گروه دانشگاه «خبرگزاری دانشجو، یادداشت دانشجویی* «این انقلاب شکست خوردنی نیست» امام خامنه ای مدظله العالی
هم مجلس شورای اسلامی و هم مجلس خبرگان رهبری هر دو نقش مهم و بی بدیلی در جریان امور کشور دارند. مجلس خانه ملت و تجلی گاه عزت ملی است. مشارکت بالا و انتخاب درست ما در تشکیل یک مجلس انقلابی میتواند عزت اسلامی و عزت ملی ما را به دنیا نشان دهد و تامین کننده منافع عمومی باشد.
اجتماع خبرگان رهبری هم در نظام جمهوری اسلامی، تعیین کنندهترین و مهمترین رکن از ارکان این نظام است. هیچ کدام از ارکان نظام جمهوری اسلامی از لحاظ تعیین کننده بودن و آثار ماندگاری باقی گذاشتن، به اهمیت این اجتماع نیست!
دشمن اما همه جوره وارد میدان میشود، تلاش میکند بلکه بتواند مردم ایران را از این حرکت مستقیم و قوی و عزیز منصرف کند!
با شرکت در انتخابات مهمترین و اصلیترین وظیفه که بر عهده هر فرد هست انجام گرفته است.
اصل انتخابات، حضور مردم در پای صندوقهای رای و رای دادن آنها است. همه باید شرکت کنند؛ شرکت در انتخابات آبروی نظام جمهوری اسلامی است، آبروی امت اسلامی، آبروی ملت ایران است، آبروی کشور است؛ این مسئلۀ اول است و مسئلۀ دوم درست انتخاب کردن است. خب آرا و سلایق ممکن است مختلف باشد، عیبی ندارد اما همه سعی کنند درست انتخاب کنند.
کشور ما اکنون با دو رویداد مهم سیاسی و سرنوشت ساز مواجه است و برآوردها نشان میدهد که چشم طمع دشمن بار دیگر این دو انتخابات را هدف گرفته است؛ که اگر روند رخنۀ تمام عیار فرهنگی، سیاسی و اقتصادی دشمن تا حدی با موقیت انجام شود، غرب میتواند امیدوار باشد که میوههای این سناریو بعد از انتخابات ۷ اسفند ۹۴ چیده شود.
گفتنی است که اهمیتی که انتخابات ایران برای آمریکا و صهیونیسم جهانی دارد، با اهمیت انتخابات دیگر کشورها قابل مقایسه نیست؛ به همین دلیل درآستانۀ هر انتخاباتی، رسانههای غربی به تکاپو میافتند و تمام تلاش خود را برای یک هجمه و یک جنگ روانی آغاز میکنند تا به خواسته اصلی خود که انقلاب رنگی و مخملی است دست یابند. از این رو یکی از تاکتیکهای غربیها در آستانه هر انتخاباتی در ایران القای سالم نبودن و آزادانه نبودن انتخابات است!
این تشکیک را رسانههای غربی و یا وابسته به غرب آغاز میکنند و پیش میبرند، آنها چنین وانمود میکنند که رای مردم سرنوشت ساز نیست و بودن و یا نبودنشان در پای صندوقهای رای، چندان تفاوتی ندارد.
از دیگر شگردهای صهیونیسم و جیره خوارانش در این مسیر، ایجاد اختلاف در بین کاندیداها و احزاب است، با دادن پول و فرستادن مشاوران و متخصصان جنگ نرم به میان گروههای مختلف سیاسی!
در چنین شرایطی است که نیروهای انقلاب علیه یکدیگر موضع میگیرند و با کشاندن اختلافات به رسانهها و عرصه عمومی، کام دشمن را شیرین میکند.
در سالهای اخیر رویه معمول در عرصه سیاسی کشور به گونه ای بود که انتخابات مجلس شورای اسلامی و انتخابات ریاست جمهوری صحنه رقابت سیاسی گروههای مختلف کشور محسوب میشد و انتخابات مجلس خبرگان از این حیث در جایگاههای بعدی قرار میگرفت.
اما چرا انتخابات امسال، علی الخصوص خبرگان تا این حد مهم شده است؟
اولین پاسخی که در جواب این سوال به ذهن متبادر میشود فرمایش امام خامنه ای (مدظله العالی) است که در تاریخ ۱۵/۱۱/۸۹ و در پی تحلیل وقایع مربوطه به فتنه ۸۸، فرمودند: « هدفهایی که آنها (جبهه دشمنان) دنبال میکردند، در درجه اول براندازی انقلاب بود! هدف بعدی این بود که اگر براندازی محقق نشد، انقلاب را استحاله کنند؛ (مانند) همین فتنه ۸۸ ! هدف سوم هم این بود و هست که در صورت بقای نظام از عناصر ضعیف النفسی که میتوان در آنها نفوذ کرد، استفاده کنند!»
در چرایی استفاده از این فرمایش مقام معظم رهبری (مدظله العالی) میشود این گونه گفت که: از سه هدفی که دشمن دنبال میکرده و میکند، دو هدف، اجابت نشده و برآورده نشده است؛ اما هدف سوم که تکیه و تأکید آن بر استفاده از عناصر ضعیف النفسِ قابل نفوذ میباشد؛ از بهترین تجلی گاههایش همین مجلس خبرگان میتواند باشد! چرا؟
قطعا در راستای اجرای این برنامۀ نفوذ، افرادی مد نظر هستند که از جایگاه و شأن و مقام و رتبهای برخوردار باشند تا بتوانند تأثیرگذاری داشته و تا حدودی و به خیال باطل، افکار عمومی را با خود همراه کنند و البته ضعیف النفس باشند و قابل نفوذ.
قابل نفوذ از طریق اشرافی گری، ثروت اندوزی، دنیا دوستی، تجمل گرایی، غرب دوستی و بعضا حتی غرب پرستی، نفوذ از طریق اولاد و خانواده، ایجاد انحراف در باورها و عقاید دینی و مذهبی افراد، علی الخصوص افراد سست عنصر و ...
و نفوذ در چه کسانی بهتر از نمایندگان مجلس خبرگان رهبری، که به واسطه اهمیت بالای این مجلس در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و مقام رفیع اجتهاد (که نمایندگان خبرگان باید از آن برخوردار باشند)، در بین عموم جامعه از مقبولیت بالایی برخوردار بوده و تاثیرگذاری فراوانی دارند؛ تا بدین وسیله، هم جایگاه نظام مقدس جمهوری اسلامی و هم خبرگان کشور را از داخل و خارج تخریب کرده و مقبولیت آنها را در هر دو عرصه از بین ببرند و از این طریق به اهداف خود برسند.
از موارد دیگری که میتوان در پاسخ به این سوال به آنها اشاره کرد:
گسترش استفاده از رسانهها و شبکههای اجتماعی مجازی: تغییر ماهیت، ضریب نفوذ و اثرگذاری رسانههای فعلی با ادوار گذشته قابل مقایسه نیست. گسترش استفاده از ابزارهای هوشمند اطلاع رسانی و نفوذ بالای شبکههای اجتماعی، امکان ارائه مداوم و آسان اخبار و تحلیلهای به روز برای افراد مختلف را فراهم کرده است.
امروز مخاطبان شبکههای اجتماعی و رسانههای نوین، خود میتوانند در مقام تولید کننده اخبار و تحلیلها قرار بگیرند. این فضای خاص رسانهای در تشدید اهمیت هر واقعۀ سیاسی در فضای عمومی کشور نقش آفرین خواهد بود. انتخابات مجلس خبرگان هم از این قاعده مستثنی نیست. عمومی شدن رسانهها و افزایش استفاده از شبکههای مجازی، انتخابات این دوره را نسبت به دورههای قبل متفاوت ساخته است.
طرح مباحث حاشیه دار از سوی برخی چهرهها: در طول چند وقت اخیر چهرههای مطرح سیاسی از جمله رئیس جمهور، رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی، برخی از نمایندگان مجلس خبرگان و نمایندگان مجلس شورای اسلامی (همچون آقایان هاشمی، سید حسن مصطفوی (خمینی)، روحانی، عارف، مطهری، کواکبیان، خانم ف.ه و ... ) چندین بار در خصوص برگزاری انتخابات این دو نهاد، دستگاههای نظارتی، ترکیب نمایندگان، ویژگیهای مطلوب آن و ... اظهار نظر کردهاند.
• اظهار نظرهایی مثل مواضع آقایان هاشمی و روحانی، عارف، مطهری، کواکبیان، خانم ف.ه و ... در قبال شورای نگهبان و عملکرد این شورا در رد صلاحیت برخی از کاندیداها، که بنا به فرمایش صریح امام خمینی (ره) در صحیفه نور برخی از این اظهار نظرها افراد را در مقام مفسد فی الارض قرار میدهد.
• قابل توجه اینکه در میان رد صلاحیت شدگان توسط شورای نگهبان، ۶۰۳ نفر مرتکب قتل و محکوم شده در دادگاهها (غیر عمد، رضایت اولیای دم، فرصت مرخصی برای ثبت نام و…) ۴۲۲ نفر مجرم به زنا، ۵۷۰ نفر محکوم به سرقت،۳۴۰ نفر مرتکب سه جرم قتل، زنا و سرقت، ۴۱۵ نفر عضو گروههای منحله و ضاله اعم از کومله دموکرات، مجاهدین خلق (منافقین)، نهضت آزادی، مشارکت، پ.ک.ک، سلطنت طلبی و بسیاری از موارد مشابه میباشند و این در حالی است که این افراد از فیلتر نظارتی هیات اجرایی انتخابات وزارت کشور دولت تدبیر و امید عبور کردهاند!
برای مثال در تحقیقات محلی درباره یکی از کاندیداهای مجلس، کاندیدایی با نام خانوادگی مزبور شناسایی نگردید اما پس از نشان دادن تصویر نامبرده به همسایگان، نامبرده را با نام مستعار ”اسی پلنگ” سرمایه گذار ٢ کازینو در دبی معرفی کردند؛ ضمنا طبق اظهارات همسایهها همسر نامبرده به صورت غیرمنتظره از حدود ١ ماه پیش محجبه و ملبس به حجاب برتر ( چادر) شده است و یا دستگیری م. ح. ش که از سوی هیئت اجرایی انتخابات وزارت کشور صلاحیتش تایید شده بود به جرم حمل مواد مخدر در فرودگاه شهید دستغیب شیراز. باز هم عجیبتر این که این اشخاص فقط دو نمونه از افراد ذکر شده در مطلب مذکور است که توسط هیاتهای اجرایی انتخابات وزارت کشور دولت تدبیر و امید تایید شدهاند.
• طرح موضوع منسوخ شورایی کردن رهبری از سوی هاشمی که سالهاست سودای آن را در سر میپروراند (که به نظر اصلی ترین دلیل طرح آن به این شکل، عدم مقبولیت وی در حد رهبری فردی است که اگر غیر از این بود، اکنون تکاپویش برای چیزی جز این بود). طرحی که آیت ا... محمد یزدی (رئیس مجلس خبرگان رهبری) آن را با قاطعیت رد کرده و میگوید: رهبری شورایی با مبانی شیعه نمیخواند؛ در فتوا دادن یک مجتهد، شورا معنی ندارد و بلکه امکان ندارد؛ زیرا مجتهد نمیتواند در مسئلهای که با اجتهاد به آن رسیده است مقلد باشد.
• جهت دهی به کاندیداهای انتخابات مجلس خبرگان رهبری آینده، با بیان و القای این مطلب که: وظیفۀ مهم مجلس خبرگان آینده تعیین رهبر آینده میباشد از سوی روحانی
• بیان این جمله که: میخواهیم مجلسی شکل بگیرد که از وزیران دولت سوال نکرده و استیضاح نکند؛ از سوی عارف و طرح این سوال در اذهان که آیا این خط فکری به معنای ندیده گرفتن اشتباهات و تخلفات سهوی و یا عمدی دولت میباشد و اینکه اصلا دلیل اصلی وی و جریان فکری حامی وی از طرح این موضوع چیست؟
• طرح این موضوع که در صورت رأی آوردن در انتخابات، رفع حصر سران فتنه را به شورای عالی امنیت ملی خواهیم کشاند و قول رفع حصر میدهم از سوی عارف؛ آیا این فرمایش رهبری که: فتنه خط قرمز نظام و انقلاب است، را فراموش کردهاند؟ اگر نکردهاند قصد حقیقی ایشان چیست؟ تقابل با نظام و ولایت فقیه و رهبری؟
• گفتن اینکه: برای رفع حصر به پای صندوقهای رأی بیایید، از سوی مطهری و به دنبال آن بیان توضیحات و بروز سوالات مطرح شده در بند قبلی در پی آن!!!
و مواضع بیشماری از این قبیل که عمدتا از اردوگاه کارگزاران و اعتدالیون و اصلاح طلبان به گوش میرسد و موجبات شادی و شعف بیش از پیش دشمنان درجه یک خارجی و داخلی را فراهم کرده است؛ تا جایی که در آخرین مورد آن تا این لحظه، بنگاه خبرپراکنیِ روباه پیر، بی بی سی فارسی طی بخش خبریِ ویژۀ خود، با دعوت از مردم ایران برای رأی ندادن به حضرات آیات جنتی و مصباح یزدی و محمد یزدی در انتخابات مجلس خبرگان رهبری و رای دادن به لیست مورد حمایت هاشمی رفسنجانی در دو انتخابات مجلس خبرگان رهبری و مجلس شورای اسلامی خرسندی خود را از این مواضع به این شکل نشان میدهد.
جالبتر اینجاست که تا لحظۀ نگارش این متن هیچ یک از نفرات و منتسبین خرد و کلان آنها هیچگونه اعلام موضعی در این خصوص نداشتهاند و حتی فرزند ساندویچ خور آقای هاشمی رفسنجانی در فتنه ۸۸ از این موضوع تلویحا استقبال نیز کرده است؛ البته تا این لحظه برخی از حضرات آیات مانند موحدی کرمانی، بطحایی، تسخیری، شاه آبادی و دری نجف آبادی از لیست منتسب به هاشمی اعلام برائت کردهاند و احتمال اعلام برائت برخی از علمای دیگر نیز از این لیست دور از ذهن نیست.
بد نیست در اینجا روایتی را با هم مرور کنیم:
شخصی از امام صادق علیه السلام پرسید: بین دو حاکم در تردیدم، چه کنم؟
امام فرمودند: عادل، صادق، فقیه و با تقوا ترین را انتخاب کن؛ اگر به تشخیص نرسیدی، ببین افراد متدین به کدام متمایلند؛ اگر نفهمیدی، بنگر مخالفانِ آئینِ ما کدام را بیشتر میپسندند، او را کنار بگذار و ببین کدام بیشتر خشمگینشان میکند، او را برگزین. ( اصول کافی، جلد ۱، ص ۶۸ )
پر رنگ شدن رقابتهای سیاسی: با اینکه انتخابات مجلس خبرگان رهبری به طور سنتی عرصهای برای رقابت میان تشکلهای روحانی اصولگرا و اصلاح طلب و در رأس آن جامعۀ روحانیت مبارز و مجمع روحانیون مبارز بوده است، اما در این دوره میبینیم که برنامه ریزی دیگر تشکلهای سیاسی نیز برای این مجلس صورت گرفته تا به خیال خود سهمی برای خود در این مجلس ببینند.
ورود چهره های جدید: حضور چهرههای جدید و خبرساز در میان کاندیداها و یا گمانه زنی در خصوص ورود برخی از این چهرهها باعث تقویت فضای رسانهای شد.
نمونۀ روشن این موضوع را میتوان در اعلام نامزدی حجت الاسلام والمسلمین سید حسن مصطفوی (خمینی) جست و جو کرد که با هدف به چالش کشیدن شورای نگهبان در عرصۀ تأیید صلاحیتها و وارد کردن فشار به نظام به بهانه سوء استفاده از انتساب ایشان به بیت امام راحل (ره) و نِیل به اهداف بعدی و مظلوم نمایی و تکرار سناریویی همچون سناریوی حضور موسوی در انتخابات ۸۸ و ... از سوی هاشمی رفسنجانی وادار به حضور در انتخابات شد که البته این طرح نیز با درایت نظام و عمل به موقع و کاملا قانونی شورای نگهبان کنترل و خنثی شد و راه به جایی نبرد.
و یا اعلام نامزدی افرادی مانند آیت ا... امجد در عرصه انتخابات مجلس خبرگان رهبری! که عملکرد وی در فتنه ۸۸ و بعد از آن و به دنبال آن خروج از کشور و رفتن به مالزی و احوالات وی در آنجا، قابل تأمل است؛ به نحوی که از استادی که پیش از ۸۸ فضائل اخلاقی میگفت، رذائل اخلاقی را نیز در قالب توهین به نظام و رهبری و ... متبلور ساخت. البته حامیان و مرتبطین وی در داخل و احوالات ایشان نیز قابل تامل میباشند!
همزمانی با انتخابات مجلس و بهره برداری برخی گروههای سیاسی: به نظر میرسد برخی گروههای سیاسی از همزمانی انتخابات مجلس خبرگان و مجلس شورای اسلامی بهره برداریهای خاص خود را دارند که یکی از اهداف اصلی آن، مانور بر ترکیبِ مجلس خبرگان و حمایت از کاندیداهای خاص است که بر نتیجه انتخابات مجلس هم تاثیر خواهد گذاشت. به این ترتیب تیرِ فضایِ انتخاباتی، دو نشانِ مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان را هدف قرار میدهد.
لزوم توجه به این موضوع که نفوذ قطعا اصلیترین نقشه دشمنان داخلی و خارجی علی الخصوص در این شرایط حساس بوده، خود اهمیت شناخت نوع نفوذ و راه های مناسب مقابله با آن را روشن میکند تا بدینوسیله از عواقب نفوذ موریانه وار که در کلام رهبری با این عناوین: (۱- تسلط بی قید و شرط دشمن بر کشور ۲- کاستن از محتوای انقلاب و تغییر سیرت آن علی رغم حفظ صورت نظام ۳- فروریختن پایههای اقتدار کشور و نظام از درون ۴- سپردن زمام اقتصاد، فرهنگ، و اداره امور کشور به دست اربابان آمریکایی عناصر نفوذی) بر شمرده میشود جلوگیری کرد.
درهمین راستا این جملۀ رهبر انقلاب که تا کنون بیان آن بدین شکل بی سابقه بوده نیز خیلی مهم و قابل توجه است که در دیدار با اعضای دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی در ۱۴/۱۱/۹۴ فرمودند: «برخی تفکر انقلابی را قبول نداشتند و برخی هم با اینکه در داخل نظام بودند اما اعتقادی به مبارزه با استکبار نداشتند که باید در مقابل این جریان ایستاد!»
به راستی این جریان کدام جریان است؟
پاسخ این سوال با شما جوان انقلابی بصیر و بیدار حامی نظام و پیرو ولایت فقیه ...
در آخر تنها راه مقابله با این توطئۀ شوم دشمن خارجی و جیره خواران داخلی آن در راستای اجرای پروژه نفوذ، طبق بیان صریح امام خامنه ای (مدظله العالی) ، حضور آگاهانۀ مردم در انتخابات میباشد که ایشان ضمن معرفی این مطلب به عنوان عامل ناکامی دشمن میفرمایند:
«اینکه ما عرض میکنیم بر روی انتخابات، مردم، با بصیرت، با آگاهی، با دانایی وارد بشوند به خاطر این است که بدانند دشمن چه میخواهد؛ وقتی شما دانستید دشمن چه میخواهد عکس آن عمل خواهید کرد، معلوم است!» ۲۸/۱۱/۹۴
*محمد لامی-دانشجوی بسیجی دانشگاه گلستان
انتشار یادداشتهای دانشجویی به معنای تایید تمامی محتوای آن توسط «خبرگزاری دانشجو» نیست و صرفاً منعکس کننده نظرات گروهها و فعالین دانشجویی است.