آخرین اخبار:
کد خبر:۴۸۵۱۱۰

عکس/سقوط جرثقیل در نیویورک ۱۵ قربانی گرفت

سقوط یک جرثقیل بزرگ در شهر نیویورک آمریکا منجر به کشته شدن دستکم یک نفر شد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، یک جرثقیل ساختمانی بزرگ صبح جمعه (به وقت نیویورک) در محله منهتن نیویورک سقوط کرد. 

 

به نوشته روزنامه وال‌استریت ژورنال،‌ یکی از نیروهای پلیس می‌گوید سقوط این جرثقیل در منطقه تجاری نیویورک، به مرگ دستکم یک نفر منجر شده است. 

 

روزنامه نیویورک تایمز به نقل از یک مقام مسئول گزارش داده است که بر اثر این حادثه دستکم 15 نفر زخمی شده‌اند که حال دو نفر از آن‌ها وخیم اعلام شده است. 

 

این مقام آمریکایی که خواسته نامش فاش نشود، گفته است که فعلا اوضاع متغیر است و آمارهای ارائه شده نیز اولیه هستند. پیش از این تعداد زخمی‌های این حادثه 2 نفر اعلام شده بود. 

 

در جریان این حادثه، یک جرثقیل ساختمانی، در حالی که در نیویورک برفی سنگین باریده بود، روی ردیفی از خودروها سقوط کرد. این جرثقیل پیش از سقوط با یک ساختمان و پس از آن با کابل‌های برق برخورد کرده است. 

 

برخی منابع نیز گزارش داده‌اند که چند تن هم در خودروهایشان گیر افتاده‌اند و نیروهای امدادی در حال کمک به آن‌ها هستند.  

 

هنوز دلیل سقوط جرثقیل مشخص نشده است.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
س
Iran (Islamic Republic of)
۱۷ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۲:۱۶
این بجای اون تو مکّه. حالا ظریف یا روحانی به کشه شدگان این سانحه تسلیت خواهند گفت.
5
0
پربازدیدترین آخرین اخبار