کد خبر:۴۸۵۱۲۸
اردوغان: روسیه باید در قبال جنایات خود در سوریه بازخواست شود
رئیسجمهور ترکیه با ادعای اینکه روسیه در همکاری با دولت بشار اسد ۴۰۰ هزار سوری را کشته است، گفت که روسیه باید در این باره بازخواست شود.
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری دانشجو، رجب طیب اردوغان، رئیسجمهور ترکیه در سخنانی مدعی شد که روسیه با هدف برپایی یک دولت کوچک برای بشار اسد، در حال بمباران سوریه است.
به گزارش الجزیره، اردوغان، ادامه داد: روسیه باید در قبال جنایات خود در سوریه بازخواست شود و این کشور در همکاری با دولت بشار اسد مسئول مرگ 400 هزار نفر در سوریه است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
بیا برو شیرتو بخور
پاسخ
وحشی ترین حیوان سال هم نمیتونه به پای این دیوانه برسه حالا از جنایات روسیه حرف میزنه؛ فعلا که جانی ترین شخص سال فقط و فقط در ترکیه و سمت ریاست جمهوری جنایت میکنه
پاسخ