس برداری و کمیته انضباطی قصد این کار را داشتند. در این جلسه اتهاماتی مطرح می شد که هیچ گونه مدرکی برای آنها نداشتند و مسئولین خانوادگی کمیته انضباطی مدارک شان را دیده ها و شنیده ها عنوان میکردند!
دانشجوی دعوت شده دیگری گفت :نکته جالب برای ما این است که دانشجویانی حاضر درکمیته دانشجویی بودند که توسط همکلاسی هایشان انتخاب شده بودند و شورای صنفی و فرهنگی بدلیل رسیدگی نکردن دانشگاه و پرسنل برای تشکیل آن که از حقوق دانشجویی است حضور نداشت.
وی افزود : ریاست موسسه اصلا اطلاعی از قوانین و منشور دانشجویی و حق داشتن این تشکل و شورا توسط دانشجویان را نداشت و یا احیانا با توجه به سابقه ایشان در وزارت علوم شاید اطلاع نداشتن گزینه بهتری بود.
این دانشجوی معترض افزود: دانشجویان کمیته ای شده به این کمیته نا عادلانه اعتراض دارند زیرا نه نهاد محترم رهبری در جلسه حضور داشتند و نه شورای صنفی و رفاهی که حقوق صنفی و رفاهی ماده 72 دانشجویان را مطرح کند،حقوقی که بخشی از آن دانشجویان حق دارند در چهارچوب قوانین و مقررات، شورای صنفی و رفاهی داشته باشند و این شورا مرکب از نمایندگان دانشجویان موسسه که با رای آنها انتخاب می شود و وظایف انعکاس، پی گیری و حل مشکلات و ارائه خدمات بهتر به دانشجویان از راه تعامل با موسسه در محورهای متعدد را بر عهده دارند.
وی تصریح کرد:کلیه معاونت های موسسه موظفند به منظور بررسی مشکلات و پیشنهادهای شورا در هر نیم سال، حداقل یک جلسه با اعضای شورای صنفی برگزار کنند.
محورهای متعدد: امور خدماتی و رفاهی- فروشگاه ها – دفتر تکثیر – وام – امور ورزشی – کتابخانه – امور کیفیت غذا – بهداشت محیط غذا خوری و برگزاری جلسات پرسش و پاسخ.
این دانشجو در ادامه داد: مسئولین موسسه بار دیگر استرس را به ما انتقال داد و از ما تقاضای ترس دارد! و ما در حال حاضر منتظر احکام این کمیته غیر قانونی هستیم.
دانشجوی دعوت شده به کمیته انضباطی در پایان گفت : وقتی دانشجوها گفتند که ما را برای کاری که نکرده ایم کمیته ای کردید گفتند فقط قصد آشنایی با شما ها را داشتیم! و در جواب یکی از دانشجوهای دیگر که گفته بود «چطور به شکل دیگری با ماآشنا نشده اید و چرا به اتهام ایجاد شورش و بلوا ما را دعوت به آشنایی کردید» پاسخ دادند: از اتاق برید بیرون !!!
یکی از منابع آگاه در موسسه گفت : مصوباتی برای حل مشکلات دانشجویان مطرح شده است. برای برطرف کردن مشکل کمبود جا دانشجویان هر ورودی نیم سال را به دو گروه تقسیم کردند و برای کم کردن شهریه نیز زمان کلاس ها را کم کردند و دیگر موسسه چک ضمانت را از دانشجویان دریافت نمی کند.