به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، پویا پارسا گفت: خوشبختانه نقشه راه مشخص است و مقام معظم رهبری بارها در بیاناتشان به ضرورت یادگیری ابزار های رسانه ای روز دنیا اشاره داشته اند، از سوی دیگر تأمین زمینه های فناوری مانند اینترنت و رایانه و رشته های مرتبط تقریباً در تمامی دانشگاه های کشور انجام شده است که زمان اعمال اندیشه های فرهنگی، آموزشی و علمی در حوزه فضای مجازی را فراهم می کند.
وی با بیان اینکه استفاده از پتانسیل جامعه دانشگاهی می تواند کمکی شایان در راستای رسیدن به اهداف باشد، افزود: جامعه دانشگاهی با ترسیم اهداف کوتاه مدت و بلندمدت و با حضور فعال و تولید محتوای اسلامی در عرصه فضای مجازی بسیار تأثیرگذار خواهد بود.
مسئول قرارگاه فضای مجازی و سایبری بسیج دانشجویی البرز گفت: دانشگاه ها بزرگترین منابع علم و فناوری در نقاط مختلف دنیا هستند و می توان با برنامه ریزی دقیق و سرمایه گذاری هدفمند و به موقع بیشترین و بهترین دستاوردها را به بار آورد.
پارسا ادامه داد: بسیج دانشجویی دانشگاه ها در کشور حضوری فعال و پررنگ دارند و از نظر فعالیت های فرهنگی، آموزشی و علمی به اوج بلوغ خود رسیده اند و مورد قبول و پذیرش جامعه دانشگاهی ما واقع شده اند، بنابراین استفاده از پتانسیل این جامعه می تواند در راستای رسیدن به اهداف حوزه فضای مجازی راهگشا باشد.
وی در پایان ایجاد فضایی جهت فعالیت نخبگان رایانه و هوش مصنوعی در راستای ایجاد صفحات وب، تولید نرم افزار و فعالیت های اینترنتی؛ را یک ضرورت دانست و گفت: ایجاد و توسعه دوره های آموزشی رایانه، هوش مصنوعی و فناوری اطلاعات در دانشگاه ها به طور مدوام و پیوسته و با برنامه ریزی دقیق در سراسر کشور کمکی شایان در راستای رسیدن به اهداف بلند مدت خواهد بود.