به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از ایلام، جلال راغ در نشست با دانشجویان دانشگاه ایلام که امروز با موضوع انتخابات برگزار شد، با اشاره به کلام رهبر انقلاب و هشدار ایشان در مورد حادث شدن «فتنه اکبر» گفت: ایشان پس از برجام بیش از ۱۰۰ مرتبه از کلید واژه نفوذ استفاده کردند و ۱۱ بار خطاب به جوانان و مردم فرمودند: «آماده باشید»، ضمن اینکه معظم له به این موضوع که پس از برجام نفوذهایی از سوی غرب به داخل کشور صورت گرفته است، اشاره کردند.
وی نخستین جرقه فتنه اکبر را در سخنرانی هاشمی، دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام مبنی بر تعیین شورای رهبری و ایجاد کمیته نظارت بر عملکرد رهبر دانست و عنوان کرد: هاشمی تنها بخشی از این پازل هستند نه تمام آن.
جانشین معاونت بررسی و تحلیل سازمان بسیج دانشجویی نخستین استراتژی برای ایجاد فتنه اکبر را پرش از مانع اعلام کرد و افزود: مهمترین مانع آن ها شورای نگهبان است، آنان درصدد هستند که این شورا را به هر قیمتی از سر راه خود بردارند. برخی ها ممکن است نگاهشان از آرمان های امام و انقلاب فاصله گرفته باشند؛ لذا وقتی هاشمی در فرودگاه مهرآباد تایید صلاحیت اعضای شورای نگهبان را به زیر سوال می برد در واقع تایید صلاحیت خود را دچار تشکیک می کند.
نگاه دشمن بیرونی برای نخستین بار به انتخابات خبرگان رهبری معطوف شده است
راغ اندیشکده های خارجی، رسانه ها و سیستم های جاسوسی را مراکز جریان ساز دانست و ابراز کرد: این مراکز مانند دانه های تسبیح به نخ دولت ها متصل هستند، در هیچ دوره ای از ادوار انتخابات این مقدار جریان سازی، هجمه و تبلیغات علیه این مجلس خبرگان صورت نگرفته بود؛ به عبارتی دیگر نگاه دشمن بیرونی برای نخستین بار به انتخابات خبرگان رهبری معطوف شده است؛ به گونه ای که در تلاش هستند تا خبرگان را از نظر نخبگانی به یک بازی سیاسی درآورند تا جایی که رئیس جمهور دولت تدبیر و امید با ارائه یک پیشنهاد خنده دار مبنی بر اینکه تایید صلاحیت ها به مردم واگذار شود، وارد این گود شد.
وی به سوء استفاده از بیت امام توسط برخی سیاسیون برای رسیدن به مطامعشان با اجرای سناریوی علامه سازی های یهویی اشاره کرد و گفت: شاید سید حسن نسبت به همسن های خود باهوش تر و باسوادتر باشد، اما برخی از مراجع تقلید علامه بودن وی را تایید نکرده اند. امام خمینی (ره) در زمان حیاتشان فرمودند: اگر فرزندان من جرمی مرتکب شدند خودم آن ها را مجازات خواهم کرد.
این کارشناس مسائل سیاسی با تاکید بر علامه سازی از سوی بی بی سی و فایننشال تایمز به عنوان کذاب ترین رسانه های غربی اشاره کرد و ادامه داد: آن ها از سید حسن به عنوان رهبر آینده ایران نام می برند و بر روی او سرمایه گذاری می کنند، عده ای در داخل نیز به تداوم مهره چینی در این پازل ادامه می دهند.
راغ با بیان اینکه سرسخت ترین دشمنان امام (ره) رسانه هایی مانند BBC و VOA و اپوزسیون های خارج نشین یا سلطنت طلبان نیستند، بلکه شبکه العربیه وابسته به دولت عربستان است، تصریح کرد: فاجعه در آنجا رقم می خورد که شبکه العربیه در حال بزرگنمایی سید حسن به عنوان یادگار بزرگ ترین دشمن خود است، این اقدامات از سوی دولتی انجام می شود که بیشترین دشمنی با امام (ره) به دلیل بیدار کردن اذهان مسلمانان منطقه و جهان دارد. حمایت عربستان از صدام به ایران برای سرکوب کردن این ندا بود؛ البته در بحث پردازش العربیه به موضوع سید حسن هیچ حَرَجی به یادگار امام وارد نیست.
وی به ایجاد چند تاکتیک برای مهندسی کردن انتخابات مجلس شورای اسلامی و خبرگان اشاره کرد و گفت: نخستین قدم شروع زودرس انتخابات بود، به گونه ای که ۱۶ ماه پیش، نخستین زمزمه ها در مورد انتخابات در تریبون های رسمی انجام شد که البته با تذکر رهبر مواجه شد.
جانشین معاون بررسی و تحلیل سازمان بسیج دانشجویی حمله به شورای نگهبان را مهمترین تاکتیک کاسبان انتخابات عنوان کرد و ادامه داد: ۱۵ ماه پیش موضوع نظارت استصوابی و شکاف در شورای نگهبان مطرح شد، تاکتیک بعدی کلیدزنی نهضت پروژه ثبت نام بود به گونه ای که بیش از ۱۲۰۰۰ نفر برای حضور در انتخابات ثبت نام کردند، پس از آن بود که هوچی گری و برپایی آشوب در رد صلاحیت ها انجام شد، راهبرد مذکور در این راستا که شورای نگهبان نتواند به وظایف خود به صورت دقیق و حساب شده عمل کند، کلید خورد.
در هر کدام از اتاق های سفارت خانه هایمان جاسوس گمارده اند
راغ با بیان اینکه ۱۲۰۰ نفر از داوطلبان دارای مشکلات اقتصادی، ۴۴۴ نفر ضد انقلاب، یک نفر با تابعیت و همسر اسرائیلی، ۵۰۰ نفر دارای محکومیت قضایی رد صلاحیت شدند، تصریح کرد: در این دوره رشد ثبت نام ها نسبت به ادوار پیشین ۶۱ درصد افزایش داشت، عده ای به این موضوع افتخار می کنند و با خراب شدن بر سر شورای نگهبان درصدد هستند که این شورا از وظایف خود کوتاه بیاید.
وی با اشاره به تشبیه رهبر از موضوع نفوذ به موریانه خاطر نشان کرد: عرب ها یک شعر معروفی با این مضمون دارند: اگر تنه درختی را با تبر قطع کنید مشکلی برای آن به وجود نمی آید زیرا دوباره جوانه می زند اما اگر موریانه به جان درخت بیافتند مانند سرطان آن را نابود خواهد کرد.
این تحلیل گر سیاسی گفت: از یکی از دوستانم که در وزارت امور خارجه مشغول به خدمت است وضعیت سفارت های ایران در سایر ملل را جویا شدم، او پاسخ داد: در هر کدام از اتاق های سفارت خانه هایمان جاسوس گمارده اند.
راغ با تاکید بر این مطلب که خط قرمزهای شورای نگهبان نمایندگان متحصن و مستعفی مجلس ششم و بازیگران فتنه ۸۸ است، ادامه داد: ۲۴ نفر از شرکت کنندگان در این دوره مجلس تابعیت ایرانی نداشتند.
وی تشریح کرد: نگاه حاکم در پیش از رد صلاحیت ها این بود که یک تیم با حضور سید حسن خمینی، پدر زن او، منتجب نیا، انصاری، مشاور پارلمانی رئیس جمهور تشکیل شود و راس آن با هاشمی باشد و هدف این گروه ایجاد تیم قوی برای مجلس شورای اسلامی با نگاه به آینده یعنی مجلس خبرگان بود.
جانشین معاون بررسی و تحلیل سازمان بسیج دانشجویی به رایزنی های مجمع روحانیون مبارز در سال ۹۲ مبنی بر سرمایه گذاری بر روی عده ای خاص از روحانیون اشاره کرد و گفت: ویژگی هایی که در مرامنامه شان به ثبت رسیده این است همه اعضا هم سو با خودشان و دارای صبغه پاک با کارنامه سفید باشند؛ اما چرا آن ها بر قید جوان بودن تاکید دارند؟ ۷۰ درصد از نمایندگان فعلی خبرگان کهنسال هستند و ۱۵ نفر از ایشان متوفی شده اند، بنابراین به نیروهای جوانی که بتوانند چند دوره خبرگان را تجربه کنند یا حضور داشته باشند نیاز دارند.