داوود اعرابی، دبیر سابق جامعه اسلامی دانشگاه صنعتی بیرجند در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در بیرجند گفت: متاسفانه تمام این چندسال از عمر دولت، وزارت خانه ها عملا یا پروژه های شروع شده از دولت قبل را افتتاح می کنند و یا عذرخواهی به خاطر کوتاهی در وظایف خود و در جهت رفع مشکلات جامعه و مردم از آنها چیز زیادی دیده نشده است.
وی بیان اینکه دولت بدنبال مظلوم نمایی است، افزود: دیگر کسی در کشور نیست که از وضعیت فعالیت و تلاش دولت و وزارت خانه ها برای رفع مشکلات مردم خبر نداشته باشد.
دبیر سابق جامعه اسلامی دانشگاه صنعتی بیرجند گفت: بهتر است دولت به جای خرید هواپیمای غول پیکر و مجلل که تنها پنج درصد مردم توان استفاده از آنها را دارند، فکری برای وضع جاده ها و خطوط ریلی کشور بکند.
اعرابی گفت: این امر که همان اولویت بندی های به نوعی بی رحمانه علیه مردم است، ناشی از بی تدبیری دولت تدبیر و امید است که امید مردم را نیز ناامید خواهد کرد؛ هرچند که مشکلاتی اساسی تر از حمل و نقل در زندگی امروزه جامعه و مردم کاملا مشهود است.
وی با اشاره به قراردادهای نفتی دولت، گفت: قراردادهای نفتی باید با تنظیم منافع مردم پیش برود نه منافع حزبی و جناحی دولت، نه تنها قراردادهای نفتی؛ بلکه بسیاری از فعالیت برخی وزارت خانه ها، برخی وزرا و افراد تنها، فقط و فقط در جهت تامین منافع حزب هایشان و جایگاه سیاسی خودشان است و حتی به امور عادی سازمان یا وزارت خانه و نهاد خود رسیدگی نمی کنند و منافع مردم، شاید بزرگترین سرمایه این مردم را تنها در یک مشت بازی های سیاسی به قمار گذاشته اند.
این فعال دانشجویی با بیان اینکه برخی از اقوام مسئولان در حال حاضر در کشور سرکار هستند، به طور مثال در نهاد ریاست جمهوری از برادر روحانی و همین الان هم شنیده شده برخی از افرادی که برای مجلس ثبت نام کردند از فامیل و اقوام همین دولتی ها هستند، گفت: با فامیل بازی و دور همی کار کردن نمی شود کشور را اداره کرد.
اعرابی افزود: بارها و بارها تکرار کرده ایم، دولت از ابتدا چشم دوختن به دست کدخدا را بهتر و آسان تر از استفاده از توان های بالقوه داخلی می داند که این هم از طبیعت بی برنامگی و بی تدبیری است.
این فعال دانشجویی با بیان اینکه وعده های 100 روزه و سه ماهه و یکساله روحانی چه شده است، گفت: وضعیت اقتصادی مردم نامناسب است و دولت به جای توجه به اشتغال جوانان، بدنبال ایجاد اشتغال برای شرکت های خارجی که در حال ورشکستی بودند است.