علی اصغر علیرضایی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در مشهد، با اشاره به انتخابات پیش رو، گفت: مردم ما در طول 37 سال از پیروزی انقلاب اسلامی همواره نشان دادهاند که در صحنه حضور دارند و امیدوارم با حضور حداکثری مردم در انتخابات هفتم اسفندماه برای دشمنان انقلاب اسلامی همانند گذشته روز عزا باشد.
وی با بیان اینکه حضور مردم در پای صندوقهای رای، سرنوشت جامعه را در چهار سال آینده از طریق انتخاب نمایندگان ملت مشخص میکند، افزود: انتخابات امسال نیز مانند سالهای گذشته پرشور خواهد بود و حضور انقلابی مردم در پای صندوقهای رای، انتخاب انقلابی را در پی خواهد داشت.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد ادامه داد: امیدوارم از انتخابات پیش رو سربلند بیرون آییم و در روز هفتم اسفند ماه عید واقعی برای ملت ایران رقم بخورد و مایه ناامیدی دشمنان تاریخی این کشور شود.
وی با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری در چند روز اخیر، بیان داشت: آمریکایی ها برای انتخابات برنامه دارند و تلاش میکنند تا قرائت به روز شده اسلام آمریکایی که از آن با عنوان اسلام اعتدالی و رحمانی پرده برداشتهاند بعنوان جریان قانون گذار به مجلس نفوذ کند و با نقشه جدیدشان یعنی کودتای پارلمانی به دنبال انحراف انقلاب اسلامی از آرمانها و مسیر اصلی اش هستند.
تخریب شورای نگهبان بخشی از پروژه نفوذ است
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد در ادامه با انتقاد از هجمهها به شورای نگهبان، تاکید کرد: خوشبختانه این نهاد نظارتی اسیر هجمههای وسیعی که برخی در داخل بطور همدل و همزبان با دشمن بیحیای خارجی کرده بودند، نشد.
این فعال دانشجویی با اشاره به ثبت نامهای گسترده در انتخابات این دوره از مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری، بیان داشت: این نهاد توانست مقابل خیلی از این هجمهها که بعد از اعلام رد صلاحیتها بیشتر شد، بایستد و دشمن را ناامید کند، البته هنوز هم خطر نفوذ به جریان تقنینی جمهوری اسلامی توسط جریان اشرافی گری برای تصرف مجلس با شعار توسعه وجود دارد.
وی علت هجمه به شورای نگهبان را برخورد قاطع و در چارچوب قانون این نهاد در بررسی صلاحیت نامزدهای انتخابات دانست و افزود: حتی به زعم جریانهای برانداز که تصورشان این بود که با نهضت ثبت نام، شورای نگهبان را تحت فشار قرار خواهند داد و در مسیر بررسی صلاحیت ها دچار خطا خواهد شد، شاهدیم که این گونه نشد.
علیرضایی با اشاره به جایگاه شورای نگهبان در قانون اساسی، تاکید کرد: شورای نگهبان سد محکم در برابر نفوذ موریانه ها به ساختار مدیریتی کشور بوده و تخریب این جایگاه قانونی خود بخشی از پروژه نفوذ است.
وظایف بسیج دانشجویی در انتخابات
وی با اشاره به انتخابات پیش رو در هفتم اسفندماه، در خصوص وظایف بسیج دانشجویی در دانشگاهها، خاطرنشان کرد: بسیج دانشجویی براساس رسالت ذاتی خود که در خط مقدم پاسداری از ارزش ها و پیگیری آرمانها در دانشگاهی که میخواهد اسلامی باشد، نقش تبیین کننده در بستر انتخابات دارد.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد با بیان اینکه این تشکل دانشجویی در محیط دانشگاه و جامعه باید گفتمان اصیل انقلاب اسلامی در رابطه با دولت اسلامی را برای دانشجویان و مردم تشریح کند، بیان داشت: برجسته کردن مرزهای فکری و فرهنگی و اعتقادی اسلام ناب محمدی(ص) نیز از دیگر وظایف این تشکل دانشجویی است.
علیرضایی با تاکید بر حضور حداکثری مردم در انتخابات، بیان داشت: در این راستا با توجه به مردمی بودن نظام ما، تشویق آحاد جامعه برای حضور حداکثری در انتخابات را بعنوان اولین اولویت در نظر داریم و اولویت بعدی را تبیین شاخصهای نماینده اصلح و در تراز انقلاب می دانیم و برای آن تلاش میکنیم.
کمک به تقویت، فهم و درک سیاسی و انقلابی جامعه دانشگاهی و نخبگانی از وظایف بسیج دانشجویی است
وی در خصوص رویکرد بسیج دانشجویی در انتخابات، گفت: وظیفه و رویکر بسیج مشخص است و آن کمک به تقویت، فهم و درک سیاسی و انقلابی جامعه دانشگاهی و نخبگانی است و کمک کند که در مدل ایده آل انتخابات، انقلابی رأی دادن یا همان انتخاب اصلح بصورت اتم آن صورت پذیرد.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد با بیان اینکه ما یک فراتشکل فراجناحی هستیم و سیاست و برخورد ما با مسائل تا جای ممکن انقلابی است، افزود: ما با کسی در مورد انقلاب اسلامی تعارف نداریم.
رسیدگی به اقتصاد و معیشت مردم با پافشاری برسیاستهای کلان اقتصاد مقاومتی اولویت مجلس دهم است
علیرضایی در ادامه به بیان ویژگیهای یک نماینده مجلس پرداخت و تاکید کرد: بسیج دانشجویی برای انتخاب اصلح به شاخصها تاکید دارد؛ چون نمایندگان مجلس باید افرادی باشند که موثر در سیاستهای کشور و جهان باشند، برای حل مشکلات مردم و مقابله با فشارهای اقتصادی دشمن تلاش کنند، همیشه به دنبال همدلی و وحدت و پرهیز از اختلاف افکنی باشند، نمایندگی را فرصتی برای خدمت ببیند نه کسب امتیاز و، متدین و در خدمت اسلام و مردم باشند.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد به اولویتهای مجلس دهم اشاره و تاکید کرد: نمایندگان منتخب مردم در مجلس دهم باید رسیدگی به مسئله اقتصاد و معیشت مردم با در نظرگرفتن و پافشاری برسیاستهای کلان اقتصاد مقاومتی و رصد عملیاتی شدن این دستورات مهم و حیاتی در جامعه را مورد توجه قرار دهند و این مهم از مهمترین اولویتهای مجلس آینده است.
وی بیان داشت: اولویت مهم بعدی مجلس دهم در دستور کار قرار دادن الگوی اسلامی-ایرانی پیشرفت در مقابل توسعه افسارگسیخته و شتابزده مبتنی بر نظریات مسموم غربی است.
توجه به حاشیه شهر مشهد مد نظر نمایندگان منتخب مردم در مجلس دهم قرار گیرد
علیرضایی در ادامه با اشاره به مشهد به عنوان پایتخت معنوی ایران اسلامی، گفت: نمایندگانی که از شهر مشهد با رای مردم وارد خانه ملت در بهارستان میشوند به مسئله حاشیه نشینی این شهر زیارتی توجه ویژه داشته باشند، چرا که حاشیه نشینی زیبنده شهر مشهد نیست.
وی با اشاره به وجود ظرفیتهای فرهنگی و اجتماعی بسیار در شهر مشهد و همچنین جوانان مومن و انقلابی، تاکید کرد: نمیاندگان مجلس دهم باید با استفاده از ظرفیتهای موجود برای پیشرفت این شهر تلاش کنند.
علیرضایی به جایگاه بارگاه منور رضوی به عنوان یک شهر زیارتی مطرح در دنیای اسلام اشاره کرد و افزود: ما شاهد حضور میلیونها زائر به صورت سالانه در شهر مشهد هستیم که متاسفانه به این ظرفیت مهم فرهنگی توجهی نمیشود، نمایندگان مردم مشهد در مجلس آینده به بودجه زیارت به مشهد برای تسهیل خدمت رسانی به زائران و مجاورین این شهر که متاسفانه در سالهای گذشته کاهش یافته است و همچنین زیرساختهای عمرانی این شهر توجه کافی کنند.
این فعال دانشجویی با اشاره به اینکه حاشیه نشینی در اطراف شهر مشهد باعث به وجود آمدن مشکلات و آسیبهای اجتماعی میشود، ادامه داد: نمایندگان شهر مشهد در مجلس دهم به فکر توسعه و پبشرفت پایدار در خور شأن شهری که نگین امامت را در آن نگهداری میکند، باشند.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد، با تاکید بر رفع بیکاری و انجام اقدامات لازم توسط دولت و مجلس، گفت: نمایندگان مجلس دهم در قانون گذاریها همیشه محرومین و مستضعفان و جوانان بیکار را مورد توجه قرار دهند و به خانواده به عنوان مهمترین هسته در قانونگذاریهای فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی توجه داشته باشند.
نباید به حامیان فتنه و مفسدین در دانشگاه تریبون داد
علیرضایی با اشاره به برنامههای تشکلهای دانشجویی در محیط دانشگاه برای انتخابات، گفت: با توجه به ظرفیت بالایی که دانشگاه در روشنگری و هدایت جامعه دارد آنچنان که باید در این زمینه تا کنون فعالیت در خوری صورت نگرفته مگر اینکه در روزهای آینده شاهد فعالیت بیشتری در محیط دانشگاهی باشیم.
وی با انتقاد از حضور افرادی که در فتنه 88 نقش داشتند و یا از مفسدین اقتصادی هستند در محیط دانشگاه، به حضور کرباسچی در دانشگاه فردوسی مشهد اشاره کرد و افزود: سرمایه بهدست آمده از مسیر دزدی و رانتخواری را شاید بتوان چند سالی «آبرومندانه» جلوه داد؛ ولی بالاخره سبک زندگی قارونی، ماهیت تجارت پرفساد قارونیان را افشا خواهد کرد و آن زمان است که اشراف با ماله رسانههای زنجیرهای، رفع و رجوع ظاهری ماجرا را با توسل به انواع حیلههای تبلیغاتی و سیاسی در پیش میگیرند.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد ادامه داد: فساد راستی و چپی نمیشناسد؛ اما ذات آرمان سرمایهداری یعنی فربه کردن یک طبقه یک درصدی با حق و حقوق 99 درصد مردم، برآمده از دزدی اقتصادی است.
این فعال دانشجویی ادامه داد: پس افرادی را که مستاصل از اختلاف طبقاتی و فساد ساختاری، به بانیان و مروجین سرمایهداری و اشرافسالاری در ایران پس از پایان جنگ، رای میدهند باید توصیه به بازنگری بنیادین در اهداف انقلابی کرد حتی اگر حقیقتا «انقلابی» نباشند!
علیرضایی با تاکید بر اینکه دانشگاه نباید به حامیان فتنه و کسانی که در دادگاه محکوم شدهاند تریبون دهد، گفت: حال اینکه فردی مانند کرباسچی برای واقعیت و آرمانِ انقلاب آن هم در دانشگاه بگوید جای سؤال بود که تنها پاسخی که از سوی مسئولین در قبال اعتراض به حضور وی شنیده شد این بود که حضور وی قانونی است!
وی گفت: همچنین تصمیمات جدید هیأت نظارت در قبال ورود چنین افرادی به ساحت مقدس دانشگاه بصورت رسمی به ما ابلاغ نشده بود. به هرحال هیأت نظارت در قبال این مسائل باید پاسخگو باشد.