آخرین اخبار:
کد خبر:۴۸۴۷۳۹
منابع خبری از ادامه درگیری‌های سنگین خبر می‌دهند

محاصره نبل و الزهراء شکسته شد/ نیروهای ارتش و مقاومت وارد «نبل» شدند

ارتش سوریه و حزب‌الله و گروه‌های متحد آنان موفق شدند بعد از ساعات‌ها درگیری محاصره چهار ساله نبل و الزهراء را از محور شرقی نبل بشکنند اما درگیری بشدت ادامه دارد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، نیروهای ارتش سوریه و مقاومت، در ادامه عملیات شکست محاصره دو شهرک موفق شدند روستای معرسة الخان را تصرف و آن را از وجود تروریست‌ها پاکسازی کنند تا کمر مقاومت سه روزه آنان در این منطقه بشکند.

 

این اتفاق بعد از آن رخ داد که همزمان ارتش سوریه از محور شرقی روستا و نیروهای مردمی نبل و الزهراء از محور غربی روستا پیشروی کنند تا سرانجام به یکدیگر برسند.

 

درگیری‌ها در روستا بین نیروهای سوری و مقاومت با تروریست‌ها بشدت ادامه دارد و یگان موشکی و توپخانه‌ای حزب الله و جنگنده‌های روس مناطق غربی روستا را بشدت مورد هدف قرار می دهند و می‌شود گفت روستا از لحاظ نظامی ساقط شده است.

 

خبرنگار شبکه العالم نیز از ورود نخستین گروه از ارتش سوریه به شهرهای شیعه نشین نبل و الزهرا در حومه شمالی حلب پس از حدود سه سال و نیم خبر داد.

 

به گزارش خبرنگار العالم، نیروهای ارتش و کمیته های مردمی سوریه، راهی برای ورود به این دو منطقه گشوده اند و این محاصره ظالمانه را پس از حدود 40 ماه، در هم شکستند.

 

بنا بر این گزارش، ارتش سوریه و کمیته های مردمی حاضر در نبل و الزهراء، در روستای "معرسه الخان" در حومه شمالی حلب به هم رسیده اند.

 

اما در جبهه غربی روستا به دلیل وسیع بودن مسیر تل الزهراء با غرب معرسة الخان نیروهای مردمی از ترس قیچی شدن و کمین خوردن به کندی و با دقت پیشروی می‌کنند.

 

شهرک مایر در حدفاصل معرسة الخان و شهرک نبل هنوز در اختیار تروریست‌هاست .

 

ساعاتی پیش منابع میدانی خبر دادند که که رزمندگان مقاومت در جنوب حردتنین، عملیاتی موفق انجام داده‌اند که طی آن دهها تروریست کشته شده‌اند.

 

گروهی متشکل از نیروهای حزب‌الله لبنان با کمک نیروهای مقاومت عراقی دقایقی قبل موفق شدند از فرصت به دست آمده از درگیری ها در شمال حلب استفاده کنند و با انجام عملیات ویژه به سمت مواضع تروریست‌ها در روستای رتیان واقع در جنوب حردتنین حمله کنند.

 

در این حمله بیش از 55 تن از تروریست‌ها از پای در آمدند و هفت خودروی نظامی آنان منهدم شد. این نیروها پس از عملیات به اطراف منطقه باشکوی بازگشتند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۴ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۹:۳۶
الحمدلله رب العالمین

برادران و خواهرانی که این نظر رو میخونند، سجده شکر فرآموش نشه
17
0
مبارز
Iran (Islamic Republic of)
۱۴ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۹:۵۹
الله اکبر
حزب الله هم الغالبون
36
0
رضا
Iran (Islamic Republic of)
۱۴ بهمن ۱۳۹۴ - ۲۲:۴۶

پشت دشمن را شکستند شیعیان
در تحیر مانده اند این کافران
شیعیان نبل و زهرا بسته اند
عهد خون با حضرت صاحب زمان
18
0
پربازدیدترین آخرین اخبار