آخرین اخبار:
کد خبر:۴۸۷۲۴۹

انتقاد اپوزیسیون آلمان از طرح دخالت ناتو در حل بحران پناهندگان

اپوزیسیون آلمان انتقاد شدیدی به طرح مشارکت ناتو در مبارزه با بحران پناهندگان در دریای اژه وارد کرده و آن را اقدامی کاملا غلط ارزیابی کردند.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، به نقل از هفته نامه "اشپیگل"، کشورهای آلمان، یونان و ترکیه به ناتو درخواست یک ماموریت نیروی دریایی علیه قاچاق پناهندگان را داده اند. اپوزیسیون آلمان درباره چنین عملیاتی هشدار داده و به آن انتقاد وارد کرده اند.

 

یک کارشناس امنیتی حزب سبز آلمان این عملیات را گامی غلط ارزیابی کرده و گفت: این یک مسیر کاملا غلط است که برخورد با پناهندگان در دریای مدیترانه را حالا به وظیفه ای برای ناتو اعلام کنیم و آن را نظامی کنیم.

 

وی به جای آن خواستار تشکیل یک عملیات نجات دریایی در دریای دریای مدیترانه شده و گفت: درام واقعی البته این است که جلوی دروازه اروپا هر هفته انسان های ناامیدی در حال فرار از بدبختی غرق می شوند.

 

ظاهرا ناتو تصمیم دارد به منظور نظارت بر سواحل ترکیه و کنترل قاچاقچیان پناهندگان یک ناوگان دریایی را به دریای اژه اعزام کند.

 

وزیر دفاع آلمان اعلام کرده است که ارتش این کشور نیز در عملیات مبارزه با قاچاقچیان در این منطقه مشارکت خواهد کرد.

 

"سارا واگن کنشت"، رئیس فراکسیون چپ ها در پارلمان آلمان احتمال می دهد که نیت دیگری در پس این عملیت ناتو نهفته باشد و مسئله، بیشتر عملیات علیه کشتی های حامل پناهندگان است. تاراندن پناهندگان با چنین ابزاری غیر مسئولانه است. بخصوص چنین عملیاتی این خطر را افزایش می دهد که ناتو به صورت قدرتمندانه تر در بحران پناهندگان درگیر شود و هیچ کس خواهان این مسئله نیست.

 

همچنین حزب دموکرات مسیحی آلمان نیز به چنین عملیتی انتقاد وارد کرده است. "نوربرت روتگن"، رئیس کمیسیون سیاست خارجی پارلمان آلمان در گفتگو با روزنامه "دی ولت" اظهار داشته است که موضوع پناهندگان تکلیفی است که اروپا با انستیتوها و ابزار خود باید و می تواند آن را حل کند. امنیت مرزهای خارجی یک وظیفه مشترک پلیس است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار