به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از بجنورد، مراسم قرعهکشی حضور نامزدهای انتخابات مجلس شورای اسلامی در دانشگاه بجنورد برگزار و زمان و مکان هریک از آنان جهت پرسش و پاسخ با دانشگاهیان مشخص شد.
در ابتدای این مراسم که در خانه فرهنگ دانشگاه بجنورد برگزار شد، هراتی، معاون فرهنگی این دانشگاه با اشاره به برنامه سخنرانی داوطلبان انتخابات دهمین دوره مجلس شواری اسلامی که بناست در دانشگاه پیام نور و دانشگاه بجنورد برگزار شود، گفت: این طرح در قالب طرح گفتمان همدلی و همزبانی وزارت علوم و طرحی که بسیج دانشجویی استان ارائه کرد، در کمیسیون دانشجویی خراسان شمالی به تصویب رسید.
وی افزود: طی آن مقرر شد هر یک از نامزدها با حضور در دانشگاه یک ساعت و نیم به پرسش های مجری که در شش حوزه فرهنگی و اجتماعی، سیاست داخلی و عمومی، اقتصاد، محیط زیست، بهداشت و سلامت و علمی و فناوری بپردازند، در واقع نامزدهای مورد نظر ابتدا باید بگویند چه مشکلاتی در آن حوزه وجود دارد و برنامه آنان برای رفع این مشکلات چیست.
هراتی با اشاره به اینکه برای هر بخش هفت دقیقه اظهارات نامزد را می شنویم و در پایان نیز شش دقیقه برای سئوالات حضار وقت در نظر گرفته شده است، بیان کرد: امیدواریم با اجرای این برنامه هدف انتخاب اصلح و آگاهانه و مشارکت حداکثری جامعه و دانشگاهیان در انتخابات محقق شود و مخاطبان آرا و نظرات کاندیداها را از نزدیک بشنوند و تصمیم بگیرند.
در ادامه این مراسم که تنها 22 نفر از نامزدها و نمایندگان آنان حضور داشتند، قرعه کشی انجام شد و بر اساس آن مقرر شد اول اسفندماه، نامزدها مرضیه سعیدی برجی ساعت 10، میر علم سیدی ساعت 12:30 و محمد کرمانی ساعت 14:30 هر سه در سالن آمفی تئاتر بصیرت دانشگاه پیام نور بجنورد حضور یابند.
همچنین در دوم اسفندماه نامزدها محمد وحیدی ساعت 10 دانشگاه بجنورد، شایان رحمانی ساعت 10 دانشگاه پیام نور، سارا نامور ساعت 12:30 دانشگاه بجنورد، سعید آقایی ساعت 12:30 پیام نور، سید ابراهیم کلاته 14:30 دانشگاه بجنورد، احسان رمضانیان 14:30 پیام نور، سید ابراهیم فخر فاطمی 16:30 دانشگاه بجنورد، قاسم جعفری 16:30 در دانشگاه پیام نور حضور می یابند.
در ادامه برای روز دوشنبه سوم اسفندماه نامزدها حسین جمالی ساعت 10 دانشگاه بجنورد، بهروز نقویان ساعت 10 پیام نور، مرتضی رضایی ساعت 12:30 دانشگاه بجنورد، سعید وحیدی ساعت 12:30 پیام نور، محمد علی پورعظیمی ساعت 14:30 دانشگاه بجنورد، صادق بیتا ساعت 14:30 پیام نور، حسام آل یاسین ساعت 16:30 دانشگاه بجنورد و امین کریمی ساعت 16:30 در دانشگاه پیام نور حضور خواهند داشت.
در روز آخر یعنی چهارم اسفند نیز عباس مظفر ساعت 10 دانشگاه بجنورد، علی قربانی ساعت 10 پیام نور و موسی الرضا ثروتی ساعت 12:30 در دانشگاه بجنورد به پرسش و پاسخ خواهند پرداخت.