آخرین اخبار:
کد خبر:۴۸۶۵۹۰

رئیس برنامه موشکی رژیم صهیونیستی استعفا کرد

دو ماه بعد از اخراج رئیس برنامه موشکی رژیم صهیونیستی، یکی دیگر از مقامات نظامی این رژیم از سمت خود استعفا کرد.

به گزارش گروه بين الملل خبرگزاري دانشجو، دو ماه بعد از اخراج «یعیر راماتی» رئیس برنامه دفاع موشکی رژیم صهیونیستی، «اوفیر شوهام» رئیس بخش توسعه تسلیحاتی و زیرساخت‌های فنی وزارت جنگ رژیم صهیونیستی از سمت خود استعفا کرد.

 

به گزارش پایگاه خبری «تایمز اسرائیل»، وزارت جنگ رژیم صهیونیستی در بیانیه‌ای اعلام کرد، «اوفیر شوهام» نامه استعفای خود را تقدیم این وزارتخانه و رئیس ستاد مشترک ارتش اسرائیل کرده است.

 

بر اساس این گزارش، دلیلی برای استعفای ناگهانی «شوهام» اعلام نشده است.

 

در این گزارش آمده، گنبد آهنین در دوره ریاست او، عملیاتی شد و سامانه موشکی «پیکان 3» نیز در دوره فعالیت شاهوم برای نخستین بار آزمایش شد. 

 

بر اساس این گزارش، دسامبر 2015 بود که «یعیر راماتی» رئیس برنامه دفاع موشکی رژیم صهیونیستی به دلیل افشا اسرار نظامی از سمت خود برکنار شد.

 

با این حال، سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی مدعی است، ارتباطی میان این دو مورد وجود ندارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار