به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از ایلام، جلال راغ در نشست با دانشجویان دانشگاه ایلام که امروز با موضوع انتخابات برگزار شد گفت: وقتی رئیس جمهور می گوید خزانه خالی است یا آب خوردن نداریم گواه بر این مطلب می باشد که اطرافیان به ایشان اطلاعات غلط می دهند، آقای روحانی در چند سخنرانی خود گفتند: ما تنش با آمریکا را کم کرده ایم؛ اما آیا واقعا تنش آمریکا با ایران کم شده است؟ حداقل چهار مصوبه علیه ایران در دولت آمریکا به تصویب رسید، اوباما دست دوستی به سوی کشور ایران دراز کرده است اما از طرف حزب و دولت همین فرد تحریم ها و طرح های خصمانه ای علیه ایران بر روی میز گذاشته شد، تمام این اقدامات بعد از مثبت سازی های دولت آقای روحانی با اوباما صورت گرفت.
وی به شعف دولتمردان آمریکایی از آزادی جیسون رضائیان اشاره کرد و گفت: رضائیان یک خبرنگار ایرانی- آمریکایی است که به همراه سه نفر دیگر که جاسوس بودند؛ آزاد شد، رضائیان در اعترافات خود گفته است: به قدری به رئیس جمهور ایران نزدیک شدم که بوی آدامس وی را احساس می کردم.
این کارشناس مسائل سیاسی با بیان اینکه سپاه پاسداران تعداد ۲۰ نفر از جاسوسان رسانه ای در داخل کشور را دستگیر کرد، افزود: همه این افراد بر این موضوع که رسانه های خارجی کلید واژگانی به ما انتقال می دادند و تنها کار ما درج این واژگان بود؛ معترف بودند. مازندارانی، سردبیر نشریه دانشگاه آزاد یکی از معروفترین جاسوس های اخیر است که دستگیری او اسباب تشویش افراد بسیاری را فراهم کرده است.
تحریم های آمریکا بعد از «انتخابات در ایران» به جریان خواهند افتاد
راغ با تاکید بر اینکه دولت آمریکا در حال حاضر برعلیه ایران تحریم جدید وضع نخواهد کرد، ادامه داد: چهار مصوبه و ۱۱ طرح در دستور کار قرار دارد که بعد از انتخابات در ایران به جریان خواهند افتاد.
وی ابراز کرد: دولت توقع دارد از برجام ثمره ای به دست آورد اما اینگونه نشد، یکی از اعضای تیم مذاکره کننده کشورمان در روزهای اخیر در مصاحبه ای مطبوعاتی به این موضوع که قرار نیست توجه دولت و میوه برجام به رشد اقتصادی و صنعتی معطوف شود؛ اعتراف کرد.
رسانه های اصلاح طلب نگاه اقتصادی مردم را به این سمت که برجام به رشد اقتصادی ما کمک می کند؛ سوق دادند
این تحلیل گر سیاسی به تحریک مردم از سوی دولت تا پیش از ۱۳ فردین برای ایجاد شادی کاذب اشاره کرد و ادامه داد: تمام رسانه های اصلاح طلب تا پیش از ۲۵ دی ماه نگاه اقتصادی مردم را به این سمت که برجام به رشد اقتصادی ما کمک می کند سو دادند؛ اما مردم به این نتیجه رسیدند که این اخباری که دولت در کرنا می کند صحت ندارد.
راغ با طرح این پرسش که چرا دولت از وضعیت بد اقتصادی نق می زند؟ گفت: مسئولین در تریبون های رسمی و مصاحبه های رسانه ای خود مدام از وخیم بودن وضعیت اقتصادی صحبت می کنند، در انتخابات سال ۷۲ که به ریاست جمهوری آقای هاشمی منجر شد تنها ۵۱ درصد از مردم ایران به پای صندوق های رای آمدند، در آن سال ها آقای هاشمی با منتقدین به صورت چکشی برخورد می کرد و با دادن کدهایی از بد بودن وضعیت داخلی کشور مردم را به نظام ناامید کرده بود.
اصلاح طلبان به نگرانی از فراموش شدن این گفتمان دچار شده اند
وی با بیان اینکه سه مجلس پیشین اصولگرا بودند لذا اصلاح طلبان دچار نگرانی از فراموش شدن این گفتمان شده اند، تشریح کرد: آنان برای دچار نشدن به این معضل در سال ۱۳۹۲ با حسن روحانی به معامله پرداختند؛ به این صورت که آن ها به انشقاق اصولگرایان پی بردند و با قرار گیری در پشت هاشمی و توافق خاتمی با او، عارف را مجبور به استعفا کردند، بازگشت به قدرت به هر قیمتی و وسیله ای یکی از مهمترین اهداف اصلاح طلبان است.
جانشین معاونت سازمان بسیج دانشجویی ایلام با تاکید بر این نکته که اصلاح طلبان اعتدال را به عنوان یک گفتمان قبول ندارند و آن را مشی می دانند، تصریح کرد: آقای روحانی در سخنرانی ۲۲ بهمن دسته بندی های سیاسی کشور را به سه طیف تقسیم بندی کرد، پیش از آن نیز اعلام کرد: دولت تمایل دارد معتدلین به مجلس بیایند. آن هنگام که اعلام می کند: دولت به گفتمان ملی جریان تبدیل شده است هدف آقای رئیس جمهور از مطرح کردن گفتمان اعتدال چیست؟
راغ با اشاره به سخنان اصلاح طلبان، دولت یازدهم را رحم اجاره ای اصلاحات عنوان کرد و گفت : آن ها به روحانی پیام کردند که اگر همسو با اصلاحات و مطامعش نباشد پروژه عبور از روحانی را کلید خواهند زد، این طرح از سال ۷۹ از سوی اکبر گنجی برای عبور از خاتمی مطرح شد.
اصلاح طلبان درصدد هستند با مجلس حداکثری، دولت را برای چانه زنی با روحانی به چالش بکشند
وی ادامه داد: نگاه اصلاحات به مجلس شورای اسلامی نگاه حداکثری است، آن ها درصدد هستند دولت را برای چانه زنی با روحانی به چالش بکشند؛ اما دولت با وجود آنکه به اصلاحات تکیه کرده است به آن ها اعتقادی ندارد بنابراین با مطرح کردن مشی اعتدال در کنار اصولگرایی و اصلاح طلبی در صدد است به استقلال برسد، روحانی برای جدا شدن از اصلاحات رای مستقل ندارد لذا می خواهد برای خود فرصت ایجاد کند بنابراین اصلاحات را با دست پس می زند با پا پیش می کشد.
این کارشناس مسائل سیاسی به موفقیت دولت در سوء استفاده ابرازی از برجام اشاره کرد و گفت: آقای روحانی در مورد رد صلاحیت ها گفت: مثل اینکه باید از شیوه برجام استفاده کنیم.
روحانی مدیون و شاگرد هاشمی!/ اصلاحات از شاخ و شانه کشیدن برای روحانی دست بردارد
راغ بزرگنمایی های دولت یازدهم از نقاط ضعف دولت های نهم و دهم به ویژه در مسائل فساد اقتصادی را برای وامدار نبودن به اصلاحات و ادای دین به رهبران این جناح و دانست تصریح کرد: در این راستا آقای روحانی در مخالفت رهبر در مورد مذاکره با آمریکا و تمسخر دولت احمدی نژاد به حدی تندروی کرد که اصلاح طلبان به او پیغام هشدار دادند.
وی یکی از سیاست های روحانی در سال اخیر را خارج شدن قیومیت هاشمی به عنوان پدرخوانده دولت یازدهم اعلام کرد و افزود: برخی ها روحانی را مدیون و شاگرد هاشمی می دانند، این توجه به قدری در حال افزایش بود که هر سفیر یا وزیر خارجی به عنوان مهمان به ایران می آمد آقای هاشمی یکی از میزبانان اصلی به شمار می رفت که البته این موضوع در حال کمرنگ شدن است.
جانشین معاون بررسی و تحلیل سازمان بسیج دانشجویی بیان کرد: آقای روحانی در تریبون رسمی اعلام کرد: چرا جریانی که هفت تا ۱۰ میلیون رای دارد حذف شود، بدون شک اشاره ایشان « اصلاح طلبان » بود، او با این سخنرانی اولا دین خود را به این جناح ادا کرد و ثانیا این پیام را ارسال کرد که نیمی از آراء ۱۸ میلیونی خود را مرهون طرفدارانش است نه اطلاح طلبان؛ بنابراین رهبران اصلاحات از شاخ و شانه کشیدن برای روحانی دست بردارند.
راغ با بیان اینکه روحانی در حال پیاده سازی مدل ریاست جمهوری هاشمی برای ابقا در دور بعدی انتخابات می باشد، تصریح کرد: او در حال جذب نیروهای خاکستری جامعه برای ایجاد مجلس حامی دولت است اما برخی ها بر این اعتقاد هستند که روحانی برای دور بعدی انتخابات ریاست جمهوری موفق نخواهد شد.
وی گفت: اعتلاف دولت با لاریجانی نیز یکی از دلایل ایجاد گفتمان جدید می باشد؛ البته این موضوع از سوی لاریجانی تایید یا مطرح نشده است.