کد خبر:۴۸۴۸۵۲
پروفسور علی‌اکبر موسوی موحدی:

برنامه‌های ما باید در راستای رفع نیازهای کشور باشد.

رئیس مرکز تحقیقات بیوشیمی و بیوفیزیک دانشگاه تهران گفت: برنامه‌ها و تصمیمات ما باید در راستای رفع نیازهای کشور باشد. برای اجرایی شدن این برنامه‌های باید زیرساخت‌ها لازم را فراهم کنیم و تولید علم داشته باشیم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از زاهدان، سخنرانی علمی معیارها و راهکارهای پیشرفت دانشگاه‌ها با حضور پروفسور علی‌اکبر موسوی موحدی، رئیس مرکز تحقیقات بیوشیمی و بیوفیزیک دانشگاه تهران و جزو چهره‌های ماندگار کشور در سالن اجتماعات دانشگاه زابل برگزار شد.

 

موسوی موحدی در این مراسم گفت: منطقه سیستان یک منطقه کهن و اصیل است که پتانسیل‌های زیادی جهت پیشرفت در آن وجود دارد. تربیت نیروی انسانی متخصص و متعهد برای توسعه و پیشرفت این منطقه یک ضرورت است و دانشگاه‌های زابل در این زمینه نقش کلیدی بر عهده دارند.

 

رئیس مرکز تحقیقات بیوشیمی و بیوفیزیک دانشگاه تهران بیان داشت: برنامه‌ها و تصمیمات همه ما باید در راستای رفع نیازهای کشور باشد. برای اجرایی شدن این برنامه‌ها باید زیرساخت‌های لازم را فراهم کنیم و تولید علم داشته باشیم.

 

وی با اشاره به ویژگی‌های یک استاد شاخص تأکید کرد: استاد شایسته باید همواره دو خصلت را در خود تقویت کند. اول اینکه تنها مترجم نباشد و علم از رگ و پوست خودش بجوشد. نباید اینگونه باشد که غرب تولید علم کند و شرق تنها به عنوان یک مصرف‌کننده عمل کند. دوم اینکه اساتید ما باید منتور باشند. منتور با علم و معنا کار دارد و مشکلات دانشجو را در قلب و ذهن وی می‌یابد و رفع می‌کند.

 

موسوی موحدی گفت: شکستن مرزهای علم و دانش از وظایف اصلی دانشگاه‌های کشور است. گسترش مرزهای دانش یعنی ما علمی را کشف کنیم که قبلا کسی کشف نکرده است. اگر دانشگاهی کشف دست اول نکند پیشرفت ویژه‌ای نخواهد داشت. میان تولید علم و تولید مقاله تفاوت‌های زیادی وجود دارد. مقاله‌ای تولید علم می‌کند که در دنیا به آن رجوع شود ضریب تاثیر علمی داشته باشد.

 

رئیس مرکز تحقیقات بیوشیمی و بیوفیزیک دانشگاه تهران در پایان گفت: رمز موفقیت کشورهای غربی در بسیاری از عرصه‌ها ظرفیت‌سازی علمی است. امروز در حقیقت ما به عنوان پشتیبان نسل آینده تلقی می‌شویم؛ زیرا یکی از معیارهای کشور پیشرفته ارثیه گذاشتن علم است. بنابراین ما به عنوان یک ایرانی باید با پیشرفت علمی هویت خود ماندگار کنیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار