به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو از زاهدان، کارگاه تجاریسازی تولیدات علمی در دانشگاه آزاد زابل برگزار شد. رئیس پژوهشکده تالاب بینالمللی هامون در کارگاه تجاریسازی تولیدات علمی در دانشگاه آزاد زابل گفت: مهمترین ابزار بهرهگیری از دانش، توان تجاریسازی ایده و کارآفرینی است و دانشگاهها یا موسسات علمی که تحقیقات آنها جنبه کاربردی ندارند، نمیتوانند در تحولات اقتصادی نقش ایفا کنند. در بیشتر کشورهای توسعه یافته آینده پژوهانی وجود دارند که نیازها را شناسایی کرده و به پژوهشگران مستقر در دانشگاهها رهنمود میدهند.
وی نرخ کلی فعالیتهای کارآفرینانه در جوامع مختلف را با ساختار سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و مدیریتی کشورها متناسب دانست و اظهار کرد: مهمترین ابزار بهرهگیری از دانش، توان تجاریسازی ایده و کارآفرینی است و مراکز رشد و پارکهای علم و فناوری با رویکرد تقویت دانش و مهارت محققان نوآور در افزایش توان تجاریسازی ایدههای دانش آموختگان تاثیر بسزایی دارند.
باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد زابل با دعوت از رئیس پژوهشکده تالاب بینالمللی هامون، کارگاه تجاریسازی تولیدات علمی را ویژه استادان مقیم و مدعو و اعضای این باشگاه برگزار کرد.