سمانه خسروی، دانشجوی فعال حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان بیرجند در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در بیرجند، گفت: افرادی که در تبلیغات خود اسراف میکنند صلاحیت رفتن به مجلس را ندارند.
وی با بیان اینکه فردی که بخواهد برای رفتن به مجلس با اسراف، ظاهر نمایی رای مردم را جلب کند صلاحیت لازم را ندارد، افزود: نماینده ما علاوه بر بحث تبلیغات خودش، ساده زیستی و دوری از تجملات را نیز داشته باشد و مطمئناً فردی که مبالغ زیادی را برای نمایندگی در مجلس خرج میکند ممکن است در آینده که نماینده شد رانتها و امتیازاتی به دیگران بدهد.
دانشجوی فعال حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان بیرجند با اشاره به اینکه برخی از نامزدها، این هزینههایی که برای تبلیغات خود استفاده میکنند معلوم نیست از چه افرادی میگیرند، تصریح کرد: زمانی که تبلیغات به حالت اسراف و تجمل گرایی در میآید مطمئناً افرادی پشت این پولهای بادآورده هستند و این فرد که نماینده شد از وی انتظاراتی خواهند داشت.
خسروی افزود: این کاندیداهای اسراف گر، به نمایندگی از یک ملت نخواهد رفت؛ بلکه به نمایندگی چند نفر خاص وارد مجلس میشوند و این افراد، صلاحیت لازم را ندارند.
وی مهمترین ویژگی یک نماینده را داشتن زندگی ساده عنوان کرد و افزود: تبلیغات این فرد باید تبلیغات معقولی باشد و همچنین هیچ کدام از این اسرافها موجب نمیشود که فرد کاندید در بین مردم مقبول واقع شود.
دانشجوی فعال حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان بیرجند به نکات اخلاقی نامزدهای انتخابات اشاره کرد و گفت: نامزدها باید واقعیتها را بیان کنند و زمانی که در مناظرات و جلسات تبلیغاتی خودشان حضور دارند نباید فرد دیگری را تخریب کنند.
خسروی با بیان اینکه باید یک نامزد انتخاباتی، برنامههای خود را روشن و شفاف بیان کند، تصریح کرد: خود مردم در واقع تصمیم میگیرند که چه کسی را انتخاب کنند و در واقع فردی که بخواهد یک نفر را انتخاب کند تمام زوایای یک موضوع را میسنجد و سپس آن را انتخاب میکند.
وی یادآور شد: مهمترین کاری که همه نامزدهای انتخابات باید در این دوره انجام دهند یک رقابت سالم، بدون تخریب و رعایت ساده زیستی در تبلیغات است و چنانچه در عملکرد این افراد، آن شفافیت و صداقت وجود داشته باشد برای مردم کافی است.
دانشجوی فعال حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان بیرجند در خصوص نفوذ دشمن گفت: ما اول باید جریان شناسی از فتنه گران داشته باشیم یکی از وظایف نمایندگان مجلس در این دوره این است که خط و ربط خود را با بحث فتنه گران مشخص کنند.
خسروی افزود: یکی از خط قرمزهایی که نمایندگان ما در بحث مجلس باید رعایت کنند؛ باید فتنه گران را به عنوان افرادی بشناسند که خط قرمزها را رد کردهاند افرادی که فتنه گران به رسمیت میشناسند یا از آنها طرفداری میکنند صلاحیت راهیابی به مجلس را ندارند همانطور که امام میفرمایند «مجلس در راس امور است» واقعاً در راس همه امور میباشد.
وی تصریح کرد: فردی که به نمایندگی از مردم به مجلس میرود تفکر آن مردم هم را با خود میبرد و چنانچه دارای عملکردی نامناسب یا نوع صحبت کردنی باشد که موجب دادن خوراک به رسانههای دشمن شود صلاحیت ورود به مجلس را ندارد.
دانشجوی فعال حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان بیرجند تصریح کرد: در بحث نفوذ فتنه گران، ما میدانیم که برخی از افرادی در بحث انتخابات سال جاری شرکت کردند به فتنه گران و حوادث سال 88 ارتباط دارند و مردم باید با آگاهی و هوشیاری و بصیرت، افرادی را انتخاب کنند که واقعاً انقلابی هستند.
خسروی با بیان اینکه انقلابی بودن، یک مشخصه مهم برای یک نماینده است، گفت: این نماینده در کنار اینکه ولایت فقیه و انقلاب را قبول دارد باید اصل دیگری را هم رعایت کند که به هیج عنوان در مقابل کارهایی که ممکن است به ضرر نظام باشد ساکت ننشیند.
وی افزود: یکی از دلایلی که در حال حاضر دولت به بحث رفتن اعتدالیون به مجلس تاکید دارد و میگوید افرادی وارد مجلس شوند که با وی همراه هستند این است که از این طریق راحت تر به مسائلی که میخواهد برسد.
دانشجوی فعال حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان بیرجند به خطرات نفوذ اشاره کرد و گفت: افرادی که به مجلس دهم و مجلس خبرگان نفوذ پیدا کنند خطراتی از جمله تغییر آئین نامهها، تغییر مجلس خبرگان را در پی خواهند داشت.