آخرین اخبار:
کد خبر:۴۸۹۷۷۲
اعرافی در همایش فرهنگیان ائتلاف اصول گرایان مطرح کرد

نابسامانی های اجتماعی باید در کتب درسی گنجانده شوند

عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: در کتب درسی باید توجه داشته باشیم که به ارزش های اسلامی و نیازهای اجتماعی جامعه توجه شود چرا که معتقدیم آموزش و پرورش می تواند از بسیاری از نابسامانی های اجتماعی در تربیت افراد جلوگیری کند

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو علیرضا اعرافی عضو مجلس خبرگان رهبری ضمن تسلیت ایام فاطمیه زهرا گفت: در زمانی که سند آموزش و پرورش در شورای انقلاب فرهنگی تنظیم و تصویب می شد 10 تذکر را ذیل سند ذکر کردم و از دولت خواستم تا این قواعد و تذکرات را امضا کند .

 

وی سند آموزش و پرورش را روح تمدن اسلامی دانست و گفت: تمدن اسلامی منعکس کننده این مفهوم انقلاب است و انقلاب ما تمدن جهانی و اندیشه فراگیر در عالم است و این اندیشه در عالم در حال تلالو است.

 

اعرافی تصریح کرد: آموزش و پرورش باید نظام تعلیم و تربیتی باشد و یک نظام روشن و خوش فکر در تمدن اسلامی به شما رود  و تمدن اسلامی تنها محدود به ایران نمی باشد بلکه معطوف به همه جهان است و باید تربیت کنندگان بسیاری داشته باشد.

 

عضو مجلس خبرگان رهبری در ادامه تحقیق و پژوهش در تولید فکر را در آموزش پرورش بسیار مهم توصیف کرد و گفت: برای این که در آموزش و پرورش الگوی جامع داشته باشیم باید تحقیق و پژوهش در آموزش و پرورش به منصه ظهور برسد و این موضوع در شورای عالی انقلاب فرهنگی تصویب شده است.

 

وی بیان داشت: من با ایجاد دانشگاه فرهنگیان مخالف بودم و معتقد بودم که باید دانشگاه فرهنگیان به شرطی ایجاد شود که در آن تحقیق و پژوهش صورت گیرد و باید حوزه، دانشگاه فرهنگیان تولید تفکر کنند و این امر تنها بر عهده دولت و مجلس نیست و امروزه تولید فکری در حوزه  و دانشگاه در حد لازم نیست و امروز نظام اسلامی نیازمند تولید تفکر اسلامی است و برای برطرف کردن این نیاز واجب است که دانشگاه، مجلس ، دولت و حوزه به وحدت برسند.

 

اعرافی در ادامه به اخلاق تربیتی متناسب با دنیای امروز در تربیت افراد اشاره کرد و گفت: ما امروز در فضای جامعه نیازمند به تربیت عظیم هستیم و منابع موجود جوابگوی این نیازها نیست و ما باید در جهان به نقطه اساسی در این زمینه دست پیدا کنیم و به آن توجه کنیم و اگر همچنان بدون توجه و ارزش نهادن از این مسئله عبور کنیم قطعاً در آینده با مشکلات عدیده اجتماعی مواجه خواهیم شد.

 

عضو مجلس خبرگان رهبری با تاکید بر این مطلب که منبع انسانی آموزش و پرورش اعم از مدیر، معلم و کارمند باید در سطح پولادین قرار داشته باشند گفت: وزارت آموزش و پرورش باید عدالت خود را در تعلیم و تربیت رعایت کند چرا که بعد از انقلاب گام های توسعه ای برداشته ایم و رویکردمان باید به این سمت حرکت کند که هیچ دانش آموزی نباید به خاطر ناداری از شکوفایی در آموزش و پرورش باز بماند.

 

وی در ادامه به تولید محتوای منابع درسی اشاره کرد و گفت:  باید  آسیب های اجتماعی  در کتب درسی گنجانده شود و آموزش های لازم برای جلوگیری از این آسیب ها در نظر گرفته شود چرا که ما معتقدیم اگر به درستی کتب درسی تدوین و تدریس شوند جلوی بسیاری از نابسامانی ها اجتماعی گرفته می شود

 

اعرافی در ادامه به رویکرد بین المللی آموزش و پرورش اشاره کرد و گفت: امروزه  در جامعه جهانی ایران در جایگاهی قرار گرفته است که روی آن حساب باز می کنند و قطب فکری و فرهنگی در منطقه به شمار می رود

 

عضو مجلس خبرگان رهبری  امروزه شاهد گفتمان انقلاب اسلامی در اقصی نقاط جهان هستیم و ایران در جایگاه بسیار مهمی در جهان قرار دارد چرا که انسان های بسیاری را ایران تربیت کرده و گفتمان خود را به آن ها آموزش داده تا بتوانند این گفتمان را گسترش بدهند به گونه ای زکزاکی 8 سال در قم درس خواند اما توانست 1 میلیون مسلمان را در نیجریه گرد هم آورد.

 

وی با تاکید بر این که کتب آموزش و پرورش و دانشگاه باید با رویکرد جهانی تنظیم شود و نگاهش نگاه تمدن اسلامی باشد و این نگاه به معنای آن نیست که در عرصه بین المللی آموزش و پرورش و تربیت در نگاه غربی حذف شود.

 

اعرافی در ادامه اذعان داشت که باید در آموزش و پرورش به زبان ادب و معارف فارسی بسیار توجه شود چرا که این موضوع نقش مهمی را ایفا می کندو همواره اخلاق و ادب فارسی زبانزد مردم در جهان بوده است.

 

عضو مجلس خبرگان رهبری در خاتمه گفت: توجه به نیازهای فرهنگی بسیار مهم است و امروز با دستیابی به نیازهای فرهنگی به قدرتی در جهان تبدیل شده ایم و باید از این قدرت و اقتدار حمایت کرده و آن را استمرار دهیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار