به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از مشهد، سرهنگ صادقی امروز در کارگاه اعتیاد با تکیه بر محیطهای دانشگاهی که توسط مرکز مشاوره و سلامت موسسه آموزش عالی بینالود مشهد و مرکز مشاوره منطقه 9 کشور در این موسسه برگزار شد، گفت: معضل اعتیاد به مواد مخدر در کشور ما وجود دارد به همین دلیل سه سال پیش سند پیشگیری ابلاغ و براساس این سند 18 جلسه گذاشته شد که در نهایت به دلیل کمبود بودجه اجرایی نشد.
وی با بیان اینکه 10 مشکل بزرگ در شهر مشهد وجود دارد که اعتیاد مشکل اول است، تصریح کرد: در سال 91، یک میلیون و 350 معتاد در کشور شناسایی شد که این معتادین در سنین 16 تا 64 سال بودند.
رئیس شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوی ضمن بیان اینکه این آمار نشان از این دارد که از هر 100 نفر سه نفر معتاد هستند، خاطرنشان کرد: این آمار در دانشگاهها از هر 100 نفر دو نفر است، برابر آمار از سال 93 دانشگاه فردوسی مشهد جزو پاکترین دانشگاههای کشور در این رابطه محسوب میشود.
صادقی بر مشاوره حضوری و رودر رو تاکید و تصریح کرد: یکی از اقداماتی که در یکی از کلانتریهای سطح شهر انجام شد این بود که واحد مشاورهای تعبیه و در آن به مراجعه کنندگان مشاوره حضوری داده میشد این امر سبب شد از هر 100 پرونده در کلانتری 65 درصد پروندهها مختومه اعلام شود و به دادگاه ارجاع داده نشود به همین دلیل است که ما به مشاوره حضوری تاکید داریم.
وی در پایان بر مسئله پیشگیری تاکید کرد و یادآور شد: خطر اعتیاد از سن 19 تا 29 سالگی در کشور ما شروع میشود.