آخرین اخبار:
کد خبر:۴۸۸۹۶
عضو كميسيون آموزش و تحقيقات مجلس:

هیچ یک از سه قربانی اخیر آنفولانزای نوع A بیماری زمینه ای نداشتند

عضو كميسيون آموزش و تحقيقات مجلس با اشاره به مرگ سه دانشجوي دانشگاه‌هاي كشور در اثر ابتلا به بيماري آنفلوانزاي نوع A گفت: هيج يك از اين دانشجويان بيماري زمينه‌اي نداشتند.

 علي كريمي فيروزجايي در گفت‌وگو با خبرنگار علمي «شبكه خبر دانشجو»، از حضور نمايندگان سه وزارتخانه علوم، بهداشت و آموزش و پرورش در جلسه روز گذشته كميسيون آموزش و تحقيقات خبر داد و اظهار داشت: گزارش عملكرد و اقدامات اين وزارتخانه‌ها در راستاي مهار بيماري آنفلوانزاي نوع A در كميته آموزش و پرورش اين كميسيون بررسي شد.

وي افزود: بر اساس گزارش ارائه شده از سوي نماينده وزارت علوم، تحقيقات و فناوري، از 58 نفر فوت شده بر اثر بيماري آنفلوانزاي نوع A، دو نفر از دانشجويان دانشگاه‌ آزاد شيراز و يك نفر نيز دانشجوي دانشگاه غيرانتفاعي مشهد بودند.

عضو كميسيون آموزش و تحقيقات مجلس تصريح كرد: براساس گزارش ارائه شده توسط نماينده وزارت آموزش و پرورش تاكنون دو ميليارد و 600 ميليون تومان از اعتبارات اين وزارتخانه براي توسعه و تجهيز امكانات و سرويس‌هاي بهداشتي مدارس و انجام فعاليت‌هاي تبليغي و آموزشي به دانش آموزان صرف شده است.

كريمي فيروزجاني بودجه اختصاص يافته به اين منظور را بسيار كم دانست و گفت: با توجه به اين محدوديت‌ها اقدامات آموزش و پرورش در راستاي كنترل اين بيماري قابل تقدير است.

وي تاكيد كرد: با توجه به اهميت و حساسيت بيماري آنفلوانزاي نوع A بايد برنامه ريزي و بودجه بيشتري براي اين منظور در نظر گرفته شود.

عضو كميسيون آموزش و تحقيقات مجلس اضافه كرد: براي تامين بهداشت محيط و روان دانش آموزان و استخدام مربيان بهداشت به منظور ارائه آموزش‌هاي لازم به دانش آموزان بايد بودجه بيشتري در اختيار آموزش و پرورش قرار گيرد.

كريمي فيروزجاني با اشاره به انجام اقدامات كلي در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي براي مقابله با شيوع اين بيماري گفت: بخشي از اين فعاليت‌ها به وزارت آموزش و پرورش مربوط مي شود.

وي با بيان اينكه تا كنون مبلغ 20 ميليارد تومان به منظور تهيه واكسن و 10 ميليارد تومان براي جلوگيري از شيوع بيماري آنفلوانزاي نوع A به دستگاه‌هاي اجرايي اختصاص يافته است، اذعان داشت: وزارت آموزش و پرورش با ارائه برنامه‌هاي خود مي تواند اعتبارات لازم را از اين مبلغ دريافت كند.

عضو كميسيون آموزش و تحقيقات مجلس تصريح كرد: اگر چه بيماري آنفلوانزاي نوع A آسيب‌هاي جدي و اختلال در نظم كشور ايجاد كرده است، اما نوعي تلنگر و زنگ خطر براي آغاز فعاليت‌هاي زيرساختي و افزايش امكانات بهداشتي و آگاهي‌هاي لازم در كشور بوده است./انتهاي پيام/

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار