کد خبر:۴۸۹۵۹۱
مدیر مرکز رشد واحدهای فناور علوم انسانی پارک علم و فناوری قم:

دانشگاه‌های نسل سوم کارآفرین محور شوند/ دانشجویان به فکر ایجاد کسب و کار باشند

مدیر مرکز رشد واحدهای فناور علوم انسانی پارک علم و فناوری قم گفت: نسل سوم دانشگاه‌ها باید به سمت کارآفرین محور یا فناور بودن بروند و اگر این اتفاق نیفتد نباید انتظار داشت؛ استانی داشته باشیم که جوانان و بخصوص دانشجویان آن وقتی وارد دانشگاه می‌شوند به فکر ایجاد کسب و کار باشند.

حمید رضا شوشتری، مدیر مرکز رشد واحدهای فناور علوم انسانی پارک علم و فناوری قم در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در قم، با بیان اینکه مرکز رشد علوم انسانی پارک علم و فناوری استان قم اولین مرکز رشد کشور بوده که در حوزه علوم انسانی در کشور تأسیس شده است، گفت: پارک علم و فناوری از ابتدای سال ۹۱ فعالیت خود را رسماً آغاز و با تأسیس مرکز رشد نیز تأسیس شد.


وی با بیان اینکه هدف مراکز رشد کمک به صاحبان ایده‌های فناورانه برای تجاری سازی و عرضه به بازار است، افزود: در حوزه علوم انسانی بسیار کمتر از رشته‌های فنی و مهندسی به این حوزه توجه شده است؛ همچنین باید از طرح‌ها و ایده‌ها حمایت‌های مادی و معنوی شود تا اینکه طرح‌ها و محصولات نوآورانه خود را بفروشند و درآمدزایی داشته باشند.


مدیر مرکز رشد واحدهای فناور علوم انسانی پارک علم و فناوری قم خاطرنشان کرد: حدود چهار سال فعالیت مرکز رشد علوم انسانی متقاضی‌های زیادی داشتیم و از بین فیلتر‌های اعلام شده حدود ۲۰ طرح را در مرکز رشد داریم.


شوشتری با بیان اینکه در حوزه‌های مختلف اسباب بازی های ایرانی و اسلامی، نجوم، گردشگری قرآنی و گردشگری نجومی و گردشگری اسلامی، واحدهای فرهنگی و در حوره تدوین وساخت فیلم‌های مستند خاص و ویژه واحدهای فناور هستند، گفت: در حوره تدوین و ساخت فیلم‌های مستند با نگاه فناورانه به ابزار و ادواتی که در دوران هشت سال دفاع مقدس سربازان برای سازندگی و دفاع از مرز و بوم پرداخته و به تصویر کشیده است.


وی با بیان اینکه مراکز رشد و پارک‌ها به تنهایی نمی‌توانند به همه اهداف خود برسند، تصریح کرد: شاید به دنبال یک دستگاه مهم و اصلی در حوزه ترویج و توسعه کار آفرینی در استان قم باشیم؛ ولی تنها‌ترین نیستیم و باید دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌ها در این حوزه ورود پیدا کنند.


مدیر مرکز رشد واحدهای فناور علوم انسانی پارک علم و فناوری قم افزود: تا وقتی که دانشگاه‌ها تنها در سطح دانشگاه‌های نسل اول که آموزش محور و دانشگاه‌های نسل دوم که پژوهش محور هستند بمانند و به سمت دانشگاه‌هایی که در نسل سوم که کارآفرین محور یا فناور محور هستند، روی نیاورند نمی‌شود انتظار داشت که استانی داشته باشیم که جوانان و بخصوص دانشجویان آن وقتی وارد دانشگاه می‌شوند؛ به فکر ایجاد کسب و کار باشند.


شوشتری تصریح کرد: وقتی در جامعه کار آفرینی ترویج پیدا می‌کند که رئیس دانشگاه به دانشجویان خوش آمد می‌گوید باید به آنان گوش زد کند که باید به فکر ایجاد کسب و کار باشند.


وی با بیان اینکه همه دلخوشی ما این است که دانشجویان مقاله و کتاب چاپ کنند و در قفسه‌ها خاک بخورد، گفت: ما هم با ارگان های مختلف علمی و پژوهشی ارتباط خوبی داریم با تعاملی که با مراکزی مانند موسسه امام خمینی (ره) و مرکز نور وجود دارد سوال می‌شود دیگر لزوم وجود مرکز رشدی مانند مرکز رشد علوم انسانی در قم چیست.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار